Bohužel při prvním letu upadla špička z rakety. Z druhé dokonce špička vylétla místo rakety. Při dalších startech postupně opadala vyrovnávací křidélka. Celkem zklamání pro mě a hlavně pro děti.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážený pane, díky za Vaši recenzi. Je to 1. negativní recenze na tento výrobek, ale všechno je jednou poprvé. Myslím si však, že jste nás mohl o závadě informovat a my bychom Vám reklamované zboží obratem vyměnili za bezvadné, abyste nebyl zklamán ani Vy, ani Vaše děti. Zdraví Vás Jan Říha - Hračky ITASPA
Uz prešiel možno mesiac a nič mi neprislo 'som z vás sklamaný '
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážený pane, právě jsem si přečetl Vaši recenzi. Je mi opravdu líto, že jste zboží dodnes neobdržel, ale poslali jsme Vám je hned po obdržení Vaší objednávky. Občas se stane, že se zásilka zatoulá, zejména u zásilek na Slovensko se nám to už stalo jednou nebo dvakrát. Proto by bývalo bylo mnohem přínosnější pro obě strany, kdybyste nám býval poslal zprávu, když Vám zboží nedošlo do 14 dnů, namísto psaní recenze o tom, jak jste z nás zklamán. Kdybychom bývali věděli mnohem dříve, že jste zboží neobdržel, mohli jsme mezitím zjistit, kde se balík nalézá a zboží jste už dávno mohl mít doma! V pondělí se pokusím zjistit, kde se balík nalézá a budu Vás informnovat. Zdraví Vás Jan Říha - Hračky ITASPA
- Nekvalitní materiá
- Dlouhá doručovací doba
Objednali jsme dětský bubínek, který jsem potřebovala mít doma do určitého data jako dárek. Po nějaké době, co se nic nedělo, v obavách, aby to stihlo přijít, jsem do obchodu volala, pán hned věděl, o jakou objednávku se jedná a sváděl chybu na dopravce, ale že už by měla být odeslaná. Za dva dny mi pán volal zpět, že nakonec odešla později, ale na to jsem mu sdělila, že pokud nepřijde do domluveneho data, že ji nepřevezmu. Do té doby byl pan milý, tady bylo vidět, že jsem ho trošku naštvala, (i když objednávku nemusel vůbec posílat, když věděl, že nepřijde včas) tak mi na to řekl, ať svému 11měsíčnímu dítěti vysvětlím, že ten dárek přijde později...Balíček přijel o den později, ale i tak jsem nakonec převzala a mrzí mě to, protože zboží je nekvalitní. Malej si s bubínkem hrál jedno odpoledne a najednou koukám a on tu kuličku od paličky ulomenou v puse a to s tím jinam než do bubínku nebouchal (seděl na gauči). Takže mužů být ráda, že ji nespolk a nic se nestalo, ale znovu už bych zde nenakoupila.
Vážená paní,
1) nic jsem na dopravce nesvaloval, dopravce skutečně zásilku nevyzvedl včas a to dokonce 2x za sebou!
2) na tyto bubínky jsme doposud NEMĚLI JEDINOU reklamaci a že by dítě, nota bene 11timěsíční při bubnování urazilo kuličku paličky, tak to považuji za zcela vyloučené, zvláště když zde uvádíte, že zčistajasna mělo kuličku paličky v puse!
Zdraví Jan Říha - Hračky ITASPA -
Objednáno 2.3., na termín dodání jsem se dotazovala 8.3., protože se nic nedělo. Odpověď mi přišla až po dvou dnech, balík teprve 19.3. Příště už bych zde určitě neobjednávala.
Do trumpety se musí hodně foukat a špatně hraje.
Myslím si ,že dítě to neufouká.
