• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

svítilna je brak a velký
    dát fotopast za ty peníze BEZ BATEREK je drzost

Reakce obchodu INFOTO.cz

K fotopasti Bunaty Mini Full HD dodáváme zdarma 32GB microSD kartu, polohovací zařízení a LED svítilnu. Žádné baterie součástí balení nejsou a ani nikdy nebyly. Informace ohledně všech benefitů dodávaných zdarma k fotopastem jsou u produktů zřetelně a přehledně uvedeny. Z jakého důvodu považuje tento kupující za drzost, že jsme mu ještě navíc nedodali zdarma baterie, se nám bohužel zjistit nepodařilo. Nebere telefon, ani nereaguje na zaslaný email.
    LED svítilna je drobný dárek, který našim zákazníkům dodáváme k fotopastem zdarma jako poděkování za nákup v našem obchodě. Jedná se o malou kvalitní svítilnu, kterých jsme už našim zákazníkům dodali několik tisíc. A nikdy jsme se nesetkali s jakoukoliv negativní reakcí ohledně kvality nebo funkčnosti tohoto dárku.
    Velmi si vážíme všech našich zákazníků a jsme připraveni přijmout relevantní kritiku. Toto hodnocení se však zcela vymyká.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Čekal jsem asi dva měsíce stále mi bylo slibováno příští týden ,příští týden se ozvu ,zavolám během týdne ,letadlo dorazí příští týden ...asi letadlo zatím nebylo vyrobeno

Reakce obchodu INFOTO.cz

Jedná se o objednávku neskladové položky se zřetelně uvedenou očekávanou dobou dodání. Vzhledem k velmi nepříznivé globální situaci dochází u některých výrobců ke zpoždění v expedici. V takových případech je tato očekávaná doba dodání pravidelně na našich stránkách aktualizována dle informací, které v danou chvíli máme k dispozici. Autora tohoto hodnocení jsme ohledně jeho objednávky loveckého detektoru několikrát telefonicky kontaktovali, bohužel neúspěšně.

Zboží není tak jak je deklarováno a doma si ho musíte dodělávat na koleně !!!!

Reakce obchodu INFOTO.cz

Děkujeme za vaší objednávku a zpětnou vazbu. Vámi zakoupenou fotopast s GSM modulem je potřeba vždy uživatelsky nastavit podle podrobného a srozumitelného návodu, který je k výrobku dodáván. V případě jakýchkoli nejasností je možné navíc kontaktovat technickou podporu, kde vám v případě potíží s nastavením fotopasti rádi pomohou.
    Jsme přesvědčeni, že ze strany našeho obchodu ani ze strany technické podpory k žádnému pochybení nedošlo.

• Všechno špatně

Reakce obchodu INFOTO.cz

Objednávka kovového boxu pro fotopast UV/UM785 v ceně 900Kč byla námi v pořádku odeslána, zákazník si zásilku bez výhrad převzal. Kromě tohoto hodnocení jsme od kupujícího neobdrželi žádnou zprávu ohledně jakéhokoliv problému se zbožím, případně s jeho dodáním. Na žádosti o vysvětlení, s čím konkrétně dotyčný nebyl spokojený, bohužel nereaguje.
    Vzhledem k výše uvedenému nemůžeme vyloučit, že se jedná o bezprecedentní záměr s cílem poškodit dobré jméno a pověst našeho obchodu, a to ve smyslu § 135 odst. 2 NOZ.

• Nerelevantní hodnocení bylo odstraněno.

• objednané zbožíreklamuješte,ale nemáte.

Reakce obchodu INFOTO.cz

Jedná se o zákazníkem stornovanou objednávku na neskladovou položku. U produktu byl v době objednání zřetelně uveden datum očekávané dostupnosti, který byl navíc dotyčnému potvrzen telefonicky. Tomuto hodnocení bohužel nerozumíme a považujeme jej za zcela bezdůvodné.
    INFOTO.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Nabízí zboží které nemá na skladé a tím nemůže uspokojit zákazníka,i když jsem byl o nedodávce nasledný den informovan,že bude do týdne až deseti dnů.Bohužel.

ěli by označít u nabízeného zboží" Není skladem"

Reakce obchodu INFOTO.cz

Vážený pane Jeníku, u vámi objednaného zboží byla uvedena dostupnost "Na dotaz". Následující pracovní den jsme vás telefonicky kontaktovali s tím, že takto označené zboží na skladě nemáme a že jej nemá ani dovozce. Zároveň jsme vám sdělili předběžný termín dodání, se kterým jste souhlasil. Domníváme se, že ze strany našeho obchodu proběhlo vše v pořádku.

INFOTO.CZ