Lžou, psali, že zboží je v ČR a už čekám 14 dní. Nejdříve napsali, že zboží je v HK a po 4 dnech přišlo, že je balíček odeslán z Honkongu
- Fajn ceny
Odesláno špatné zboží, jako dárek k Vanocům
ok
Naprostá spokojenost. Ráda doporučuji :-)
- rychlost a cena
- Levná cena ,rychlost doručení ,velký výběr
- Opravna sada je opravdu nekvalitní ,trsatko a další plastové nářadí jsou kvalitně hrozné
Ceny dobré,rychle vyřízení a doručení
- popis nabízeného zboží neodpovídá realitě - objednal jsem originální baterii pro iPhone a přišla baterie v neoriginálním obalu, na baterii chybělo logo výrobce
- po doručení zboží a kontaktování prodejce e-mailem jsem ani nedostal odpověď ( po telefonním hovoru prodejce tvrdil, že odpověď na můj mail odeslal)
Reakce obchodu iLover
děkujeme za Vaše hodnocení. Nicméně by bylo dobré situaci uvést na pravou míru. U každé naší baterie je v popisu dobře viditelná věta "Original - Náhradní díl je té nejvyšší možné kvality na trhu a 100% odpovídá tomu, který je v zařízení z výroby. Originalitu neurčujeme podle polepu baterie, nýbrž testrami!". Taktéž již z produktové fotografie bylo zřetelné, že baterie nemá potisk jablíčka.
Potisk neurčuje automaticky originalitu baterie.
V telefonickém rozhovoru jsme Vám nabídly naší plnou podporu k vyřešení této situace, včetně možnosti odstoupení od KS. Po prověření, že Vám opravdu odpověď od nás nedorazila jsme se Vám omluvili.
Pro dořešení této situace jsme Vás stále k dispozici.
S pozdravem tým iLover.cz -
- Prodej padělků Apple
Reakce obchodu iLover
u Vámi zakoupeného zboží se nikde nenachází informace, že se jedná o produkt značky Apple. Nevíme tedy, kde jste k tomuto došel.
Nicméně odstoupení od KS proběhlo rychle a hladce.
S pozdravem tým iLover.cz -
- Ceny
- Rychlé vyřízení a dodání
Spolehlivost, rychlost, perfektní dohoda
OK.
- Rychlost dodání
- Rychlost doručení
- Komunikace se zakaznikem o stavu jeho objednavky
- Komunikace
- Rychlost odeslání i dodání
- Milý přístup
- Úžasná kvalita produktu
- Doručení hned následující den pomoci PPL
- Príjemná komunikácia
- Rýchle vybavenie
- Originalita kabelu
Bála som sa u tohto predajcu nakúpiť bez žiadnych recenzií, ale riskla som to a som veľmi spokojná :)
E-shop mi dokonca na moju žiadosť zaslal video z testu kábla, aby som verila originalite. Kábel funguje bez problemov!
Rada odporúčam a nabudúce znova u Vás nakúpim :)