• Braki

Zamówiłem 2kpl. ( 4 sztyki -po 2 na komplet) Brzytwa CMT - 31,5x9x1,5mm do C66439511 z czego dotarła do mnie tylko 1 sztuka. Kontaktując się na chat nie otrzymałem informacji co jest przyczyną przesłania 1/4 zamówienia ani wyjaśnienia kiedy zostanie dostarczona pozostała część.

Hello Stanisław

we're sorry there's been such a misunderstanding. The goods you ordered are delivered by one piece and not in pairs. I trust that everything has been clarified during our phone contact and you will continue to order from us.

Kind Regards
    IGM Team

zboží potvrzené 18,11 2021 od té doby chodí pouze email na jiné produkty a nic k mé objednávce

Dobrý den pane Kletečko,
    velice se omlouváme za dlouhý dodací termín. Hoblovací nože, které jste objednal byly v době objednání vyprodané a jejich dodání jsme očekávali těsně před Vánoci, bohužel se ale dodání od dodavatele zdrželo a nože jsme nám byly doručeny až včera 3.1.. Do 6.1.2022 probíhají na našich skladech inventury, zboží Vám tedy bude doručeno pravděpodobně v příštím týdnu.

Ještě jednou se za komplikace omlouváme a doufám, že po této negativní zkušenosti neztratíme Vaši důvěru.

Tým IGM

Dle informací z eshopu bylo zboží skladem, ale stále čekám na doručení již 14 dnů.

Dobrý den pane Osičko,
    velice se omlouváme za tento dlouhý dodací termín. Vrták byl na e-shopu opravdu uveden jako 1ks skladem, bohužel ale při expedici kolegové zjistili, že tento poslední kus má z výroby poškozené ostří, proto Vám nebyl odeslán. Kolegové z našeho zákaznického centra se Vám co nejdříve ozvou a nabídnout Vám vhodnou skladovou alternativu pro tento dlabací vrták.
    Ještě jednou se za způsobené komplikace omlouváme a doufáme, že pro Vás najdeme rychlé a uspokojivé řešení.

Tým IGM

• Zaplatil jsem převodem zálohovou fakturu a zboží mi přišlo na dobírku. Zboží jsem tedy nepřevzal a způsobil komplikace přepravci.

Dobrý den pan Augusto,
    Ještě jednou se omlouváme za drobné komplikace způsobené naší administrativní chybou. Na základě dohody s Vámi jsme Vám zaslali druhý balíček se zbožím bez dobírky ihned po přijetí Vaší zálohové platby a zboží Vám tedy bylo doručeno včas v původním termínu. Děkujeme, že jste první chybně zaslanou zásilku odmítnul a vrátila se nám tedy zpět. Věřím, že přepravci to žádné komplikace nezpůsobilo, jelikož odmítnutá zásilka je pro ně standardní věc.

Jsme rádi, že se nám podařilo chybu rychle vyřešit a zboží Vám dorazilo v pořádku a včas.

Tým IGM

• Dodavatel permanentně nedodržuje termíny dodání objednaného zboží. U objednávky z 13.7.2021 jsem měl termín dodání do 10 dnů, dodud jsem zboří neobdržel a dodavatel mi již po páté posunul termín na 8.10.2021.
    • Objednávku jsem zrušil a žádám vrácení peněz.

Dobrý den Vážený zákazníku,
    Velmi se omlouváme za prodlužování dodací lhůty u vámi objednané frézy, problém je bohužel u výrobce, který je nyní ovlivněn nízkou výrobní kapacitou a termín dodání nám několikrát změnil.
    Jsme si vědomi komplikací, které Vám to mohlo způsobit a rádi bychom Vám nabídli alternativní nástroj, který máme ihned k dodání.

Tým IGM

Složité přihlašování v případě zapomenutého hesla. Jednoduše řečeno - proč nakupovat jednoduše, když to jde složitě.

Dobrý den Vážený zákazníku,
    Velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s přihlášením do našeho e-shopu nebo obnovením hesla. Snažíme se, aby náš e-shop byl uživatelský co nejpřívětivější, nicméně vždy je na čem pracovat.
    Pokud byste i v budoucnu měl jakékoli problémy s přihlášením nebo objednáním, obraťte se na naše zákaznické centrum, kde Vám rádi poradí a pomůžou s každým problémem.
    Zákaznické centrum můžete kontaktovat telefonicky, mailem i prostřednictvím chatu na našem e-shopu.

