Rychlá reakce, vše v pořádku.

Vše ok

• Rychlost a dobrá komunikace

Ve stavu na objednávce stále vidím "zadaná objednávka". Přišel pouze jeden email o potvrzení objednávky.

Zboží jsem objednal před týdnem a zatím nedorazilo. A z obchodu mi nepřišla ani odpověď na dotaz co je s mojí objednávkou.

Zboží jsem si objednala a hned zaplatila. Po třech týdnech bez reakce jsem obchod kontaktovala, kde mi bylo bylo sděleno, že mi po třech dnech po objednání poslali email s informací, že zboží nemají. Email jsem nedostala a bylo mi oznámeno, že pokud mi email nedorazil tak to není jejich problém a oni čekají na mou odpověď. Objednávku jsem okamžitě zrušila. Slečna byly mou reakcí dosti pobavena. Čekám na vrácení peněz.

• Obchod mě kontaktoval, že část objednávky není na skladě a nabídl alternativu
    • Inzerce zboží, které ve skutečnosti nemají

• Velký výběr zboží
    • Přehledný eshop
    • Obchod dobře komunikuje přes email i sms

Plavecká deska plastová 43 x 27 cm nebyla na skladě, ale poslali email i sms jestli ji chci nahradit velkou.
    Objednáno 26.2.2019 ,4.3.2019 přišlo upozornění,že není zboží ihned jsem odpověděla a balíček přišel 7.3.2019

• Čekám již min. 10 dnů, zboží zatím nikde a ani žádné zprávy. Odpověď na můj mail bylo, že probíhala inventura a koncem týdne odešlou. A stále nic. Byla by slušnost poslat alespoň mail. Případně informovat že bude probíhat inventura, nikdy bych neobjednala. Měla jsem zboží jako dárek.

Objednané zboží nebylo posláno. Chybělo na skladě, přestože na internetu bylo ke koupi.

V obchodě nebyl aktualizován počet kusů na skladě, bohužel mi to bylo sděleno se zpožděním a díky tomu už byla hra vyprodaná i v dalších obchodech. Objednávka mi byla zrušena i s ostatním zbožím, aniž bych se mě někdo zeptal, zda s tím souhlasím. Za mě zklamání a ztráta času.

• Bohužel nebyl na skladě zakoupila jsem jinde

• V nabídce jsou i hry co již nelze objednat

rychlé vyřízení objednávky,atraktivní, jinde nedostupné zboží,odpovídající ceny.

• zboží bylo bez českého návodu

Tkalcovský stav byl dodán s cizojazyčným návodem, oslovila jsem obchod
    o dodání přeloženého návodu do čj a doposud jsem nedostala ani odpověď.

• ok

• Po zjištění chyby byla rychlá náprava
    • Chápu, že se stane chyba a objednávka se omylem přesune do vyřízených na což bych nepřišla kdybych nezavolala a čekala dál ale to se dá pochopit, jsme jen lidi a proto mi delší dodací lhůta nevadila, po zjištění chyby bylo doručení docela rychlé akorát mě vážně mrzí že mi bylo zasláno z části jiné zboží, místo kočičky pro holčičku si bude neteř vyšívat nejspíš autíčko. Jinak zbytek zboží v pořádku.
    • Zasláno jiné zboží

• rychle a perfektni