Psali že do pátku zboží dostanu a je sobota a nic
Reakce obchodu INZEP
Vámi objednané zboží nebylo v době vytvoření objednávky skladem s dobou dodání 10 pracovních dnů, dnes je 6 pracovních dnů od přijetí objednávky. Naskladnění očekáváme dnes, pak budeme balíček odesílat.
Katka -
- Hrozně dlouho to trvá... objednáno před týdnem a stále nic nepřišlo.
- zatím mi nic nedošlo. 17 dní čekání....
Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, omlouváme se, Vámi objednané zboží nebylo skladem a bylo potřeba jej ušít na dílně, termín zhotovení uvádíme 21 dnů od objednání.
Katka -
- Zboží jsem zakoupil ale jediné co mi přišlo bylo potvrzení, ale už nebylo doručeno na dané místo
Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, je nám líto, že se nepodařilo vychystat zboží v daném termínu. Chybějící zboží jsme naskladnili a připravili k převzetí sedmý den od přijetí objednávky. Do této chvíle nebyla objednávka vyzvednuta.
Z obchodu přišela pouze automatická odpověď o přijetí objednávky.
Po 6 pracovních dnech se nikdo neozval, v jakém stavu je objednávka.
Zboží nepřišlo.Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, omlouváme se, mezi svátky všichni naši zaměstnanci čerpali dovolenou a v prvním lednovém týdnu probíhaly inventury a všichni zaměstnanci pracovali ve skladu, aby se co nejdříve opět mohly otevřít sklady a začít s expedicí zboží. Inventury probíhaly také u dodavatelů, jak bylo uvedeno na našich stránkách.
- Objednala jsem to někdy loni a už ani nepamatuji, kdy. A stále nic. A nemohu se podívat, v jakém stadiu je objednávka.
Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, omlouváme se, mezi svátky všichni naši zaměstnanci čerpali dovolenou a v prvním lednovém týdnu probíhaly inventury. Jak u nás ve skladě, tak u dodavatelů. Tato informace byla uvedena na našich stránkách.
Snad raději ne
Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, mrzí nás Váš názor, škoda, že neuvádíte příčinu Vaši nespokojenosti.
- Jediné pozitivum vidím v tom, že zboží doručili.
- Doba odeslání, u zboží skladem bych očekávala odeslání zboží dříve než za 3 dny.
- Komunikace obchodu otřesná! Položíte otázku, nedostanete jasnou odpověď.
Negativní recenze běžně nepíšu, ale tento obchod opravdu nemohu doporučit. U zboží skladem (objednáno ve čtvrtek ráno) odeslání v pondělí a to až po urgenci. Komunikace obchodu otřesná, na dotaz vám neodpoví, výmluvy na nedostupné výdejní místo i když jim bylo obratem odesláno jiné výdejní místo. Z tohoto důvodu nemohu obchod doporučit. Pozitivum je, že objednávka dorazila.
Reakce obchodu INZEP
Omlouváme se za zpoždění Vaší objednávky.
Vámi vybraný výdejní box byl dle vyjádření dopravní společnosti dočasně odstraněn z nabídky (technický problém).
Tuto situaci jsme nemohli ovlivnit. -
Inzerují zboží které nemají
Objednávka vytvořena 19.6. a do dnešního dne (26.6.) mi přišlo pouze potvrzení o přijetí objednávky. Nic víc, termín a zboží nemám, naštěstí jsem dal platbu dobírkou, takže peníze mi v tom nevisí.
zboží nedošlo
Reakce obchodu INZEP
Dobrý den, Vaše objednávka byla odeslaná 10.3. (zboží bylo skladem na prodejně - jak bylo uvedeno na eshopu).
Na objednávku čekám již asi šest dní.
Na zásilku čekám již více jak týden.
Reakce obchodu INZEP
zásilku jsem předali 2.12. přepravní společnosti. Bohužel se zdržela na depu, v tuto chvíli je připravena k vyzvednutí.
Omlouváme se za komplikace.
Hyžáková -
- po týdnu od objednání žádná zpráva o stavu či vyřízení objednávky, a to bylo všechno skladem
- zaplacené zboží zatím vůbec nedorazilo
Reakce obchodu INZEP
část zboží bylo 'skladem u dodavatele'. Balíček dnes odesílám , omlouváme se za zdržení.
Hyžáková -
Objednávka č. 92219876 do dnešního dne nedorazila přesto že byla uhrazena, tak se mě neptejte na spokojenost s nákupem.
- Objednávka na zboží byla uhrazena dne 27.5.2022 a do 11.6.2022 nic neodeslali. Rovněž ze strany obchodu je komunikace na bodu mrazu. Žádné info ohledně např. : že obdrželi objednávku, kdy zboží zašlou atd.
- Tímto přístupem vypadají hodně podezřele
- Zajímavé ceny
- Po telefonu komunikace ok a urychlí objednávku
- Zboží skladem trvá 3 dny expedovat
- Musím ze své banky po 3 dnech zaslat výpis o provedené online platbě kartou...
Reakce obchodu INZEP
omlouváme se, jednalo se chybu v komunikaci s platební branou. Obvykle výpis z účtu nepotřebujeme, platby se párují automaticky. -
- Napsaly nám, že nás budou o dalším vývoji objednávky informovat emailem a po týdnu nic. Nemám tedy co hodnotit.
- Již přes 12 dní zaplaceno a nic nepřišlo
Reakce obchodu INZEP
zásilku jste obdržela 11. den od objednání. Omlouváme se za zpoždění.
Dvořák -
Vystavené ponožky na E-shopu neměli což sem nevěděl ale samozřejmě zaplatil s celou objednávkou,upozornili mě na to až druhý den e-mailem a dodnes rozdíl v ceně faktury nebyl ještě dorovnán.