Hezký vzhled to nezachrání. -
Zboží velmi nekvalitní
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milý Tomáši, díky za Vaši recenzi, nicméně bychom uvítali, kdybyste býval jmenovitě uvedl, se kterou z 5 objednaných a dodaných hraček jste nebyl spokojen. Je totiž opravdu zvláštní, že by všechny byly tak nekvalitní, obvykle je totiž námi nabízené a dodávané zboží naopak hodnoceno velmi kladně. S pozdravem Vaše Hračky ITASPA
Po emailová dohodě,že již s Českou poštou nespolupracují a že zboží přiveze přepravce GEIS (což jsem velice uvítal,jelikož Česká pošta na Praze 5 nefunguje),přišlo zboží Českou poštou???Dále z dvou kapslových pistolí fungovala jen jedna.Sami zvažte,co si o takovém obchodě má člověk myslet!Výdejní místo žádné,kde by zákazník měl možnost zboží prohlédnout.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážený pane, máte naprostou pravdu, že jsme Vás informovali, že jsme z důvodu neúnosného zdražení poštovného přešli od České pošty ke spediční službě GEIS. Důvod, proč jsme Vám nakonec 2 pistole poslali jako doporučené psaní Českou poštou, byla naše snaha UŠETŘIT VÁM NA DOPRAVNÉM, které by u GEIS vyšlo podstatně dráže, pokud bychom tak malý objem poslali balíkem (běžně toto děláme i pro všechny své ostatní zákazníky, kteří si objednají zboží malého objemu) a jak vidno, zboží jste obdržel, takže i u Vás Česká pošta funguje! Pokud jde o defektní pistoli, dovážíme z Itálie od fy. VILLA GIOCATTOLI dětské zbraně hračky té nejvyšší kvality, reklamací máme ani ne 0,1%, ale i u toho nejlepšího výrobce se čas od času nějaká vyskytne a Vy máte plné právo zboží reklamovat a žádat za ně výměnou bezvadný kus! A pokud jde o výdejní místa, nemáme informace o tom, že by si na nich mohli zákazníci zboží prohlížet a zkoušet. Jsme internetovým obchodem a pokud si chcete zboží osobně osahat, je třeba vyhledat maloobchodní prodejnu ve Vašem okolí! S pozdravem Vaše Hračky ITASPA
Fejk
- Původně slušná nabídka zboží.
- Zboží objednané již 10 dnů a žádná odezva.
- Přišel mi email o tom, že mi bylo voláno na mobil, ale to se nestalo. Nikdo mi nevolal.
- Pokud obchod není schopen dodat zboží měl by být se zákazníkem v kontaktu - v tomto obchodě to tak není.Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážená paní Ireno, z Vámi objednaného zboží na skladě chyběla 1 ze 3 položek, bez které jsme Vám zboží nechtěli posílat. Německý výrobce jednotlivé druhy vyrábí cyklicky, takže ani u něj nejsou všechny položky permanentně na skladě a během předvánoční sezóny to platí dvojnásob. O časovém zdržení jsme telefonicky informovali VŠECHNY zákazníky, kterých se to týkalo, tedy i Vás, ale náš hovor nebyl přijat, proto jsme Vám poslali informaci e-mailem ! Zboží jsme si přivezli toto úterý a hned následující den jsme objednávky začali připravovat k expedici, Vaše objednávka je připravena k odeslání a zítra poštou odejde. Zdraví a příjemné prožití vánočních svátků Vám přejí Hračky ITASPA
- Zakoupila jsem detsky saxofon, ale ani ja nedokazu tak silne fouknout, aby hral dobre. Hracka neni vhodna pro deti :-( A obchod mi neumoznil jeho vraceni - kdyz uz jsme jej "pouzili/vyzkouseli".
- Vůbec žádné.
- Objednané zboží vůbec nedodá,po 10 dnech od objednávky se ani neozve.Vrcholem je že chce ohodnotit kvalitu objednávky a to jen třetiny objednaného zboží.
