• velký výběr, rychlé dodání, možnost si osobně vyzvednout

Rychlé vyřízení, vše bez problémů. Celková spokojenost.

• Rychlost, spolehlivost

• Rychlé dodání zboží

• Perfektní komunikace a vstřícný přístup

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Děkujeme za Vaše milé hodnocení.

• spolehlivost
    • kvalita
    • rychlost
    • krásné zboží za skvělé ceny

• Je to moc pěkné. Jsem spokojená.
    • Akorát mě trochu mrzí, že to není větší. Velikost byla úplně jiná na stránkách a úplně jiná v realitě.

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že nejste spokojena s velikostí přívěsku, snažíme se produkty fotit tak, aby bylo vidět jejich provedení, takže na fotografii se mohou zdát větší. Doporučujeme vždy si zkontrolovat popis u produktu, kde je napsaná jeho velikost a váha. Případně jsme ochotni i na zákazníkovo požádání produkt vyfotit " v reálu" např. navlečený na řetízku na krku. Doufáme, že pokud u nás nakoupíte příště bude všechno perfektní :)
    Krásný den Infinity Silver

• Nákup z pohodlí domova

• Velmi milý přístup při komunikaci, domluvě i při předání
    • Rychlé vyřízení (gravírování přívěsek připraven k vyzvednutí cca za 5 dní od objednání - tři dny před Vánoci)
    • Vyhověno požadavkům na gravírování
    • Moc hezké zboží
    • Nic

Byl jsem spokojen

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Cena dopravy
    • Nabídka

• Vynikající komunikace a hlavně ochota i o víkendu. Rychlá zpětná reakce i odeslání zboží.

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Děkujeme za Vaši recenzi, spokojený zákazník je náš cíl :)
    Vaše Infinity Silver

Rychle dodání, kvalitní zboží

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Mnohokrát děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojená!

• Rychlost
    • Chybně vyřízená objednávka

No sice jsem si objednal býka kód 441105 za 450 kč ale dostal býka kód 44115 za 299 ale co býk jako býk

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Tady si sypeme popel na hlavu, opravdu došlo k záměně přívěsku znamení, následně po zjištění chyby jsme zákazníka kontaktovali a sjednali nápravu :-) Dovolujeme si s jeho souhlasem vložit jeho následný email, který nás nesmírně potěšil a je to jedna z věcí, pro kterou nás tato práce baví, dělat zákazníkům radost a maximálně vycházet vstříc. Pánovi mockrát děkujeme za schovívavost. Zde jeho reakce:
    VELKÉ poděkování prosím k rukám té úžasné paní která mě volala (asi paní Jitka Š.)
    Dnes mě pošta dodala BÝKA zdarma a toho kterého jsem chtěl (je nádherný) ,, nejdříve jsem netušil co to je a proč ?
    pak jsem si vzpomněl na ten telefonát
    Vážená paní jste úžasná a opravdu mnohokrát děkuji netuším jak se odvděčit snad tím že budu objednávat stříbro už pouze z vašeho obchodu a také doporučovat , to co se stalo asi v dnešní době není zas tak běžné ,, reakce , ochota , vstřícnost to je pouze o lidech paní Š. o Vás
    strašně moc děkuji i dcera je býk tak toho malého býka dostane ode mě ona a to i s příběhem který se mě stal moc děkuji za to jaká jste ,, krásné vánoce přeji a ještě jednou moc děkuji
    B.R.
    PS: pokud by šel můj text použít k vašim recenzím prosím použijte - zasloužíte si to

• Veliký výběr nádherných šperků, velmi dobré ceny, vynikající komunikace s obchodem. Rychlost dodání. Moc ráda se sem zase vrátím nakupovat.Byla jsem velice spokojena.

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Mockrát děkujeme za pochvalu a budeme se těšit, že u nás opět nakoupíte.
    Tým Infinity Silver

• Rychlé doručení zásilky,zboží odpovídá popisu,kvalitní provedení!

• Rychlé dodání, komunikace, vše v pohodě

• Rychlé jednání, kvalitní zboží, rozumná cena!

Musím pochválit výrobek, po průzkumu trhu rozhodně nejlepší poměr ceny (po slevě!) a kvality. Korálek je nádherný!

Reakce obchodu InfinitySilver.cz

Velmi děkujeme a jsme rádi, že jste spokojená.

Spokojenost, rychlost, kvalita.