- rychlé a bezproblémové vyřízení
Vše v pořádku.
V pořádku.
- Rychlé vyřízení
- Zboží skladem
- Super ceny
Nakupujeme na naše střešní okna Rooflite již po několikáté a se službami i s produkty jsme spokojení. Děkujeme.
- Velmi dobré ceny
- Pouze zdánlivě dobré ceny
Okno je velmi nekvalitně vyrobeno,použitý materiál je v pořádku,ale spojit plechový rám okna ve vrchní části,kde hrozí průsak vody?!Okno také při změně pantů ze směru ke hřebenáči na směr do boku v rohách okna netěsní.Bohužel pouze ta cena je pozitivní,jenom cena
Reakce obchodu Střešní okna Rooflite
Vážený zákazníku,
výlezové okno do nezateplených prostor, které jste v našem e-shopu zakoupil, vyrábí dánský koncern VKR Holding, který totožný produkt prodává také pod svojí známější značkou VELUX. Výlezové okno RoofLITE a VELUX se proto liší pouze svojí cenou a značkou na obalu, ve kterém se nachází identický produkt. Jedná se o velice kvalitní a léty osvědčené výlezové okno pro nevytápěné prostory.
Děkujeme za zaslání fotografií, o které jsme požádali kvůli netěsnosti, kterou popisujete. Bohužel musíme konstatovat, že montáž nebyla provedena správně, jelikož máte okno namontováno obráceně vzhůru nohama. Výlez musí být instalován tak, aby byl spodní tvarovací pás vytvarován na taškách, které jsou umístěné pod oknem, nikoli nad oknem, tak jak jste poslal na fotografii. Při této instalaci výlez nemůže v žádném případě plnit svojí funkci.
Dále si dovolujeme upozornit, že jste zakoupil výlez pro nevytápěné půdní prostory, a tento výlez máte namontován nad radiátorem v obývacím pokoji. Použitím nezatepleného výlezového okna ve vytápěném obývacím pokoji jste mohl jen zdánlivě ušetřit finanční prostředky, ale instalovat výlezové okno pro nevytápěné prostory do vytápěného obývacího pokoje nepovažujeme za šťastné řešení a nemůžeme jej doporučit. Každý produkt je potřeba používat pouze k účelům pro které je určen.
S přátelským pozdravem
Zákaznický servis Import Tomeček s.r.o -
- rychlost, spolehlivost
Dobrý den, obchod super, při komunikaci přes tel. byli moc příjemní, naší objednávku vyřídili téměř obratem, okna nám přivezli již třetí den od objednání. Zatím čekáme na montáž, proto okna nemohu hodnotit, ale vypadají pěkně. Hoši, kteří nám okna přivezli byli také moc milí, ochotní, takže dodání dle našich představ, obchod určitě doporučuji, byli jsme spokojení maximálně.
- výběr
spokojen