- Na první pohled zajímavá cena
- Storno ze strany obchodu
Na eshopu jsem koupila mobilní telefon Xiaomi 17T Pro 256+12GB cenu 13.589 Kč. Objednávka byla následně stornována z důvodu údajného vyprodání skladových zásob ve všech barevných provedeních. Další den byl tento typ telefonu na eshopu normálně nabízen ve všech barvách, ale s cenou vyšší o 3.500 Kč.
Nedoporučuji.Reakce obchodu iSPACE.cz
Vážená zákaznice,
mrzí nás Vaše zklamání. Telefon byl zařazen do časově omezené akce, kde díky extrémnímu zájmu dorazilo více objednávek současně. Akční zásoby se vyprodaly během pár minut a při vyřizování objednávek v pořadí příchodu se na všechny bohužel nedostalo.
Následující den byl telefon opět dostupný, ale již za běžnou cenu z neakčního skladu od jiného dodavatele.
Za vzniklé komplikace se Vám hluboce omlouváme. Naším cílem určitě nebylo Vás jakkoliv klamat.
tým iSpace -
- Cena a ďábelská rychlost. V 16 hodin objednáno a druhý den ve 12 hodin jsem vyzvedával.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši super recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a máme radost, že zboží tak rychle dorazilo.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu a v případě potřeby jsme Vám kdykoli k dispozici.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši milou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami.
- Snaha vyhovět
Telefon, který jsem si objednal byl poslední kus, ale byl poškozený. Naštěstí mi to dali vědět po telefonu a nabídli mi výměnu za stejný telefon jiné barvy.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a zpětné vazby k vyřízení situace s výměnou modelu jiné barvy. Vyhovění zákazníkovi je pro nás vždy důležité když podobné okolnosti řešíme.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku a v případě potřeby jsme Vám kdykoli k dispozici.
- rychlost dodání
- pěkný akce na telefony
- komunikace
- balení zésilky velký špatný
- na krabici s telefonem za 20k žádná nálepka KŘEHKÉ
Vážení, zabalit telefon v hodnotě přes 20 tisíc do měkké kartonové krabice, velký špatný. Krabice přišla namaderu a naražený byl i roh krabice od telefonu, divím se že přežil. Na krabici nebyla ani zmínka o KŘEHKÉM zboží.
Chápu že za to může dopravce, ale s tím je třeba počítat a balík na to řádně připravit!Reakce obchodu iSPACE.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami. Zároveň nás mrzí pokud dle vašeho názoru nebyl balíček vhodně zabalený. Určitě tuto zpětnou vazbu bereme vážně pro zlepšení našich expedičních služeb.
tým iSpace -
- Vše proběhlo rychle a bez problémů. Zboží přišlo do 4 dnů. Nové, originál zabalené jsem spokojen.
Nic
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši pěknou recenzi a doporučení! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami.
tým iSpace -
- Dodání zboží dle předběžné termínu dodání, někdy i o den dříve
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši velmi pěknou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a máme radost, že zboží rychle dorazilo.
tým iSpace -
Obchod doporučuji - nízká cena, super rychlé doručení.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši velmi krásnou recenzi a doporučení! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami.
tým iSpace -
Rychlost, rychlé jednání, super cena, spokojenost
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a pochvaly za rychlé jednání.
Super rychlost i cena.
- Rychlé dodání zboží, cena
Nic
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši hezkou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a ocenění k rychlému dodání zásilky.
Spokojenost
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši pěknou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami.
tým iSpace -
- Ihned připraveno k vyzvednutí, žádné zdržování, oceňuji rychlost
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši velmi pěknou zpětnou vazbu! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a ocenění k rychlosti vydání.
tým iSpace -
- velmi rychlé vyřízení objednávky
tým iSpace -
V obchodu jsem našel, že mají sluchátka, které jsem scháněl. Tak jsem je objednal/zaplatil (pátek večer). Přišla mi zpráva, že objednávku evidují, že je v pořádku zaplacená a pracují na vyřízení. 6e mám čekat emai, že to poslali. Ve středu pořád nic, tak jsem do obchodu napsal, jestli na objednávce pracují. Zavolali mi, že sluchátka nemají a asi už mít nebudou. Dohodli jsme se na vrácení peněz. Chyba byla, že ke zboží nenapsali, že už není na skladě.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu a doporučení našeho e-shopu! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami ohledně komunikace. Mrzí nás však, že sluchátka náš dodavatel už neměl a nemohli jsme nabídnout adekvátní alternativu.
- Příjemná obsluha, nízké ceny
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši hezkou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a pochvaly na naše kolegy.
- Rýchle dorucenie
tým iSpace -
Vybrala jsem si tento obchod na základě recenzí ostatních a udělala jsem dobře. Telefon jsem si objednala a vyzvedla osobně. Pan prodavač byl sympatický, milý, probrali jsme i příslušenství k telefonu a vše proběhlo na jedničku. Děkuji
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši velmi krásnou recenzi! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s našimi službami a pochvaly na naši pobočku a její kolegy.
tým iSpace -
I když bylo avizo, že zboží se blíží prodejně ve čtvrtek, k vyzvednutí bylo až další pondělí odpoledne po urgenci
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Mrzí nás pokud došlo k prodlení expedice mezi sklady. V takových případech se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu.
Mrzí nás, že Vaše zkušenost nebyla ideální, a budeme rádi, pokud nám dáte ještě šanci.
Rychlost a vstřícnost.
tým iSpace