- Velmi rychlé dodání zboží
- Nevím
Rychlost dodání .komunikace .vše v naprostém pořádku .mohu jedině doporučit
Velmi rychlé dodání. Doporučuji.
- Komunikace a rychlé dodání.
Vše ok +++++++++++++++ :-))))))
- zboží uváděné skladem nemají a pak objednávku zruší
- rychlost dodávky
vse v poradku)
- rychlost dodání
Bleskurychlá reakce a odeslání zboží
- Rychle vyřízení objednávky
- Velmi rychlé dodání
- rychlost doruceni
- Spokojenost
- Malá a lehká krabička,která umí velké věci.S vaší staré televize udělá novou chytrou a obohatí jí mnoha užitečnými funkcemi.Snadné propojení.Rychlé načítání stránek i aplikací pomocí ovladače.
- Instalace a přihlášení je trochu delší,ale po aktivaci TV boxu si už vše pamatuje a není třeba nic dělat.Zahřívání přístroje není tak velké jak se psalo.Ovladač je
- jednoduchý,ale dělá vše co má.Pouze jednou se mi stalo že se myš sekla a nic nejelo tak jsem jen zařízení restartoval a bylo to zase ok.Co se týká ovládání s mobilu tam to funguje hůře,apka nespolupracuje s myši a vypíná.Možná mi chybí více stahování s Google play, které je omezené stímto zařízením.
Pokud nechcete kupovat novou televizi a udělat ze staré chytrou.Určitě se to vyplatí.
- Velmi rychlé doručení.
Vše naprosto v pořádku - od výběru zboží, přes platbu až po rychlé doručení . Zboží dorazilo pěkně zabalené (aby se mu nic nestalo). Mohu jen a jen chválit! Jen tak dál!
- 100 %
- Rychlost, spolehlivost