- Velice rychlé vyřízení mé objednávky
- Ochotný personál
- Dokáží poradit
- Rychlé jednání
- Telefonicky ověřují / upřesňují objednávku, upozorní na připravenou objednávku k vyzvedenutí
V H-sport nakupuji pravidelně a zatím mne nikdy nezklamali.
- Největší výhodou je to, že tam jsou opravdu schopní lidé, kteří dokážou poradit a jsou velmi ochotní
Tento obchod vřele doporučuji. Rychlost doručení zboží , ochota personálu, profesionalita. Zboží přišlo rychle a pěkně zabalené. Pokud zde budete nakupovat, můžete si být jistí, že se budete cítit jako zákazník, kterého si váží a dělají proto vše, abyste se k nim vrátili.
- Platba přes Twisto
Rychlé vyřízení objednávky a dodávky
Výborná komunikace, rychlost doručení, kvalitní výrobek
- Vždy spokojenost
Luxusní
Skvělá komunikace.Rychlé dodání po naskladnění zboží.
Původně to vypadalo, že firma zkrachovala a zapomněli vypnout eshop. Pak se přece jen někdo ozval...ale je to nějaké divné
- Rychlé jednání
opět výborná komunikace, rychlost, pečlivost
- není jasné kdy by má nákup prijít
Není jasné kdy by má nákup prijít. Nejdríve udáváte datum ale když jsem zvolil jak bych to chtel vyzdvihnout, tak mi muselo byt rečeno jak se to datum zmenilo. Bylo to o den pozdeji a tak jsem musel volat a psát email aby nákup byl zrušen. To vás a nás stojí čas. To musí ITáci prece upravit, ne?
Reakce obchodu Hsport.cz
objednávku jste vytvořil 24.1. v 19:50. Podklady pro platbu objednávky převodem na účet jsme Vám zaslali 25.1. 8:37. Objednávku jste nezaplatil a tentýž den 25.1. 16:19 jste objednávku telefonicky stornoval s odůvodněním, že jste zboží potřeboval doručit do soboty 27.1.
Pokud by jste objednávku obratem zaplatil a nebo zvolil platbu na dobírku tak jsme ji mohli 25.1. zboží odeslat a k dodání mohlo dojít 26.1.
Z naší strany proběhlo vše v pořádku.
Hsport -
- Bohatá nabidka produktů, vcetně podrobného popisu, rychlé vyřízení objednávky.
- ochota a rychlost
- ochota a rychlost
Požadované zboží neměli, navrhli obratem jinou variantu, kterou rychle doručili.
Platba na fakturu se splatností.
- Nákup díky profesionálnímu poradenství ohledně výběru cvičební hrazdy
ochotný pan Petr mi poradil s instalací i po provedeném nákupu, moc děkuji
- rychlost jednání
- doporučuji lepší výběr dopravce
- Používá poštu jako dopravce.