• Už žádné
    • Neexistuje

Nevím, kde uplatnit reklamace

• Dostal jsem zcela jinou značku výrobku, než bylo uvedeno o objednávce. Dále další zboží přestalo fungovat, ale nemám čas řešit reklamaci. Zdržovali oproti tvrzení na webu.

Radši prověřovat a kupovat u ověřených větších obchodů

• chybná informace možnosti dodání na e-shopu (5 dní), firmu jsem po objednání kontaktovala telefonicky ohledně ujištění dodání a pani se se mnou odmítala vůbec bavit, po 3 dnech mi přišel e-mail, že zboží je nedostupné a nelze dodat bez jakékoliv omluvy!

• nevím

Zboží není skladm nemohu hodnotit.

• nízké ceny
    • výdejní místo pro osobní odběr na periferii Prahy, krátká provozní doba výdejny

Mám z nákupu rozporuplné pocity

• nízké ceny
    • nedodržel ani na podruhé slíbený termín dodání zboží,
    • nepříjemný personál na kamenné pobočce

Zboží jsem si chtěl vyzvednout v kamenné pobočce, už jednou se mi omluvili že dodavatel zboží nedodal, nicméně na podruhé už se ani neobtěžovali napsat, natož se omluvit, koupil jsem tedy jen jednu položku ze dvou... na pobočce sedí dvě dámy, které to berou jako normální, že zboží není v termínu k dodání, chovají se arogantně, jedna tam přede mnou jedla nějaké müsli nebo co to bylo... prostě katastrofa.

• Na stránkách nabízí něco co už není skladem!

• celkem dobré ceny
    • Objednala jsem si v pátek (už zřejmě nikdo nebyl v obchodě), tak v pondělí mi volali, že se změnila cena. To je nefér.Slečna nebyla nic moc.Mám prý sledovat ceny.Řekla bych, že cena je taková, jakou si objednám v daný den.

Ne vše levné je dobré.Zboží jěště nemám a to prý bude do 48 hodin. Jak jste správně udaly je to již 10 dní, od objednávky.

• Dorazilo jiné zboží než bylo na obrázku, prý jsou obrázky jenom informativní. Balení nic moc, zboží bylo nepoškozené ale obal ano.

• nevím
    • chtěl jsem vyměnit webkameru, ale neměli jste ji a tak mi nezbývá než ji u Vás reklamovat

• Obchod měl uvedeno, že námi požadované zboží je skladem, nicméně po zaslání objednávky přišel potvrzovací email s tím, že zboží je vyprodáno. Zboží skladem bylo uvedeno i následující den dopoledne, kdy podle zaměstnanců eshopu mělo dojít k sehrání dat. Toto považujeme za klamavou informaci a neetické jednání, proto jsme objednávku zrušili.

Neetické a klamavé chování eshopu.

• Neaktuální ceny nebo se snaží nalákat zákazníka na zboží a pak řeknou jinou samozřejmě vyšší cenu.

• Dlouhá dodací doba

• ted uz zadne
    • velmi se zhorsil v pruznosti dodavek a kvalite zbozi

dejte si velky pozor na dodavky a jejich kvalitu

objednano v utery dodano az v pondeli dalsiho tydne a zbozi bylo navic skladem, nepripustne...

• Desátý den od odepsání peněz z účtu a zboží zatím nikde.

• Misto k osobnimu vyzvednuti zbozi i reklamaci zbozi
    • reklamacni proces

• u daného zboží nejnižší cena v porovnání s konkurencí
    • některé dostupné parametry zboží neuvedeny

• Rychlost
    • Prodavačku u výdeje zboží

Pro osobní odběry v má prodejna nevýhodné umístění a nevhodnou otevírací dobu. Od nákupu a platby předem byla do odeslání několikadenní prodleva.