• V objednávce uvedou jinou hodnotu za dopravu než pak do faktury a vymlouvají se na nějaké dodatky pod čarou. Po telefonu s Vámi odmítají mluvit.

Pokud je to možné, raději volit jiný obchod, kde jsou ochotni a umí komunikovat.

• Sortiment

Nepochopim jak v dnesni dibe na hulvata nasadi jednotne postovne 400,-kc za cokoliv. PRASARNA

• Žadne
    • Inzeruje zbozi s tvrzenim,ze je skladem,pritom se pry jiz nevyrabi

Ztrata casu

• Špatná komunikace ze strany obchodu.
    • Neaktuálnost nabízeného zboží.

Prodávající mi po 10 dech od objednávky oznámil:

nyní mi dodavatel napsal, že uvedené desky bohužel zrušil, jelikož neměli správnou tuhost.

Děkuji a jsem s pozdravem

Od prodejce bych očekával rychlejší reakci a možná nabídku alternativního zboží.

Doba dodání byla jiná, než prodejce inzeroval. Prodejce dodal jiné zboží, než bylo objednáno.

• velké množství
    • pošlou něco jiného než si klient objedná a zaplatí. Po převzetí člověk jen kouká jak je toto možné zaměnit click za nalepovací vinyl.

Do vyřešení reklamace dodání jiného zboží se nebudu vyjadřovat.

• nekomunikace

osobně již nenakoupím

• Žádné
    • Nelze vrátit zboží ve 14ti denní zákonné lhůtě. Př. Podlaha Vám nevyhovuje barevně, ale zboží nelze vrátit. Dostanete 16 balíků podlahy tři položíte zjistíte že Vám barva nevyhovuje a chcete vrátit 13 nerozbalených kompletních balíků, ale toto bohužel nelze.

Nikdy více bych si již nepořídil zboží v tomto obchodě. Nelze vrátit zakoupené zboží.