Dodanie bolo rychle, ale sklamalo ma, ze fotografia vyrobku (fonendoskop) nezodpovedala realite, co sa tyka farby. Obal na fonendoskop tak velmi neprijemne pachne, ze uvazujem o jeho vrateni.

Reakce obchodu INFINITE MedStyle s.r.o.

děkujeme za Vaši recenzi. I přes to, že nás nepotěšila, jsme rádi za zpětnou vazbu. Protože se snažíme o maximální spokojenost našich zákazníků, zmíněné nedostatky vždy důkladně přověřujeme.
    1.) Co se barvy fonendoskopu týče, odstín je opravdu o trochu jiný. Je to zčásti tím, že barvy na monitoru vpadají jinak, ale z části se jedná o chybu na straně výrobce (i na oficiálním webu pro USA mají fotografii stejnou). Za to se moc omlouváme, chybu napravíme - pokud budete chtít fonendoskop vyměnit, kontaktujte nás prosím na [email protected], případně můžete využít formulář Vrácení zboží a reklamace u nás na webu, který Vás výměnou provede.
    2.) Co se pouzdra týče, tam je problém pravděpodobně daný tím, že EVA materiál nestihl dostatěčně vyvětrat, než byl zabalen. Zápach by měl v krátkém čase vymizet.
    Děkujeme, že jste nám pomohla tuto chybu napravit a doufáme, že zvládneme vše vyřešit k Vaší spokojenosti.
    S přáním pěkného dne,
    MUDr. Matěj Samec