Pořádek. Bylo rychlé doručeno
- Široká nabídka kvalitních výrobků
- Skvělý přístup personálu
Pokud zamíříte osobně do obchodu, dočkáte se profesionálního a vstřícného přístupu, který pomůže jak začínajícím, tak zkušeným dýmkařům. Zkušenost z Ústí.
- Ochota poradit
- Široký sortiment
- Kvalita prodávaných výrobků
- Občasná nedostupnost části sortimentu
- Zajímavý sortiment, úplně odlišný od ostatních e-shopů
- Rychlá expedice
- Velký výběr dýmek i příslušenství
- Ceny jsou poněkud vyšší
Zdá se, že e-shop si pečlivě vybírá zboží, které prodává. Oceňuji velký výběr ruských produktů. I přes trochu vyšší ceny jsem si vybral právě u iSmoku ze široké nabídky nemainstreamových produktů.
- Rychlost dodání
- Široká nabídka
Nenakupoval jsem zde poprvé, ale stejně jako minule naprostá spokojenost. Zboží kvalitně zabaleno a rychle doručeno.
- Veliká spokojenost... I přestože jedna část objednávky dorazila později než všechny ostatní části, tak personál mne příjemně informoval, ve všech mých otázkách... Jsem nad míru spokojen
Když vím I nevím co hledám, tak vše najdu... Dobré a stručné popisky u věcí co jsem si prohlížel. Komunikace s operátory také příjemná a stručná... Mohu jen chválit
- Velmi rychlé dodání
- Kvalita výrobku
- Dobrý výber
- Prehľadný obchod
- Doručenie Zásilkovnou - úplná katastrofa
- Žiadna komunikácia
Doručenie Zásilkovnou - balík 3 dni leží v depe, napriek opakovaným urgenciam na Zásilkovnu aj iSmoke nikto nevie či alebo kedy bude doručený. iSmoke na reklmáciu nereaguje, telefonicky mi bolo oznámené že mám poslať email, email bez reakcie.
Reakce obchodu iSmoke.cz
mrzí nás Vaše špatná zkušenost se Zásilkovnou a tím pádem i s naším eshopem. Jak asi vidíte dle hodnocení na Heurece, je to jediný případ. Zásilkovnu jsme kontaktovali hned po Vašem emailu, který nám dorazil ve čtvrtek před 18. hodinou, na Vaši zprávu jsme reagovali v pátek v 11 hodin hned jak jsme dostali od Zásilkovny informace, že balík byl předán doručovací firmě.
Jako omluvu za komplikace na příští objednávku u nás máte slevu 10% na všechno.
tým iSmoke -
- Super personál na pobočce V Jámě, umí poradit a věnuje čas při výběru.
- Rychlost, spolehlivost.
- Zboží přišlo druhý den po objednání
- Kvalitní produkty
Vždy poradí. I když přesně nevíte, co hledáte.
- Zboží bylo dodáno velice rychle. V úterý objednáno, ve čtvrtek už jsem zboží mohla vyzvednout
Majitel obchodu mi pomohl s výběrem dýmky, byl velmi ochotný a příjemný. Služba o zákazníka je perfektní, dýmka také.
Vše v pořádku žádný známí problém doporučuji
- spoľahlivý a rýchli obchod
- Rychlost doručení
- Výrobky skutečně skladem
- Výborný zákaznický servis
- Nikdy nebyl problém s reklamací
- Zaměstnanci ví co prodávají
- Komunikace
- otvírací doba
- více obchůdků po praze
- kvalitní kousky
- časté dodávky nových tabáků
- Nesmyslné příplatky při nákupu přímo v obchodě
jako pochopil bych, kdyby doručení na prodejnu bylo zpoplatněno, ale nechápu příplatky za tabáky, když jdu přímo do obchodu.
Reakce obchodu iSmoke.cz
mockrát děkujeme za recenzi.
Všechny tabáky kromě značky Element máme na prodejnách a na webu za stejnou cenu. Přirážka u dýmek a příslušenství je cca 3-5% a to z důvodů, že na kamenné prodejně máme náklady navíc na plat zaměstnanců, pravidelné školení personálu, VZP a sociální poplatky, nájem a poplatky s tím spojené, pokladní systém, náklady na zásobování, papírové tašky a další. Jelikož doručení na pražské prodejny máme zdarma a probíhá v Praze 3x týdně, je vždy jen na zákazníkovi, zda chce počkat jeden až dva dny na expedici nebo to koupit rovnou s tou přirážkou 3-5% u veškerého zboží kromě tabáku.
Věřím, že u nás budete nadále nakupovat a budete s nákupem vždy spokojen.
Alex, majitel