Design krásný, ale i když je konvice v e-shopu popsána jako z nerezu a plastu, celý vnitřek konvice není nerezový, ale plastový, nerezové je pouze dno. Tuto skutečnost jsem bohužel zjistila, až když jsem do konvice nalila vodu: Vodu jsem hned vylila, utřela a konvici jsem neprodleně druhý den odeslala zpět. Konvici mi však e-shop vrátil zpět, neboť jsem nakupovala na firmu a dle názoru e-shopu již konvice byla použitá. Tím, že jsem nakupovala na firmu, e-shop nemá povinnost vratku akceptovat, navíc, jak mi sdělil zástupce firmy, tam již jednu vrácenou konvici mají...
Jsem velice zklamaná jednáním tohoto e-shopu. Na mou poslední objednávku jsem místo poděkování obdržela velice netaktní e-mail, ve kterém jsem byla osočena, že příliš mnoho zboží vracím. Pakliže má obchod možnost vrácení zboží ve svých obchodních podmínkách a navíc si kupující náklady spojené s vrácením zboží hradí sám, pak nerozumím tomu, proč to vůbec někdo řeší a ještě takovou formou. Ano, někdy si objednám zboží v několika barevných variantách a ty, které se mi nehodí, vrátím. Ale to je zkrátka z toho důvodu, že na fotce v e-shopu některé zboží, co se barvy a materiálu týče, vypadá jinak než v reálu. A pokud chci mít doma vše hezky sladěné a do kamenného obchodu se nedostanu, pak jinou možnost nemám. Ostatně si myslím, že je toto problém všech e-shopů, ať už s bytovými doplňky nebo třeba s oblečením. Nikdy jsem se ale nesetkala s takto nezdvořilou reakcí, navíc od jednoho z majitelů, jak jsem posléze zjistila. V obchodě, kde si neváží každého zákazníka, já už tedy nikdy více nakupovat nebudu.
Má první skusenost s tímto obchodem /zboží nedorazilo/
- Zbozi dorazilo az 2 mesice po objednani
- Obchod musel byt 3x urgovan ohledne me objednavky
- Selhání dopravní služby.
- hrozně předražené, zklamání, velikost a materiál výrobku rozhodně neodpovídá ceně.
Zboží bylo poškozené a chyběla součástka. Na papírové hvězdě byly fleky, byla pokřivená a chyběla zde propojovací tyčka, která měla být dle návodu součástí balení.
- Celá objednávka byla rozbita
- špatně zabalene
- na e-mail nereaguji, musela jsem volat
Rozhodne nedoporučuji, objednala jsem si čtyři talíře, které mi přišli totálně rozsekane. Talíře byli zabaleny pouze v jedné vrstvě papíru a krabice byla nedostatečné vyplněna. Na krabice nebyli žádné známky poškození.
Dobrý den, paní Szentkiralyi,
dobropis jsme vám vystavili půl hodiny poté, co jste nás emailem informovala o tom, že jste od dopravce přebrala zásilku se zcela rozbitými talíři. Každý talíř byl zabalený do bublinkové fólie a papíru, při obvyklém zacházení by se jim nic nemělo stát. Chápeme Vaše roztrpčení, nicméně informace o způsobu zabalení a o nereagování na váš email se nezakládá na pravdě. Fantazie -
- Stejné zboží je jinde levnější
- Ilistracni obrazek neodpovidal vyrobku. Firma se k tomu stavi tak, ze to neni jejich problem
- Reklamace zboží pouze do 24h od vyzvednutí zásilky
Kvalita rámečku na fotky vs. jeho cena je hodně tristní. Už bych zde nenakoupila, podle mě absolutně předražené ...
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Velký výběr
- Zbytečně hodně balících materiálů, krabice je 10x větší než objednané zboží
- U jednoho zboží mi spletli vůni, když jsem požádala o výměnu, řekli že mohou poskytnout slevu na příští nákup, protože ta výměna by mi vyšla dražší než samotné zboží … Chyba obchodu, ale za výměnu musí platit poštovné zákazník? Neuvěřitelný klientský servis
Zboží objednáno před týdnem a z e-shopu kromě klasického potvrzovacího e-mailu žádná informace o tom, kdy zboží pošlou (třeba ani o tom, že zboží nen skladem). Snad se tedy zboží za skoro 6 tisíc brzy dočkám!
Reakce obchodu FANTAZIE - bytové doplňky
Dobrý den, omlouváme se, ale u Vašeho zboží bylo na eshopu uvedeno, že zboží není skladem a předpokládaný termín doručení jsou 3 týdny. Termín vždy prověřujeme u výrobce a informujeme zákazníka, pokud je dodací lhůta delší než je uvedeno na eshopu.
- -
- Zbozi zaplaceno, nedodano.
Zbozi objednáno 25.6.2021, zaplaceno, termín dodani 3-4 tydny, zadna komunikace od prodejce, po 9 týdnech stale nic. Doufam ve vraceni penez.
- Zboží bylo zabaleno ledabyle v 10x větší bedně plné zmuchlaných papírů.Nicméně přišlo v pořádku(nerozbytný materiál).
- dobrá komunikace
- nedodržení doby dodání
- Bohužel, zatím nemám co hodnotit. Přišla mi od vás zpráva, že zboží dostanu do 4 týdnů. To ale až po té, co jsem zaplatila. Myslím, že ve vztahu k zákazníkovi to není korektní.
Již z minulosti mám s vámi jednu negativní zkušenost, tam jsem ovšem dopředu nezaplatila, takže mi nevadilo, že jste se ani neozvali. Teď si to budu muset pohlídat.
Reakce obchodu FANTAZIE - bytové doplňky
při objednání na kartě výrobku máte informaci, že zboží není skladem a dodání je do 4 týdnů.
Fantazie -
- Nekvalitní výrobek vyštíplé rohy - China