Rychlost objednání.dodani super
Můj nákup iPhone 15 Pro Max byl úžasný – skvělá atmosféra v obchodě, informovaný personál, skvělé ceny a bezproblémový proces nákupu. Vřele doporučuji tento obchod!
- Rychlé jednání a spolehlivost obchodu
Vše v pořadku.
Firma velmi rychle dodá zboží , perfektní komunikace , a boží IPhone
- žádné , nakupuji poprvé
Škoda ,že součástí mobilu není nabíječka.
Reakce obchodu JabkoLevně.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu! U každého produktu máme uvedeno, co vše je součástí balení. V případě, že zrovna nabíječka u něj není, je možné si ji u nás také dokoupit.
Za tým JabkoLevně Kateřina -
Vše bylo v pořádku, milá obsluha
Dobrý den, Petro,
děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu na nás samotné. Vážíme si Vás zákazníků a jsme tu vždy pro Vás!
- Platba na dobírku
Dobrý den, Pj,
děkujeme Vám za doporučení a hodnocení!
- Dobrá cena zboží
- Rychlost vyřízení
- Dobrá poloha obchodu
- Příjemný personál
- Zboží odpovídá inzerci
- Zatím nic
Spokojenost s produktem i obchodem.
Dobrý den, Tome,
děkujeme Vám za doporučení a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste u nás i s našimi produkty spokojen.
Za tým JabkoLevně Kateřina -
- Ochotný, zapomněla jsem zadat slevový kód, napsala jsem jim e-mail a vyřešili jsme to spolu.
- Rychlé
- Levné
- Kvalitní
- Komunikují rychle jak přes telefon tak i přes e-mail
Dobrý den, Terez,
děkujeme Vám za doporučení a Vaši zpětnou vazbu! Jsme tu vždy pro Vás, naše zákazníky, a děláme maximum proto, abyste byli spokojení.
- Dobrý obchod, dobrá komunikace
Dobrý den, KO,
děkujeme za Vaše doporučení a hodnocení i našich služeb!
Rychlé dodání ,přesně dle popisu rozumná cena. Syn nadmíru spokojen
Reakce obchodu JabkoLevně.cz
děkujeme Vám za doporučení a hodnocení! Jsme rádi, že je syn spokojen a splnili jsme tak očekávání.
- Sto procentní spolehlivost
spolehlivost
Dobrý den, Mílo,
děkujeme za důvěru a Vaší zpětnou vazbu. Na nás i naše produkty se rozhodně můžete spolehnout a jsme rádi, že jsme dostáli svých slov!
- Skvělý personal
- Velice ochotný personal
Dobrý den, Martino,
děkujeme Vám za 100% doporučení a zpětnou vazbu i na nás samotné.
Za tým JabkoLevně Kateřina -
- Využívám již poněkolikáté a vždy jsem spokojený
Reakce obchodu JabkoLevně.cz
děkujeme za doporučení a vaši věrnost. Toho si velmi vážíme! Budeme se těšit na případný další nákup u nás.
- stav odpovídá napsanému
- možnost nalepení skla, další příslušenství
- velký výběr
Já osobně mohu sdílet pouze pozitivní hodnocení. Celá webová stránka působí velmi pěkně a také intuitivně, takže cokoli najít nebyl problém. Líbí se mi velké množství jak telefonů, tak barev a kapacit. Plusem je pro mě také rovnou zvolení parcelshopu a ne jen zasílání na adresu. Takže vytvoření objednávky Vám zabere opravdu pár minut. Objednávala jsem z obchodu poprvé a při pročítání různých recenzí jsem občas měla smíšené pocity. Objednávala jsem iphone 12 v modré barvě v kategorii A-. Moje obavy byly vcukuletu rozcupovány v momentě, kdy balíček došel. Zboží jsem objednávala v neděli podvečer a už ve středu dopoledne jsem si ho vyzvedávala. Po otevření jsem mobil pečlivě prohlédla a můžu s jistotou říci, že odpovídá přesně tomu, co bylo napsáno. Ano má jednu či dvě vlásečnice a trochu sedřenou barvu kolem foťáku, nicméně na funkci to nemá žádný vliv a žíly mi to nerve. Baterie přišla s kapacitou 88 %, s čímž jsme počítala. Jsem spokojená. Navíc jsem si nechala nalepit ochranné sklo, které je nalepené perfektně. Jakožto studentovi bylo pro mě podstatné, co nejvíce ušetřit a zároveň dostat kvalitní kus, což tento obchod naprosto splňuje. Proto můžu obchod jedině doporučit. Za mě palec nahoru a nezbývá říci nic jiného než jen jedno velké děkuji.
Dobrý den, Zdeno,
děkujeme za vaše doporučení a především váš čas, který jste vynaložila na zhodnocení našich produktů a služeb. Velmi si ceníme takto upřímné recenze, kde jste popsala celou zkušenosti s námi. Jsme velice rádi, že i přes vaše smíšené pocity z počátku jste se rozhodla to s námi zkusit. Platí u nás pravidlo: co je psáno, to je dáno! Objednávky expedujeme v co nejkratším možném čase. A mile rádi skla již při objednávce nalepíme, abyste se po převzetí ihned mohli těšit ze svého nového Jabka.
Ještě jednou obrovské díky a budeme se těšit na případný další nákup u nás!
Za celý tým JabkoLevně srdečně zdraví Kateřina -
- Velký výběr
- Dobré ceny
- Pořád vás otravuje nápis doprava zdarma, ale pokud již máte jednu slevu, tak to není pravda
Dobrý den, Aleši,
děkujeme Vám za Vaše doporučení a pozitivní hodnocení našich produktů. Slevový kód, tak jako všeobecně, v objednávce lze uplatnit pouze jeden.
- levné ceny
- dobrý stav
- záruka
Reakce obchodu JabkoLevně.cz
děkujeme Vám za Vaše doporučení a pozitivní hodnocení našich produktů i služeb. Budeme se těšit na případný další nákup u nás v Jabku!
Za tým JabkoLevně Kateřina -
Jsem spokojená, příjemná a vstřícná obsluha, zboží v odpovídajícím stavu.
Dobrý den, Luvon,
děkujeme za doporučení a hodnocení našich služeb. Kdykoliv Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem!
Za tým JabkoLevně Kateřina