Přihlásit se a přidat recenzi

• seriozní chování

není český popis k produktu

v pořádku

• Vypadá výborně, funguje senzačně, je to dárek jako hrom. Opravdu jsem nečekala, že to bude vypadat jako skutečná pípa. Všem a hlavně oslavenci se moc líbila.
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Klamné informace na webu, objednávka zboží za akční cenu zrušena

Obchod s čokoládovými fontánami je slovenský,takze k fontáne chyběl a ani nebyl k dispozici český návod a ani nebyla snaha ze strany obchodu dane napravit

rychlé doručení

Krabice od zboží přišla natržená, což mě mrzí, zboží má být dárek.

Rychlé a bezproblémové doručení, nižší cena zboží než u českého obchodu.

• Velký výběr jak fontán tak čokolád
    • Ve specializovaném e-shopu se snadno orientuje

Pokud chcete fontánu, a nic o nich nevíte, zde se rychle rozkoukáte. Pokud mohu poradit, čokolády kupte víc. Ta se nezkazí :)

• 60 %

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Pravdivé informace o skladové dostupnosti
    • Kvalitně zabaleno
    • Použití jiného dopravce než ČP
    • Informační sms o vyřízení objednávky a předání dopravci (číslo zásilky jen v zak.sekci ale tam není :-( )
    • Nepravdivé informace o výrobku oproti údajům výrobce (mytí v myčce, množství popkornu na jedno použití)
    • Žádná komunikace. Na dva E-maily z dotazem kam se poděla moje objednávka ze zákaznické sekce - žádná reakce
    • Žádné informace přepravci aby mně mohl informovat o dni doručení (prý nedostal od prodejce telefon ani E-mail)
    • Objednávka se nezobrazuje v zákaznické sekci (nemohl jsem kontrolovat pohyb zboží)

Zboží jsem objednal a ihned dostal Email o postupu. V zákaznice sekci informace o stavu objednávky. Hned druhý den jsem dostal sms o vyřízení objednávky. Potom sms o předání dopravci z informací že pohyb zásilky mohu sledovat v zákaznické sekci. Po přihlášení se ale zásilka v objednávkách již neukázala. Na E-mail z dotazem jak zjistím pohyb zásilky když se mi objednávka neukazuje (jen hláška že nemám žádné objednávky) žádná reakce. Na další E-mail za další dva dny - opět žádná reakce. Telefon pouze na Slovensko (zahraniční hovor), žádná možnost kontaktu bez roamingu jako například Skype kontakt.
    Trošičku se bojím jaké problémy nastanou pokud se z výrobkem něco stane a bude potřeba uplatnit reklamaci :-(

mohla by být doprava zdarma

• Nekomunikuje, nereaguje na korespondenci

Měsíc čekám na zaplacené zboží a nejsou schopni mi ho poslat.

Reakce obchodu Čokoládové Fontány

Dobrý deň.

Je nám lúto za Vašu zlú skúsenosť a chceli by sme sa ospravedlniť. Aby sme uviedli všetky informácie, prečo k tejto situácii došlo, je potrebné poznamenať, že ste si tovar objednali ako firma na bankový prevod. Čakali sme viac ako 2 týždne na prevod a po viacerých našich telefonátoch ste nás informovali, že to trvá dlhší čas kým finančné oddelenie zaplatí faktúru. Nakoniec sme platbu obdržali avšak nie v plnej výške, kde sme Vás ihneď vyzvali na úhradu zvyšnej čiastky aby sme mohli tovar zaslať. Sme presvedčení, že komunikácia z našej strany nezlyhala a tovar ste mali pripravený na expedovanie. Je dôležité si však uvedomiť, že pri objednávkach na bankový prevod tovar neposielame, kým nie je uhradená plná čiastka.

Pekný deň želá

Tím iCokoladoveFontany.cz

spokojenost

• Perfektní komunikace, rychlost vyřízení objednávky
    • Dopravce

Obchod 100% doporučuji