Poslali jiné kapsle do myčky, sice stejnou značku, ale méně kvalitní. Po dohodě, abychom nemuseli zboží vracet, jsme se domluvili na vrácení rozdílu. Ale nemění to na věci to, že bychom si tyto kapsle nekoupili. Jelikož nejsou tak kvalitní, jak jsme chtěli a dají se sehnat za nižší cenu, než jsme je koupili.
Dobrý den paní Malecká,
děkujeme za recenzi, která nás však mrzí, Váš případ jsme obratem vyřešili,dle společné domluvy. Výměnu zboží jste nepreferovala.
Hezký den -
Doba použitelnosti je příliš blízko. Vyprší za pouhé 4 měsíce, i když cena je o něco levnější a uvnitř by neměly být žádné připomenutí.
Reakce obchodu idrogerie.eu
případnou krátkou expiraci uvádíme vždy v popisku produktu.
Děkujeme a přejeme fajn večer -
- Zboží nedorazilo
Objednávku jsem zaplatila, ale nedorazila, takže nemám ani produkt a ani peníze. Nikdo mi neodpovídá na e-maily a telefon padá do hlasovky.
- zboží mi přešlo v poškozeném neoriginálním obalu
Reakce obchodu idrogerie.eu
děkujeme za recenzi, jelikož mezi naše dodavatele patří pouze nadnárodní korporace (výrobci, majitele licencí) není možné, aby Vám přišlo zboží v neoriginálním obalu. K poškození zřejmě došlo u dopravce, kterého na situaci upozorníme.
Vojtěch Král, majitel obchodu -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Kendamil jen v krabici bez výplně, promáčklé plechovky... tak zfušované balení jsem snad nikdy neviděl.
- Zboží bylo na Rohlíku za den ve slevě o 30Kč/kus levnější
- Dělal jsem objednávku před dokončením byla 5177kc po dokončení cca 7200kc. Psal jsem jim e-mail nikdo nereagoval
- Nedoporucuji
- nejlepší ceny
- dorazilo mi jiné, než objednané zboží (místo kojenecké výživy Kendamil, dorazil Nutrilon)
- i po týdnu obchod stále neodpověděl na email
Naneštěstí dorazilo něco jiného než co jsem objednal (a zaplatil a mám na faktuře). Nicméně protože místo jednoho počátečního kojeneckého mléka dorazilo obdobné (ikdyž levnější a jiné značky), takže se mi nechce ztrácet čas s vracením zásilky.
Objednávka (dětský nutrilon) dorazila celkem rychle na výdejní místo. Bohužel tam dorazil balík otevřený a v něm uložené zboží bylo poškozené (protrhnuté balení). Balíček jsem si nepřebral, zboží nafotil a nechal jej poslat zpět. Ten samý den jsem psal do obchodu email s tím, že o zboží mám stále zájem, popsal jim problém, přiložil fotodokumentaci.
Bohužel do dnešního dne (cca týden) žádná odpověď na email, zboží nic ..
Za poškozené zboží nejspíš může dopravce, ale očekával bych alespoň odpověď .. -
- Rychlé odeslání
- Zboží sice dorazilo rychle, ale nebylo dobře zabaleno, nebyl použit žádný obalový materiál, který by plechovky ochránil před deformací při přepravě
- Nekomunikace ze strany obchodníka
- Neúplná objednávka
Objednávka mi byla doručena neúplná. Na e-mail ani telefonáty obchodník nereaguje. Objednávka byla předem zaplacena, platbu jsem reklamovala.
- Nebyl mi doručen doklad pro případnou reklamaci. Píší doprava zdarma,přesto jsem dopravu platila.
Dobrý den paní Hiršová,
případný reklamační formulář naleznete na našich stránkách. Případná doprava zdarma je na výdejní místa zásilkovny.
Děkujeme a přejeme fajn den
Vojta majitel obchodu -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Zásilkovna vrátila zboží obchodu kvůli nadlimitním rozměrům, s tím že mi doporučují kontaktovat obchod. Na uvedeném telefonu je jen hlasová schránka a obchod na e-mail nereaguje. Objednávka byla předem zaplacena, platbu jsem reklamoval. Na Heuréce je ověřeným obchodem, ale NEODPOVÍDÁ SKUTEČNOSTI!!!
Obchod jako takový špatný není. Mají dobré ceny. Nicméně zásilkovna od 16.12. zboží nedoručila a stále drží zboží v depu, což vidíme v trasování zásilky. Celkově i během roku jsme se zásilkovnou silně nespokojení. Zboží neustále doručují mezi 2-3 týdny byť obchod garantuje pár dní.
Dobrý den paní Velková,
děkujeme za důvěru a námět k vylepšení dopravních metod směrem k zákazníkovi, na jejichž rozšíření začneme pracovat hned po novém roce. Objednávku vytvořenou po 18:00 jsme předali dopravci hned druhý den, z naší strany bylo vše dodrženo, za dopravce se omlouváme a vzniklou situaci s ním budeme řešit.
Děkujeme a přejeme fajn den
- Rychlé doručení
- Jednání
- Ceny
- Zasláno jiné zboží (vložky do bot Scholl dámské místo pánských)
Reakce obchodu idrogerie.eu
omlouváme se za chybu v expedici, ke které bohužel došlo vlivem sezonního vytížení.
Vojtěch Král, majitel obchodu -
Produkkt nemohu hodnotit, nyní jsem s léčbou na začátku.
Nemožnost platby kartou je velká nevýhoda .Reakce obchodu idrogerie.eu
mrzí nás 30% hodnocení z důvodu nemožnosti platby kartou, za kterou si dopravní společnosti strhávají nemalé procento z transakce.
Jelikož nejste sama, kdo na toto upozorňuje, tak jsme se rozhodli, že platbu kartou u dopravců povolíme.
Vojtěch Král majitel obchodu -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Není uveden telefonický kontakt. Lze komunikovat pouze elektronicky. Tedy dva dny čekám na odpověď. A dvakrát už jsem žádala o zaslání náhradního dokladu. Zatím nedorazil.
Dobrý den paní Krýzlová,
telefon je uveden v zápatí v pravém horním rohu vedle emailové adresy. Doklad se odesílá automaticky v okamžiku, kdy zboží předáváme dopravci.
Omlouváme se za chybu možného výpadku a přejeme fajn den -
- podvodné jednání
- extrémně dlouhá doba doručení
Reakce obchodu idrogerie.eu
omlouváme se za extrémně dlouhou dobu dodání z důvodu Vánočních svátků a víkendu. V průměru expedujeme do 24 hodin a to i v neděli.
S přáním pohodového dne
Vojtěch Král, majitel obchodu