• Rychlost dodání

děkujeme za Vaši recenzi.
    Jsme rádi, že doručení objednávky proběhlo v pořádku a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

Dobrá komunikace obchodu, rychlost doručení a kvalitní výrobek

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

• Nákup na jejích e-shopu je fakt adrenalinový sport
    • Po 6 dnech zboží nedorazilo na prodejnu k osobnímu odběru do Říčan. Tuto variantu jsem zvolil z důvodu že slibují dodání zboží max do 2 dnů.Po včerejším telefonátu s obsluhou prodejny v Říčanech jsem byl "ujištěn" že moje objednávka snad dorazí dnes ( 7 den) Důvodem je prý že jedna položka nebyla na prodejně, ale v centrální skladu. A onemocněli jim dokonce dva skladníci. Po cca. 8 minutách zjišťování stavu objednávky a důvod 3x delšího doručení než avizují jsem byl upozorněn že prodavače trochu zdržují a že má v obchodě zákazníky. Pozitivní vidím jen fakt že se prodavač ozval sám když jsem se dvakrát nedovolal. Na centrální infolinku jsem se nedovolal vůbec. Tak že se omlouvám že jsem vlastně pána otravoval když jsem u něj chtěl utratit 6000,-.Tak že trpělivě čekám co bude. A sám sobě gratuluji že jsem nezvolil platbu předem ,ale až při převzetí.

Reakce obchodu Jarabák.cz

mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost s delší dodací lhůtou. V případě, že zboží nemáme skladem, jsme odkázáni na dodací lhůty od výrobce, snažíme se však zákazníka o této skutečnosti informovat, stejně jako v případě přesunu mezi našimi prodejnami.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace a věříme, že další nákup proběhne bez starostí.
    Svou objednávku máte nyní již kompletně připravenou k vyzvednutí, ráno Vám byla odeslána informační SMS.

Bez problémů.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Jsme rádi, že vše ohledně Vaší objednávky proběhlo v pořádku a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

komunikace na 1

děkujeme za Vaši recenzi.
    Teší nás, že oceňujete náš přístup k zákazníkovi a jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupuje.
    Budeme rádi, když nás opět navštívíte.

• Dobrá cena
    • Žádná

děkujeme za Vaši recenzi.
    Těší nás, že Vás oslovily naše ceny, a že obchod proběhl v pořádku.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

• Rychlost dodání a dobrá komunikace
    • Zatím nic

děkujeme za Vaši recenzi.
    Budeme rádi, když nás opět navštívíte.

Spokojenost s dodáním zboží

děkujeme za Vaši recenzi.
    Jsme rádi, že vyřízení Vaší objednávky proběhlo svižně a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Super

• Nabídka
    • Rychlost
    • Ochota

Reakce obchodu Jarabák.cz

děkujeme za Vaše slova chvály, vážíme si toho! Věříme, že Vás stejně potěšíme nákupem i v budoucnu.

Za tým Jarabák pěkný den přeje Tereza

Super obchod vše velmi rychlé.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

Zboží bylo připraveno, vyzvedl jsem si ho kdy se mi hodilo.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Jsme rádi, že dodání objednávky proběhlo v pořádku a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

• zboží, co jsem hledal, navíc za dobrou cenu

děkujeme za Vaši recenzi.
    Těší nás, že jste s výběrem v našem obchodě spokojen, a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

• Prodavačka mi krabici se sekačkou, místo aby to naložila na rudl, Šoupala přes celou prodejnu. Směšné až tragikomické. Hrůza. Sekačka za 32 000

Nemohu celý Jarabák házet do jednoho pytle, ale Libiš nedoporučuji.

Reakce obchodu Jarabák.cz

děkujeme za recenzi. Velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost v prodejně v Libiši. Prosím, kontaktujte nás na e-mailu [email protected], abychom mohli tuto situaci prověřit a společně vyřešit k Vaší spokojenosti.

Pěkný den Vám přeje tým Jarabák

Obchod jako takový dobrý, dodané zboží ale bohužel zmetek.

Reakce obchodu Jarabák.cz

mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost s dodáním vadného výrobku. Kolegové z reklamačního oddělení s Vámi tuto situaci co nejrychleji vyřeší.

Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza

Neprofesionální přístup, jedním slovem hrůza. Zboží mi ještě nedorazilo a obchod neví že by pochybil. Přitom dopravci nezadal patřičná přepravní data (např. doručitele atd.). Prostě hrůza.....

Reakce obchodu Jarabák.cz

je mi opravdu líto, že s Vaší zásilkou nebylo vše v pořádku. Situaci jsme na základě tel. hovoru s Vámi prověřili u dopravce, jelikož od nás byla zásilka do dopravy předána hned druhý den od objednání. Od nás dopravce také dostal kompletní údaje k doručení na Vaši adresu, bohužel se ale potýkali s chybou ve vlastním systému a některé zásilky se tak na cestě zdržely.
    Opravdu nás tato situace velmi mrzí, a doufám že nám dáte šanci při dalším nákupu.

• \

děkujeme za Vaši recenzi.
    Těší nás, že jste byla s nákupem spokojena, a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

Jsem velmi spokojen.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Těší nás, že jste s nákupem v našem obchodě spokojen, a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.

• rychlé zaslání

spokojenost

děkujeme za Vaši recenzi.
    Těší nás, že jste spokojen s doručením balíčku vcukuletu.

Vše ok.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Věříme, že budete spokojen i příště. Ať Vám nová sekačka dobře slouží!