• Good communication, quick response

Dorazily 3ks flexibilni sverak. Krive odlitky,dosedaci plochy hrbolate+krive.zavitove tyce kazda jiny zavit (neco mezi trapezem a metrickym) + vule mezi sroubem a pritlacnou celisti od 1mm po 8mm kazda jinak.4 ze 6 sroubu na prichiceni do late kratke. Pokud prodavate tento produkt jako DODELEJ DOMA tak by cena mela koncit u 200kc za kus max... Za 600kc ostuda. V pondeli vracim a tenhle produkt bud zacnete vyrabet poradne,nebo ho vyradte z nabidky. KROUPA

Dobrý den pane Kroupo,
    Mrzí nás Vaše špatná zkušenost se zakoupeným zbožím. Svěráky nám prosím zašlete zpět na reklamaci nebo vrácení, abychom mohli Vámi uvedené vady ověřit a předat na výrobce. Pokud zjistíme, že jde pouze o jednorázovou vadu, zašleme Vám nové prověřené svěráky, případně Vám vrátíme peníze a zboží stáhneme z nabídky, dokud výrobce vady neodstraní.

Doufáme, že kvůli této negativní zkušenosti neztratíme Vaši důvěru a najdeme pro Vás vhodné a kvalitní řešení.

Tým IGM

• Zboží vykazuje vady(stržený závit)

Vážený zákazníku,

Vaše špatná zkušenost nás velice mrzí, dnes Vás kontaktuje pracovník zákaznického centra a domluvíte se na reklamaci nebo výměně poškozeného zboží. Tým IGM

Drzost nevídaná, obchod potvrdil ZAPLACENOU objednávku 15.2., dodnes
    26.2. nebylo dodáno. A proč drzost, dnes IGM zaslalo dotazník jak hodnotím nedodaný nástroj a obchod!!

Vážený zákazníku,
    omlouváme se za delší dodací lhůtu na vámi objednaný nástroj, který běžně nedržíme skladem a vedeme jej pouze na objednávku. Dodací termín nám v tomto případě bohužel dodavatel posunul o dva týdny. Snažíme se držet co nejvyšší skladové zásoby u standardních položek a maximálně tak eliminovat problémy způsobené prodloužením dodávek zboží, které jsou v současné době kvůli pandemii COVID-19 téměř u všech dodavatelů a výrobců.
    Ještě jednou se za zpoždění objednávky omlouváme a zboží Vám dodáme co nejdříve v nově avizovaném termínu.

Tým IGM

Uz po dvakrat posunut termin dodani. I pres ujisteni pracovniku, ze zbozi bude na skladneno. Stale nic. Cekam vic jak 14dni.

Reakce obchodu IGM nástroje a stroje

Dobrý den Jakube, ještě jednou se omlouváme za prodloužený termín dodání, bohužel v této době je situace s výrobimi kapacitami u všech dodavatelů složitá a snažíme se tyto problémy co nejvíce eliminovat. Jsme rádi, že se nám podařilo tuto objednávku s Vámi úspěšně realizovat a budeme se těšit na Váš další nákup. S pozdravem, Tým IGM.

Zboží co měli uvedené, že je skladem, tak najednou není. Kdyby někdo zavolal, tak by jsme přišli na nějaké řešení. Ale asi není chuť prodávat, tak objednávku zruším.

Reakce obchodu IGM nástroje a stroje

Dobrý den Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás vaše špatná zkušenost. Vaši objednávku jsme prověřili a pilový kotouč, který momentálně není skladem bude k dispozici 12.2.2021. V tomto termínu kotouč naskladníme a odešleme Vám jej. Pokud na kotouč nechcete čekat, rádi Vám nabídneme jinou alternativu, která bude ihned k odeslání. S pozdravem, Tým IGM.

• Nekomunikují

Reakce obchodu IGM nástroje a stroje

Vážený zákazníku, ve dnech 23.12 - 4.1.2021 byla naše firma uzavřena kvůli Vánočním svátkům, od 4.1. do 8.1. u nás probíhá inventura a všechny Vaše objednávky budou odesílány od 8.1.2021. V maximálním měřítku se o této skutečnosti snažíme informovat. Děkujeme za pochopení.

