Při dodání došlo k záměně zboží, ale to bylo obchodem okamžitě a hlavně bez dalších nákladů vyřešeno, takže OK.
- Specializace na kolečka a ložiska -> dostatek podrobných informací o výrobcích. Rychlé a vstřícné řešení problémů e-mailem.
- Trochu nedodělaný e-shop, konkrétně: Zvolil jsem doručení osobním vyzvednutím v Uloženice - přišel e-mail, že mi poslali balík. Objednal jsem bez registrace - v mailu napsali, že stav své objednávky mohu sledovat na webu po přihlášení. Zvolil jsem platbu kartou - Uloženka napsala, že berou jen hotovost (to byla chyba Uloženky, obchod vyřešil obratem e-mailem). V tomto hodnocení mám hodnotit E-kolečka.cz a zpáteční adresa v mailu je [email protected], ale doména e-kolecka.cz neexistuje, e-shop je na inlinekolecka.cz.
Pár nejasností při nákupu (viz slabiny), ale e-mailem komunikují rychle a obratem vše vyřešili k mé spokojenosti. Popis zboží je detailní a s nákupem jsem spokojen - zakoupené zboží odpovídá mým představám.
- rychlá doba dodání
Obrovské poštovné a balné.
- přehledný, nízké ceny
- na žádné jsem nepřišla
Obchod mohu doporučit, ochotně mi odpověděli na otázky ohledně produktu.
- velmi rychlé dodání