- Nabízí zboží,které nemají a nejsou schopni ho sehnat. Pravda,některé se už sice nevyrábí ale ostatní sem sehnal jinde.
Reakce obchodu Hyosung K&V Moto
Dobrý den pane Husáku,
nezlobte se na mě, ale my dodáváme pouze originální díly značky Hyosung, nedodáváme vše, na co si vzpomenete. Pokud díl nedodává výrobce Hyosung, pak ho nemůžeme logicky dodat my. A pokud jste ho sehnal jinde, byl možná ještě u nějakého distributora skladem nebo jste pořídil druhovýrobu - to však není originál. -
přestože zboží bylo skladem, tak jsem čekal týden, potom jsem urgoval objednávku a potom to trvalo ještě tři dny, než bylo zboží v zásilkovně
- nevim o nich
- komunikace a postavit si betonovou cekarnu:-)
uz jsem i zapomnel, co jsem to vlastne chtěl:-)
Reakce obchodu Hyosung K&V Moto
Dobrý den vážený zákazníku,
omlouváme se za pozdní odeslání Vámi objednaného zboží. Bohužel však došlo ve stejné době k vyskladnění dílu z našeho skladu z důvodu osobního vyzvednutí a zakoupení jiným zákazníkem v době kdy jste sám objednal. Tudíž jsme díl musely znovu naskladnit. Proto se termín dodání poněkud prodloužil. Každopádně se za toto moc omlouváme. Děkujeme za pochopení. -
k baterii mi sice poslali zvlášť nádobku s elektrolytem, ale už k tomu nedali návod k použití (respektive dali návod k jinému typu plnění baterie). Vzhledem k tomu, že jsem to dřív ještě nedělal jsem si musel najít návod na internetu sám.
Věc, která mě ale vadí daleko víc je fakt, že nepřiložili k balíku fakturu!Reakce obchodu Hyosung K&V Moto
kontrolovali jsme návod a takto to dodává výrobce a posáno stejně jako u jiných baterií. Není tam co zkazit. Faktruru zasíláme elektonicky, tudíž ji máte určitě v e-mailu jaký jste uvedl do objednávky. -
- Velmi široký sortiment pro značku Hyosung, dobré ceny.
- Neupozorní na celofiremní dovolenou, telefony nikdo nebere a v důsledku není dodržena ani 14-ti denní dodací lhůta.
Když nemají dovolenou, asi fungují ;-)