- rychlé vyřízení objednávky, bezproblémové
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenila rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!
Byla jsem na masáži a jsem spokojena.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s masáží. Těší nás, že jsme mohli přispět k Vašemu odpočinku a pohodě. Doufáme, že nás brzy navštívíte znovu!
Rychlé vyřízení, perfektní komunikace, doporučuji.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste ocenila rychlé vyřízení a perfektní komunikaci. Vaše doporučení pro nás znamená hodně. Těšíme se na další spolupráci!
Velká spokojenost
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla velice spokojená. Těšíme se na další spolupráci a na to, že Vám opět poskytneme skvělé zážitky!
Vše v naprostém pořádku ☺️
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že bylo vše v naprostém pořádku. Vaše spokojenost je pro nás nejdůležitější. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
velmi rychlý dárek, vyřešený z domova
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že se Vám náš rychlý a pohodlný způsob objednání dárků líbí. Těší nás, že jsme Vám mohli usnadnit výběr skvělého zážitku z pohodlí domova. Pokud budete potřebovat další inspiraci nebo pomoc, jsme tu pro Vás!
- Byli jste mi doporučeni a nezklamali jste. Opravdu výjimečný zážitek
- Doporučuji
Lid, určitě navštivte obchod a užijte si to ať už jako dárci nebo obdarovaní
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že Vám náš zážitek opravdu vyhovoval a že nás doporučujete. Věříme, že každý si zaslouží zažít něco výjimečného, a těší nás, že jsme mohli být součástí Vaší radosti. Určitě se na Vás budeme těšit i při Vaší další návštěvě!
S pozdravem -
- Rychlé a solidní jednání
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za Vaše hodnocení! Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na další spolupráci!
- T
S obchodem jsem maximálně spokojená.Můj druhý nákup a vše bez jakýkoliv problémů.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená a těšíme se na další společné zážitky. Pokud budete potřebovat pomoc s výběrem, neváhejte nás kontaktovat!
- Rychlé
- Dárkové balení
Super, rychlé jednání a pěkně balení. Jen jediné co musím vytknout, že zasilkovna dala poukazu dost zabrat a přišel celý pomačkaný. Ale to není chyba eshopu. S tím jsem spokojená.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme moc za reakci, jsme potěšení, že jste s námi spokojená. Zásilku a její poškození prověříme, to nás moc mrzí :(
vse v poradku
děkujeme!
- Rychlé a vstřícné jednání
- Dobrá komunikace
Krásný zážitek let balonem nad Karlštejnem, skvělá domluva a absolutní spokojenost s Vámi i panem pilotem Tomášem z Ha balon
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Děkujeme za krásnou recenzci! <3 Jsme moc rádi, že jsme Vás potěšili skvělým zážitkem a těšíme se třeba na příště! :-)
Vše bylo přehledné, rychlé a v pořádku.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
To jsme rádi, moc děkujeme :-)
- dobrá cena
- excelentní přístup
- vyzvednutí, kde si zákazník přeje
- perfektní plánování
- zaručení úžasného zážitku
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
děkujeme převelice za krásná slova <3 :-)
Velmi milá a ochotná komunikace jak přes email tak přes telefon, líbivé dárkové balení, rychlé dodání. Po všech stránkách kvalitní služby.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Tak to je krásná infuze dobré energie pro naši další práci a za to moc děkujeme! <3 :-)
- Velmi ochotná zaměstnankyně infolinky nám poradila a předala kontakt, který jsme potřebovali.
- Vše jde jednoduše přes internet
- Koupili jsme let balónem, který byl skvělý.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
děkujeme moc za reakci a opravdu nás velice potěšilo, že jste byli spokojení s celým procesem i naším týmem <3
- Dobrá komunikace
děkujeme :-)
Rychlé zaslání voucheru. Včasné informování o stavu objednávky. Spokojenost.
Reakce obchodu Impresio zážitková agentura
Jsme moc rádi, že jste spokojená a děkujeme velmi za krásné hodnocení! Pěkný den
rýchle vybavenie objednávky
děkujeme za hodnocení :)