Př ipravek na hubení čmeliku slepic je neúčinný.Beru to jako podvod na spotřebitele.

je to k ničemu nefunguje neláká a tak ani nelapá

• Po 10 dnech objednávka ještě nedorazila!!!!

• nic
    • zase nic
    • absolutní nefunkčnos pastí.Nutno rozebrat ,nastavit správné rozměry, díly upravit a znovu sestavit.Jinak ihned vyhodit.
    • nic

Pasti jsou nefunční

Nelíbí se mi konkrétní nápis na krabici- stačil by obecný popis přípravku

• Bezproblémový nákup

• Cely vehikl nema hlavu a patu, vubec neni nikde popis, jak co ma fungovat. Tudiz je zbozi naprosto NEPOUZITELNE!!

Vyse uvedeno

• Obchod funguje stoprocentně
    • Výrobek je spíš jako krmení a ne jako jed na škůdce. Objednáno tři balení po dvou krabičkách, vše již zkrmeno, žádný výsledek

Obchod v pohodě, ale stroj spíš muchy láká než odpuzuje nulová účinnost.

Absolutně nefunkční výrobek za drahé peníze.

Hlístice jsem aplikoval dle návodu do všech květináčů, nicméně smutnice si žijí klidně dál. Za jak dlouho by je měli zahlušit?
    Díky Honza Uher

• Pouze na dobírku mimo Olomouc.

• vaší výhodou je ,že zbožýí doručřujete rychle a v pořádku
    • důvodem, proč bych vášč obchod nikomu nedoporučil je skuterčnostr, že lapač octomušem nelapá nebo jen nepatrně. Koupil jsem v drogerii
    • obyčejné mucholapky na 8,-kč kus a ty nám pomohli zbavit se úplně těchto mušek za 3 dny. Ve vašem lapači jich plave několik a to jsem koupil 4 lapače. Vyhodil jsem zbůchdarma 650 ,- kč. ing Pánek J.

Hodnocení. Tak už vyzvídají jak jsem spokojen s nákupem před 6 dny. Zboží mi zatím nedorazilo. Na vině zřejmě není obchod, ale dopravní služba DPD. Avizovala doručení před 3 dny, pak dovoz zase zrušila. Další oznámení o doručení je na dnešek. Čekám.

Zásilka doručena bez komplikací a poměrně rychle, ale výrobek (plastová past na myš) v podstatě k ničemu. Zlatá dřevěná ;)

Přípravek na odstranění hmyzu mi nepomohl .

• U produktu draví roztoči nebyly podrobné informace o skladování a použití. Až na balíčku jsem se dočetl, že produkt se nesmí zmrazit a musí se spotřebovat do jednoho týdne. Pokud by tyto podmínky byly uvedeny už na internetu, určitě bych produkt nekupoval v době, kdy jsou venku extrémní mrazy.

Uzávěr lahve byl pov,olený a část obsahu vytekla do obalu.

Reakce obchodu hubení-škůdců

Dobrý den, mrzí mě problémy s doručením zboží. I když se snažíme balit vše opravdu pečlivě, tak poslední dobou jsou v autech dopravců takové hromady balíků, že se to bohužel občas stává.
    Ale stačí zavolat, nebo napsat email, a problém se dá vždy vyřešit...

• Výhoda pro prodejce.

Produkt na hubení mravenců vůbec nezabral,po aplikaci se mravencům vubec nic nestalo,za tři dny tam vesele lezli dal.