- Rychlé dodání zboží, fajn cena
- Velmi rychlé dodání
Zboží mi bylo velmi rychle dodáno za velmi dobrou cenu.
- Naprosto diskrétní, hezký zabalené, neporušené a dodané ve stanovené lhůtě a době
V obchodě jsem nakupoval poprvé a rád se do obchodu vrátím.Zboží bylo určeno jako dárek,přišlo velmi rychle,jeden den jsem udělal objednávku a již druhý den,jsem měl balíček doma.Balíček byl dobře zabalený,obsahoval i užitečné dárky.Obchod doporučím,bez obav i známým.
- Rychle doruceni
Výhoda nakupování z domova
výborný servis, skvělé prodavačky
- Rychlí
- Spolehliví
- Diskrétní
vše naprosto OK
Velmi příjemný personal, který umí poradit. Zboží jsem objednala a ten den jsem si mohla zboží vyzvednout
- Možnost vybrat produkty v klidu domova.
Velice promptně vyřízená objednávka.
S produkty jsem zatím spokojen. -
- není problém
dobré
Japonská prémiová značka, jinou bych nekupoval.
- Spolehlivost
- Ráno objednám a navečer mám!
- Pro mě je skvělé, že prodejní doba je do sedmi.Kdo dělá jako já do šesti, stihne si objednávku vyzvednout.
Mladá a usměvavá děvčata, která jsou, jak jsem si všiml ochotná poradit a ukázat zboží zákazníkovi.
Ať starý, nebo mladý, vždy s úsměvem prodávají, nebo vydávají zboží. -
Jediný skutečný kamenný obchod s hračkami pro dospělé v Praze. Trochu dražší než spoustu eshopů, ale zas si zboží můžete prohlednout a poradit se.
- Super rychlé dodání, diskrétně zabaleno. Doporučuji.
- Pohodlné objednání zboží z domova.
- Žádná nevýhoda.