- Produkt dorazil brzy
- Nedorazilo to co jsem chtěl
- opravdu rychle vyřízená objednávka!!!!!
Spokojenost,rychlé dodání.
- Zboží nedodali ani mi nedali vědět, že ho nemají.
- Již X let nevyráběné zboží skladem! Rychlé zaslání i komunikace.
nemám.
To je asi zbytečné.
špatna domluva a nereagovani na mail.
Od 2.12.2020. kdy jsem zboží zaplatila, nedošlo nic a kdybych se nezeptala, ani by se neobtěžovali mě nějak informovat. 11.12.2020 mi napsali, že "..to ze skladu trvá" a zase nic. Objednávku jsem tedy zrušila o požádala o vrácení peněz na účet. Doufám, že to nedopadne "zase nic". Absolutní nezájem o zákazníka, laxnost, zklamání. Rozhodně nedoporučuji objednávat zboží u tohoto obchodu.
- zboží dorazilo rychle a v pořádku
- komunikace obchodu-přišel pouze mail s číslem účtu na zaplacení objednávky, ale dále žádné potvrzení přijetí platby nebo informace o odeslání zboží
Obchod mě bezprostředně po objednání upozornil na to, že část zboží není k dispozici a domluvili jsme pozdější dodání. Obě zásilky přišly, komunikace s prodejcem byla bezproblémová.
- superrychlé doručení
- o ničem nevím
Obchod nekomunikuje.
Na zboží už čekám hezkou řádku dnů a zásilka stále nedorazila. Krom toho se musí platit převodem pokud chcete platit předem, což samo o sobě prodližuje dobu dodání. Obchod neodpovídá na mail. Budu asi muset požádat banku o reklamaci platby. :(
přehledný eshop, dobré ceny, rychlé dodání
- Peníze vrátili ihned
- Zboží jsem objednala a zaplatila, až potom přišel imeil, že už zboží není a nebude
rychlé a spolehlivé doručení
- Dobré ceny
Čekala jsem na zboží 8 dní, pak jsem jim napsalala a dozvěděla jsem se, že zboží už nemají a že mi to zapomněli napsat. Kdybych jim nenapsala, tak asi čekám doteď.
Zásilka byla dodána rychle,v bezvadném stavu
Výborná komunikace, rychlé dodání.