Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 20 %

Lžou, psali, že zboží je v ČR a už čekám 14 dní. Nejdříve napsali, že zboží je v HK a po 4 dnech přišlo, že je balíček odeslán z Honkongu

• Fajn ceny
    • Rychlé dodání

Odesláno špatné zboží, jako dárek k Vanocům

ok

Naprostá spokojenost. Ráda doporučuji :-)

• rychlost a cena

• Levná cena ,rychlost doručení ,velký výběr
    • Opravna sada je opravdu nekvalitní ,trsatko a další plastové nářadí jsou kvalitně hrozné

Ceny dobré,rychle vyřízení a doručení

• popis nabízeného zboží neodpovídá realitě - objednal jsem originální baterii pro iPhone a přišla baterie v neoriginálním obalu, na baterii chybělo logo výrobce
    • po doručení zboží a kontaktování prodejce e-mailem jsem ani nedostal odpověď ( po telefonním hovoru prodejce tvrdil, že odpověď na můj mail odeslal)

Reakce obchodu iLover

děkujeme za Vaše hodnocení. Nicméně by bylo dobré situaci uvést na pravou míru. U každé naší baterie je v popisu dobře viditelná věta "Original - Náhradní díl je té nejvyšší možné kvality na trhu a 100% odpovídá tomu, který je v zařízení z výroby. Originalitu neurčujeme podle polepu baterie, nýbrž testrami!". Taktéž již z produktové fotografie bylo zřetelné, že baterie nemá potisk jablíčka.
    Potisk neurčuje automaticky originalitu baterie.

V telefonickém rozhovoru jsme Vám nabídly naší plnou podporu k vyřešení této situace, včetně možnosti odstoupení od KS. Po prověření, že Vám opravdu odpověď od nás nedorazila jsme se Vám omluvili.

Pro dořešení této situace jsme Vás stále k dispozici.

S pozdravem tým iLover.cz

• Prodej padělků Apple

Reakce obchodu iLover

u Vámi zakoupeného zboží se nikde nenachází informace, že se jedná o produkt značky Apple. Nevíme tedy, kde jste k tomuto došel.
    Nicméně odstoupení od KS proběhlo rychle a hladce.

S pozdravem tým iLover.cz

• Ceny

• Rychlé vyřízení a dodání

Spolehlivost, rychlost, perfektní dohoda

OK.

• Rychlost dodání

• Rychlost doručení
    • Cena
    • Komunikace se zakaznikem o stavu jeho objednavky

• Komunikace
    • Rychlost odeslání i dodání
    • Milý přístup
    • Úžasná kvalita produktu

• Doručení hned následující den pomoci PPL
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 100 %

• Príjemná komunikácia
    • Rýchle vybavenie
    • Originalita kabelu
    • Nic

Bála som sa u tohto predajcu nakúpiť bez žiadnych recenzií, ale riskla som to a som veľmi spokojná :)
    E-shop mi dokonca na moju žiadosť zaslal video z testu kábla, aby som verila originalite. Kábel funguje bez problemov!

Rada odporúčam a nabudúce znova u Vás nakúpim :)