• Bleskové dodání

Vážený zákazníku,

moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu a doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste byl spokojen s nákupem. A jsme rádi, že naše rychlost předčila vaše očekávání. :-)

Přejeme vám hezký den a budeme se těšit na váš další nákup.

tým ISPAS

• rychlá reakce na objednávku, přehledné www stránky, ochota pracovníků

Vážený zákazníku,

velmi děkujeme za Vaše kladné hodnocení a cennou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojený s rychlostí naší reakce, přehledností našich webových stránek a přístupem našich pracovníků.

Vaše spokojenost je pro nás velkou motivací a zavazkem do budoucna poskytovat co nejlepší služby.

Ještě jednou děkujeme za Vaši přízeň.

• Profesionalita,rychlost, vstřícnost

Vřele doporučuji, vše proběhlo OK

Vážený zákazníku,

srdečně vám děkujeme za vaše mimořádně pozitivní hodnocení a doporučení naší společnosti. Velmi si ceníme toho, že jste byl spokojený s profesionalitou, rychlostí a vstřícností našeho týmu.

Vaše spokojenost je pro nás tou největší motivací a inspirací do další práce. Budeme rádi, když nás i nadále budete doporučovat svým známým a zůstanete našim věrným zákazníkem.

Ještě jednou vám děkujeme za vaši přízeň a pozitivní zpětnou vazbu.

• Široký výběr

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a 100% doporučení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti a pozitivního hodnocení širokého výběru zboží.

tým ISPAS

Rychlost dodání a superrr komunikace. Doporučuji !!!!!

Vážený zákazníku,

velice děkujeme za Vaši výbornou recenzi, 100% doporučení a nadšené hodnocení našeho obchodu! Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby, především ocenění rychlosti dodání a komunikace.

Děkujeme, že jste si vybrali náš obchod, a těšíme se na další spolupráci.

Komunikace a rychlost dodání

Reakce obchodu ISPAS

děkujeme za vaše skvělé hodnocení!

Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání i komunikací. Těšíme se na váš další nákup!

Vzorná obsluha

Vážený zákazníku,

Děkujeme za vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu!

Velmi si vážíme vaší spokojenosti a těšíme se na vaši další návštěvu.

Skvělé rychle služby děkuji

Vážený zákazníku,

děkujeme za vaše milá slova a skvělé hodnocení!

Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami. Budeme se těšit na váš další nákup!

Dráha doprava.

Vážený zákazníku,

srdečně děkujeme za Vaše 100% doporučení našeho obchodu, a to přes to, že jste nebyl spokojen s cenou dopravy.
    Přepravní ceny jsou stanoveny externími přepravními společnostmi a jsou ovlivněny vzdáleností. Bohužel, ve Vašem případě je vzdálenost poměrně velká, což se promítá do vyšších nákladů, obzvláště ve srovnání s cenou zboží.

Pokračujeme hledat způsoby, jak nabídnout výhodnější přepravní řešení pro vzdálenější lokality. Vaše zpětná vazba nám pomáhá tyto služby neustále zlepšovat.

Děkujeme za Vaše pochopení.

• Rychlé dodání bez komplikací

Vážený zákazníku,

děkujeme vám za skvělou zpětnou vazbu a hodnocení naší společnosti. Velmi si vážíme toho, že jste byli spokojeni s rychlostí a bezproblémovým průběhem dodání. Děkujeme, že jste si vybrali naši společnost a těšíme se na další spolupráci.

Tým ISPAS

Nadstandardní ochota a snaha vyjít vstříc.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a 100% doporučení naší společnosti. Velmi si vážíme, že jste ocenili naši snahu vyjít Vám maximálně vstříc.

tým ISPAS.

Zboží většího rozměru dorazilo v pořádku

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši cennou zpětnou vazbu a za to, že jste si náš obchod vybral. Těší nás, že jste byl spokojen a měl pozitivní zkušenost.

Přejeme Vám hezký den a děkujeme za Vaši přízeň.

• Velká rychlost
    • Ochota vyjít vstříc zákazníkovi

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a 100% doporučení naší společnosti. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s rychlostí dodání a ochotou našich zaměstnanců.

Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování služeb.

• Ochota
    • Rychlost

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a maximální hodnocení! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s rychlostí dodání zboží a naším přístupem. Naším cílem je poskytovat kvalitní služby a spolehlivé dodání objednávek.

tým ISPAS.

ochotní dá se domluvit okamžitý termín dodání

Reakce obchodu ISPAS

jsme rádi, že jste byli s naším obchodem i službami spokojeni a velice si vážíme vašeho doporučení a vysokého hodnocení.

Krásný den,

• v pohodě z domova

Vážený zákazníku,

velice si vážíme vašeho hodnocení a děkujeme vám za něj.

tým ISPAS.

Vše proběhlo rychle a bez problémů

Vážený zákazníku,

velice děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a 100% doporučení našeho obchodu. Těší nás, že jste byli spokojeni a vše proběhlo hladce a bez komplikací. Naším cílem je poskytovat spolehlivý a přehledný servis.

Vážíme si Vaší důvěry a budeme rádi pro Vás dodávat naše výrobky i v budoucnu.

S poděkováním,

• Rychlost vstřícnost obsluhy

Vážený zákazníku,

moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi a 100% hodnocení. Jsme rádi, že naše služby splnily vaše očekávání. Velmi si vážíme Vaší spokojenosti a budeme rádi, když nás opět navštívíte.

S úctou,

• Cena dopravy je šílená

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi a chápeme, že cena dopravy Vás zklamala. Je nám líto, že Váš nákup provázely tyto komplikace. Jak jsme již dříve uváděli, ceny dopravy jsou stanoveny externími přepravními společnostmi a jsou ovlivněny vzdáleností. Bohužel, ve Vašem případě je vzdálenost velká, což se promítá do vyšších nákladů.

Neustále hledáme způsoby, jak zlepšit naše služby a budeme se snažit najít alternativy pro vzdálenější lokality. Děkujeme za pochopení.

• Perfektní jednání, ochota poradit

Vážený zákazníku,

srdečně děkujeme za vaše mimořádně pozitivní hodnocení a 100% doporučení naší společnosti. Vaše slova o perfektním jednání a ochotě poradit nás nesmírně těší. Naším primárním cílem je vždy poskytovat maximální podporu a profesionální servis, proto nás vaše zpětná vazba velmi motivuje. Jsme rádi, že jste byl spokojený a že naše služby splnily vaše očekávání.

Vaší důvěry si velmi vážíme a budeme se i nadále snažit udržovat ty nejvyšší standardy péče o zákazníky.

Děkujeme, že jste součástí naší komunity.