Přihlásit se a přidat recenzi

Už nikdy.

Reakce obchodu STROJE-SHOP

objednal jste 2 položky, z nichž jedna nebyla skladem a bohužel ani dovozce již neměl. Nabídli jsme Vám místo ní tedy jiné zboží, s čímž jste souhlasil a Vaše objednávka tedy byla vyřízena a odeslána.
    Hračky CB

• Vše v pořádku, dobrá cena.

• rychle dodani

Doporučuji

Reakce obchodu STROJE-SHOP

Děkujeme za Vaše milé hodnocení.
    Hračky CB

Jeden den objednáno, druhý den dopoledne dodáno - úžasné.

Reakce obchodu STROJE-SHOP

Děkujeme za milou recenzi.
    Hračky CB

Neuvěřitelně rychlý obchod , v neděli večer jsem objednal a zadal příkaz k převodu peněz , v pondělí jsem obdržel E-mail , že zboží bylo odesláno . V úterý jsem měl brusku doma .

• dobrá komunikace,dodání podle dohodnutého termínu-vše bez problémů.

bezproblémový internetový obchod

• Cena
    • žádné

Doporučuji

• Výborná cena. Nejlevnější co jsem našel.
    • Zabalení zboží. Kdybych byl více opatrný, vrátil bych zboží zpět přepravci pro poškození obalu. Jenže to kakhle bylo asi již od dodavatele.

Celkově dobrý. Cena skutečně vyhrála.

Reakce obchodu STROJE-SHOP

zboží bylo zabaleno v krabici, která jistě nebyla při balení poškozena, dopravce by ani od nás poškozenou krabici nepřevzal, při tomto muselo dojít při přepravě. Bohužel se s tímto v poslední době setkáváme častěji. Proto balíme zboží do další krabice a vykládáme dalšími igelity a foliemi, aby nedošlo k poškození zboží. Hračky CB

• Slušné ceny. Při platbě na fakturu přijde až skutečná faktura, Obchod vyřizuje objednávku ještě před zaplacením.
    • Užití služeb PPL, jehož dodávky jsou v Praze a okolí často velmi problémové.

Stojí za to si jej dát do záložek.

Reakce obchodu STROJE-SHOP

děkujeme za hodnocení, u PPL máme ze všech dopravců nejlepší zkušenosti, ale i řidiči jsou také jen lidé a dělají chyby.
    Vaše Hračky CB

• Rychlost, cena
    • Žádné

Spolehlivý

Objednávala jsem poprvé. Komunikace obchodu rychlá a bezproblémová. Dodání zboží = 100% a opět rychlé!
    Takže za mě ano, spokojenost.

Jednoduchá objednávka, rychlé doručení, doporučuji.

• pro mě vhodné z hlediska dojezdu a možnosti si zboží na místě prohlédnout
    • nemá

doporučuji

Obchod jistě funguje bez potíží, ale mne sklamal tím, že nabízel zboží které se již nevyrábí, ačkoliv ho měli v nabídce i s fotografií. Po komunikaci s obchodem jsem se dozvěděl že fotografie k příbuzným produktům jsou ilustrační a produkt se vyrábí jen v jedné verzi. Po mém dotazu se fotografie náhle změnili.

Reakce obchodu STROJE-SHOP

kompresor, který jste objednal máme na e-shopu pod starším označením HC 24, jelikož pod tímto názvem jej zákazníci stále vyhledávají. Je pouze inovován a přejmenován na HC 25, což je nový model a bylo změněno madlo z plastového úchytu na kovové. Plastová madla se často lámala. Celá značka WOODSTER byla převedena výrobcem pod značku Scheppach, čili z šedého provedení pod modré. Žádná jiná změna v tom není, my jsme prodejci, nikoliv výrobci a proto toto ovlivnit nemůžeme.
    Ano obrázky jsou ilustrační, protože výrobci často inovují a mění jen malé detaily (např. tvar madla).
    Vaše Hračky CB

• Široká nabídka, výborné ceny.
    • Zatím nic.

Spokojenost.

• dobrá cena
    • nevím

výborný

• velký výběr kvalitních hraček pro všechny kategorie dětí
    • kvalitní hračky a stavebnice

krásná chaloupka pro děvčata,vnučka byla nadšená,hrála si s ní dlouhou dobu

zboží jsem objednala a v pořádku dorazilo,jsme velmi spokojení

• dobrá cena
    • nic