Vše, co jsem od i4wifi koupil bylo v pořádku a splnilo má očekávání.
Kupoval som v obchode uz viackrat a kedze som bol spokojny uz predtym, tak som sa ako zakaznik opat vratil a nakupil znovu.
Nieje nic co by som obchodu vytkol.Vsetko prebehlo bez problemov ako vzdy.Obchod urcite odporucam !!! -
- Komunikace
- Profesionalita
- Podrobné rozebrání technickych specifikaci
- Ochota poradit
- Zboží přišlo dříve než mělo být skladem
- První pomalá odpověď na dotazování se( téměř dva týdny), pak už to šlo rychle
- Rychlé vyřízení objednávky
- Velký výběr
- včasné dodání
- balení produktu
- komunikace
Velmi dobré popisky zboží vč. spotřeby el.en, co jsem nenašel např u Alza.
- Rychlé doručení
- Dostupné produkty, které nejsou v mainstreamových obchodech
- Zboží jsem kupoval jako nové, ale přišla mi otevřená rozbalená krabice přelepená páskou.
Zboží dorazilo rychle. Balení bylo kompletní. Zarazilo mě ale že jsem objednal nové zboží a přitom mi přišla rozbalená krabice. Původní ochranná páska od výrobce byla prořezaná a přelepená průhlednou lepící páskou.
Reakce obchodu i4wifi.cz
Dobrý den, mrzí nás, že Vám přišla krabice s porušenou páskou. Jediný důvod může být kontrola balení, pokud nám přišla poškozená páska od dodavatele.
- Velký výběr
- Rychlost doručení
- Rychlé vydání
- Špatné směrové označení obchodu
Obchod.firma je směrovkou velmi špatně označena, hlavně u hlavní silnice, je to velmi těžké najít, protože budova stojí až v druhé frontě od hlavní cesty.Jinal výdej proběhl hladce.
- Zbozi nakonec po mesici dorazilo a bylo v poradku.
- Dodaci lhuta
- Nekomunikace
- Spam, nefunguje odhlaseni z odberu, ke kteremu jsem se nikdy neprihlasil
Objednal jsem 2 kusy od stejne klavesnice, ktera na eshopu byla "skladem". Zaplatil jsem a dva tydny se nic se nedelo. Volal jsem jim na podporu (dovolate se na nekolikaty pokus). Klavesnici meli jen jednu a s dodavkou cekali az jim prijde druha. S tim nemam problem, je to bezne. Ale stacilo by pri vetsim zpozdeni napsat zakaznikovi email, at vi na cem je (jinak mailujou o 106, viz nize). Domluvili jsme se, ze prvni klavesnici poslou hned, druhou az bude. Nakonec jsem na druhou cekal mesic a musel jsem jim opet zavolat, nez mi ji poslali.
A nedavejte jim svuj hlavni email. Prestoze jsem pri nakupu nikde nezaskrtl, ze chci dostavat jejich nabidky, chodi jich nekolik tydne. V emailu je sice odkaz na odhlaseni, ale kdyz na nej kliknete, skoncite na googlu a spamy chodi vesele dal. Takze bud odpadni email, nebo filtrovat cokoliv od i4wifi. A nebo jeste lepe nakoupit jinde.Reakce obchodu i4wifi.cz
Dobrý den, mrzí nás, že nebyly oba kusy ihned skladem. Pro prověření ohledně odhlášení z mailingů můžete využít i náš kontakt [email protected], kde Vám kolegové pomohou. Jinak odhlášení standardně funguje.
- rychle vybavenie objednavky
- Změna objednávky proběhla bez problému po telefonu s velkou vstřícnosti prodávajícího. Děkuji
Rychlá komunikace a dodání.
- Pomalsie v doruceni, ako Alza, ale lacnejsie
- Sme firma, co v i4 nakupuje 20 rokov bez podzosti a nemozeme brat tovar na fakturu
Reakce obchodu i4wifi.cz
Děkujeme za recenzi. Ohledně kreditu Vás bude kontaktovat náš obchodník.
- Na skladě fungují rychle. Celkem dobře se v areálu parkuje.
- Rychlé, ok se
- Velký výběr drátů a bezdrátů
- Dobré ceny
- v cukuletu doručeno
obchod je za 5 hvězd
- Dobrý sortimet a cena.
- Možnost vyzvednout v boxu Zásilkovny i přes víkend. Super.
Nakupuji častěji. Nikdy nebyl žádný problém.
- Nabídka zboží
- Kvalitní obchod
Obchod znám z doslechu delší dobu, kolega v práci zde často nakupoval. Dodání trvalo od objednání po dodání 3 dny - za mě v pořádku. Obchod doporučuji. :-)
- sortiment
- ceny