- Zboží nebylo skladem,krátká dodací doba
- Pěkně zpracované stránky
Byl jsem moc spokojený s nákupem. Super ...
- komfortní
- ne drahé
- rychlý
objednal jsem zboží a přišlo do týdne a v pořádku
- dobrá komunikace
- snaha vyjít vstříc
- omezená dostupnost zboží
- delší doba mezi objednávkou a doručením zboží
Hyosung K&V Moto je obchod, který mohu doporučit. Má ale hodně omezený sklad a specifické zboží, což má vliv na dostupnost zboží a dobu dodání, protože to primárně závisí na výrobci a dopravě mezi ním a obchodem. S tím je třeba počítat. Mezi obchodem a zákazníkem už je vše v pořádku. Osobně jsem si na vybrané zboží počkal dlouhé týdny. Ale mám, co jsem chtěl, zboží mi bylo doručeno v pořádku a na jeho doručení jsem byl včas upozorněn.
- rychle a v pořádku
Dostupnost některých dílů na starší a staré modely.
přestože zboží bylo skladem, tak jsem čekal týden, potom jsem urgoval objednávku a potom to trvalo ještě tři dny, než bylo zboží v zásilkovně
- Přehlednost
Vyborna komunikace i vstricnost. Zbozi budeme menit za jine, zadny problem nebyl, naopak nam obchod vysel vstric. Vsem vrele doporucuji.
Pokud víte, co hledáte, je orientace jednodušší. Pokud ale hledáte alternativu k nějakému dílů, je to složité. Pomáhají schémata sestav, jen je jich - zatím - poskrovnu.
- velký výběr kufrů
- zaměřeno spíš na skútry
vše proběhlo v pohodě
- Sestavy kde je díl namontovaný.
Co je skladem odpovídá skutečnosti, to ostatní do 10 dnů.
Nabízí úloženku. -
bezproblémový obchod
- moto vecchia e ricambi difficili da trovare
- gls un poco cara
negozio ben fornito con tanti ricambi introvabili
- nevim o nich
- komunikace a postavit si betonovou cekarnu:-)
uz jsem i zapomnel, co jsem to vlastne chtěl:-)
Reakce obchodu Hyosung K&V Moto
Dobrý den vážený zákazníku,
omlouváme se za pozdní odeslání Vámi objednaného zboží. Bohužel však došlo ve stejné době k vyskladnění dílu z našeho skladu z důvodu osobního vyzvednutí a zakoupení jiným zákazníkem v době kdy jste sám objednal. Tudíž jsme díl musely znovu naskladnit. Proto se termín dodání poněkud prodloužil. Každopádně se za toto moc omlouváme. Děkujeme za pochopení. -
- Originální díly
- Dodací lhůta příliž dlouhá
Reakce obchodu Hyosung K&V Moto
Dobrý den vážený zákazníku,
za dlouhou dodací lhůtu se moc omlouváme, bohužel však není možné držet všechny díly skladem, proto je dodací lhůta u zboží, které není skladem, do 14 dnů. Praxe je ale taková, že díly odesíláme cca do týdne. Někdy se však doba prodlouží, jelikož se občas zdrží zásilka se zbožím (náhradními díly) na cestě z Koreji. To mi bohužel neovlivníme. Každým dnem však přibývá více a více dílů této značky na našem skladě a tím budeme moci čím dál větší sortiment dílů odesílat do 48 hodin. Děkujeme za pochopení. -
Výběr zboži byl v pohodě, jediny co jsem hledal byl košík, hledal jsem symbol košíku jak jsem zvyklí. Jinak vše v pohodě, komunikace, rychlost dodávky zboží
- Rychlé a spolehlivé jednání
- žádné jsem neshledal