- Dobry vyber, rychle dodanie, super komunikácia.
- Môžem iba odporúčať.
- Nič
Velmi rychle dorucenie, nakup bez problemov..odporucam
- Rozumne ceny a zbozi skladem
- bezkonkurenční cena
- zboží skladem
- rychlá expedice
- extrémní cena za přepravu baterie (dražší než baterie
- pouze drahá spedice na údajně naproto bezpečné baterie
naprosto nejnižší cena (skoro o polovinu jako jinde).
nesmyslná cena za přepravu odsuzuje nákup na pouze osobní odběr. -
- Dobře zabaleno
Velmi rychlé dodání objednávky, jeden den objednáno a převodem uhrazeno, druhý den jsme zásilku měli.
Objednáno s expresním doručením, bohužel expresní doručení se nějak vymklo - doručeno ne do 4 hodin jak bylo avizováno ale až po 6 hodinách - nebylo chybou obchodu, ale přepravní společnosti a ještě se rozčilovalo když jsem se ptal kde je moje zásilka - proto nedoporučuji expresní doručování
- Přehledný výběr
- Dobré ceny
- Rychlé dodání zboží
Jsem s tímto obchodem spokojen, objednané zboží dorazilo v krátkém čase a v pořádku.
- možnost osobního vyzvednutí
- zboží ihned k dispozici
- Přestože jsem zvolil osobní vyzvednutí, byla mi účtována ještě přirážka 50Kč za dopravu.
Přestože jsem zvolil osobní vyzvednutí, byla mi účtována ještě přirážka 50Kč za dopravu. Příště si zboží raději objednám do Zásilkovny, než cestovat 2x 1,5h přes celou Prahu a stejně za to připlácet.
- Rychlé vyřízení, objednáno v poledne a odpoledne k vyzvednutí v Brně
- Dobré ceny za komponenty Unifi proti konkurenci
- rychlá komunikace
- ochota pomoct / poradit
- dostupnost na telefonu
- široký sortiment MikroTik produktů
- rychlé dodání tovaru (doručení do 1 prac. dne)
Kvůli stěhování se do nového bytu jsem potřeboval koupit nový modem a jelikož preferuji značku MikroTik, po zběžném průzkumu českého trhu byla volba jasná – i4wifi.
Měl jsem také menší nehodu s držákem mého původního routeru, který se nedopatřením zlomil. Tuto situaci jsem komunikoval s panem Skalickým, který mi ochotně a vstřícně pomohl. Nejenže našel náhradní držák (spare parts bohužel MikroTik nedistribuuje, což je velká škoda), ale dokonce mi ho přibalil k nákupu nového modemu. Tato úroveň péče o zákazníka si zaslouží velké ocenění.
Díky panu Skalickému jsem měl s nákupem u i4wifi velmi pozitivní zkušenost. Pokud hledáte spolehlivý obchod s vynikajícím zákaznickým servisem, mohu i4wifi vřele doporučit. Děkuji vám za skvělou podporu a profesionální přístup! -
Omylem jsem objednal jiné zboží. Storno objednávky a vrácení peněz proběhlo bez problémů.
- Rychlost dodání
- Poměrně přehledný
- Dobrý objednávkový proces
Slušný výběr, rychlé dodání, vstřícnost a ochota pracovníků.
- rychle
- rychlost
- profesionalita
- široký sortimen
- zboží skladem
Rychlé a dobré ceny
- Bsetko v poriadku a pekne zabalene.
- Tovar som objednal v pondelok a prisiel az v piatok. Aj napriek tomu, ze na stranke bolo deklarovane, ze je skladom a zaplatil som vopred cez kartu.
Snadné objednání a promptní dodání