Zboží co jsem si objednal bylo skladem. Po týdnu bez doručení jsem tam psal kdy zásilka dorazí a bylo mi odepsáno že zboží skladem nebylo tak jsem jim poslal foto když jsem objednával že zboží skladem bylo a už bez odpovědi.
Reakce obchodu ITEMU.CZ
den toho co vidím tak vám zásilka byla doručena již včera. V době objednání skladem nebyla a hned po naskladnění tak jak jsme informovali Vám bylo dodáno a již zboží máte, takže nerozumíme zcela Vaší recenzi. -
- Kvalita zidle
- Max spokojenost
- Spokojenost s židlí
- Ok objednavka
- Produkt co jsem hledala
- doručeno rychle
- doručeno naprosto v pořádku
- velmi dobře zabaleno
- Neustálé odkládání dodání
- Zboží skladem není skladem
28.10. vytvořena objednávka na zboží skladem
4.11. si všimli, že zboží vlastně skladem není a zeptali se, zda zájem trvá, což jsme obratem potvrdili. Pokud ano, tak do 8.11. je zboží u nich a hned další týden expedují. Nestalo se. Pouze přišel mail, že 11.11. je zboží zabaleno a připraveno na předání dopravci. Je 18.11. a my stále nemáme zprávu, kdy zboží vlastně dostaneme. Celou dobu se zboží na eshopu tváří, že skladem je.
Můj dojem je, že mají schválně uvedeno zboží skladem oproti jiným prodejcům, kdy je dodání až 6 týdnů, aby zákazník koupil u nich. Doba dodání však bude stejná jako kdekoliv jinde. Snad se zboží brzy dočkáme... -
vše naprosto bez nejmenšího problému
- dobré ceny
- pěkné zboží
- rychle a v pořádku dodáno
doporučuji
- spolehlivost a rychost
- velmi dobrá komunikace
obchod se mi osvědčil a velmi rád doporučím dále, sám se také rád vrátím
- Dlouhá čekací doba
Nejsou informace o pohybu zboží.Ocekavala jsem kratší dobu dodání, jelikož se jednalo o dárek.
- Dostupnost produktu
Absolutně bezproblémový nákup. Objednávka potvrzena hned. Po platbě přišlo hned potvrzení a faktura, že je uhrazeno a do týdne bylo zboží u nás a tak jsme to také požadovali. Takže obchodu děkujeme.
- dodání dle avizace
- zboží odpovídá popisu
- doprava velmi dobrá
Zboží objednáno, zaplaceno a za 4 dny bylo u mne, takže max. spokojenost.
- Pozot ! Varování! Zboží nikdy nedostanete
Objednala jsem a rovnou zaplatila zboží 29.10.2024, dle údajů na internetu bylo zboží skladem s poznámkou "Zboží Vám můžeme doručit již 5.11.2024 do 17:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 12:00 ".
Objednávka nedorazila. Po opakovaných urgencích písemných i telefonických mi po 14 dnech přišla zpráva, že je zboží zabaleno a připraveno k odeslání. Od té doby už se neděje nic. Zboží pravděpobobně nikdy neuvidím.Reakce obchodu ITEMU.CZ
Dobrý den paní Aleno,
v pondělí jste dostala info o tom, že zboží je připraveno na stažení kurýrem. Dnes bylo staženo a zítra je zboží u Vás. Dle toho jak bylo objednáno a uhrazeno došlo z naší strany ke 3 dennímu zpoždění za které se omlouváme, ale rozhodně si myslíme, že to není důvod psát recenzi v tom duchu jakém jste ji napsala a to především proto, že je to obrovská lež a bylo by dobré než něco odešlete zjistit si veškeré okolnosti. Za recenzi rozhodně děkovat nebudeme, to jistě chápete, ale věříme, že se zbožím budete spokojena. -
- Spokojnost
- Cena i doprava