• Rychlé naskladnění objednané položky
    • Pro chybný popis zboží jsem zboží nepřevzal.

Ani po fyzickém přeměření upínací stopky flexibilní hřídele při přebírání, napsání komentáře v eshopu a urgenci na prodejním oddělení si popis ani po týdnu neopravili.

Reakce obchodu IGM nástroje a stroje

jak už Vám bylo sděleno technikem na prodejně, objednaná flexibilní hřídel je určená do vrtaček a pro maximální otáčky 6000/min., což je uvedeno i v popisu zboží. Není tedy určena pro přímé brusky, do které jste chtěl hřídel pořídit, ty mají otáčky až 4x vyšší. Uváděná hodnota 6 mm je rozsah sklíčidla, které je na hřídeli. Upínací stopka hřídele nebyla v popisu uvedena, jelikož je určena do vrtaček, které mají vždy nastavitelné sklíčidlo zpravidla v rozsahu 1-13 mm nebo 1-16 mm.

S pozdravem,
    Tým IGM

Jakožto malá montážní firma potřebuji při realizaci svých zakázek partnera, který nás podrží a zakázku s jeho podporou zvládneme ke spokojenosti všech zúčastněných. Bohužel o společnost IGM se nelze opřít jakožto o partnera. Společnost má myšlení korporátní společnosti, kde nikdo nic nestíhá, všichni myslí jen na obrat a péče o zákazníka se úplně vytratila. Smutný příběh. P.S. Náhradní díl za 400 Kč nemáme, kupte si celý komplet za 4.000 Kč ... těch kompletů mám nyní 5, v případě zájmu prodám 3 za polovic. :)

Reakce obchodu IGM nástroje a stroje

Dobrý den pane Kobzo, děkujeme za Vaše hodnocení, které nás však velmi mrzí.
    Náhradní díl k přípravku, který jste chtěl objednat bohužel nedržíme skladem, jelikož jde o díl u kterého nedochází bežně k poškození, ani jsme na něj dosud neřešili žádnou reklamaci, proto je tento díl na objednávku. Nový kompletní přípravek jste si objednal ze své vůle, jelikož jste na dodání nového dílu čekat nechtěl a z Vaší strany nešlo o reklamaci zboží. V současné době jsou tyto náhradní díly objednány u dodavatele a budou Vám dodány v avizovaném termínu. Rádi Vám vyjdeme vstříc, v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat: +420 220 950 910, E-Mail: [email protected].

Za tým IGM Miroslav David.

Objednáno cca.před dvěma týdny,ale zboží ještĕ není k vyzvednutí a nikdo mĕ zatím nekontaktoval.

Dobrý den pane Fenik,
    12.8. jsme Vám potvrdili, že máme zboží skladem na prodejně v Tuchoměřicích a o dva dny později Vám kolegové z prodejny dvakrát volali, ale bohužel se jim nepodařilo s Vámi spojit. Prosím překontrolujte Vaše telefonní číslo v potvrzení objednávky, zda nedošlo k nějaké chybě. Zboží máte připraveno k odběru a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

S pozdravem,
    tým IGM

Do dnešního jsem zboží neobdržel, přesto že jsem ho předem zaplatil. Už je to deset dní.

Dobrý den pane Josef,
    zboží které jste si objednal je na objednávku, což je uvedeno i na e-shopu a dodací termín 14 dnů byl uveden i v potvrzení objednávky, které jste dostal. Zboží by Vám mělo být dodáno v avizovaném termínu 5.4.2019.

Špatná komunikace s dopravce (PPL) s IGM. Chyba eshopu při registraci a následném nákupu.

Dobrý den, vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel se občas stane, že v doručení od přepravce nastane problém, který je většinou způsoben velkým vytížením před Vánoci. Pokud Vám zásilka nebyla doručena v dohodnutý termín, můžete samozřejmě balíček odmítnout a zboží se nám vrátí zpět. Případně nás můžete kontaktovat a zboží Vám zašleme jiným přepravcem, nebo najdeme jiná vhodná řešení.

Hoblík v stave v akom prišiel bol nepoužiteľný. Nôž vyštrbený a nenabrúsený. Kvalita tak II. trieda.

• Ok