Varuji před objednávkou v tomto otřesném obchodě.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážená paní, zboží Vám bylo odesláno v pátek, 16. 12. 2016 a vzhledem k rozměrům jsme Vám je poslali jako doporučené psaní ! Jsme totiž tak OTŘESNÝ OBCHOD, že jsme Vám i bez Vaší žádosti na poštovném ušetřili Kč 34,- :) ! Také nerozumíme tomu, co myslíte JEN TŘETINOU OBJEDNANÉHO ZBOŽÍ, objednala jste si 3 kusy od 1 položky a ty Vám také byly odeslány ! Je možné, že Vás poštovní doručovatel nezastihl doma, takže zásilka bude nejspíše uložena na Vaší poště, každopádně však pokud jste zboží neobdrželi do cca 3 dnů, mohli jste se na nás kdykoli obrátit ať už telefonicky nebo písemně a my bychom bývali obratem zjistili, kde se zásilka nachází ! Hezké prožití vánočních svátků a vše dobré do nového roku 2017 Vám přejí Vaše Hračky ITASPA
- Nevím
- Zboží velmi nízké kvality, rozlepené, trochu pochroumané a letadélko spíše padá nežli létá a obchod se k mému mailu raději nevyjádřil, takže si jsou toho asi vědomi
Nedoporučuji
----------------------
8. 10. 2016
Prodejce si je viz níže vědom stavu zboží. Rozhodně nestačí narovnat křídla ani ocas. Letadlo nemá křídla umístěna tak, aby mělo těžiště a to upravit nelze, takže je permanentně nakloněné. To, že prodejce nezná tarify pošty a není schopen se podívat na kalkulátor zásilek a chodí se zbožím na poštu také není problém zákazníka. O stavu zboží jsem prodejce informovala okamžitě, jak zboží dorazilo, bohužel však bez odezvy, reagoval až na moje hodnocení na heurece, ale rozhodně nenabízel seriózní jednání při reklamaci či výměně zboží. Reagoval pouze na můj komentář. Později jsme si vyměnili několik hořkých mailů, kde byl prodejce naštvaný kvůli mému hodnocení, že jsem mu pěkně zavařila...Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážená paní, děkujeme za Vaši veskrze pozitivní recenzi :)! Vzhledem k nízké ceně zboží a abyste ušetřila na poštovném, jste si přála letadélko poslat jako doporučený dopis, takže jsme balíček nejdříve museli nechat na poště zvážit, abychom se výši poštovného dozvěděli ! Pak jsme čekali na Vaši platbu a ihned, jakmile peníze dorazily na náš účet, byl balíček odeslán ! Jedná se o letadélko za Kč 79,- z pryžoviny, které je určeno přednostně pro používání doma, po vybalení stačilo jen narovnat křídla a ocas ! Těchto letadélek jsme již prodali hezkou řádku a neměli jsme na ně ani 1 reklamaci ! Nicméně vše je jednou poprvé a pokud jste byla nespokojena, mohla jste žádat výměnu zboží nebo vrácení peněz, což jste ovšem neučinila ! Hezký den Vám přejí Vaše Hračky ITASPA
- neprijemna komunikace s majitelom.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážená paní Bezeková, srdečný dík za Vaše hodnocení, ale pokud se pamatuji, náš rozhovor proběhl naprosto bezproblémově a když jsem Vám slíbil, že zboží odejde ve stejný den jako objednávka, řekla jste ještě, že je to SUPER a že nám moc děkujete !? Proto přiznáváme bez mučení, že Vaše hodnocení jaksi nechápeme :)! Zdraví Vaše Hračky - ITASPA
- doručené zboží je jiné než se nabízí na eshopu.
Kupujte jinde
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milý Roberte, díky za Vaše hodnocení ! Přejeme Vám RADOSTNÉ VÁNOCE a více štěstí a úspěchů v osobním i profesním životě v roce 2016 ! Srdečně zdraví Vaše Hračky ITASPA
- Zcela nefunkční autodráha. Plast velice slabý a nekvalitní funkce dráhy. Vyhozené peníze. Už si nic neobjednáme.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milá paní Marcelo, vřelý dík za Vaši recenzi, těchto autodráh jsme již prodali opravdu hodně a toto je sage und schreibe = do slova a do písmene PRVNÍ reklamace (ale koneckonců všechno v životě je jednou poprvé :) ! Samozřejmě máte plné právo si od nás již NIC NEOBJEDNAT, jen si nejsme zcela jisti, doveze-li Vám každá jiná firma při hodnotě Vaší objednávky zboží zdarma až "do kuchyně", jako jsme to pro Vás udělali my (takže jste těch Vašich peněz zase až tak moc NEVYHODILA :) ! Přejeme Vám do nového roku 2015 vše dobré a ze všeho nejvíce LEPŠÍ DODAVATELE, u kterých nebudete muset Vaše peníze VYHAZOVAT :) ! Srdečně zdraví Vaše Hračky ITASPA
- -
- -
Tento obchod jsem si vybral na základě pozitivního hodnocení ostatních kupujících, ale bohužel na základě vlastní zkušenosti moje hodnocení bohužel pozitivní být nemůže. Zboží bohužel dorazilo nekompletní. Na první pohled bylo vše v pořádku, ale po otevření krabice jsem zjistil, že chybí několik dílků. Okamžitě jsem o této skutečnosti informoval obchod (15.12) a bylo mi přislíbeno promtní dodání chybějících dílů. Jelikož se několik dní nic nedělo, poslal jsem znovu e-mail s dotazem na aktuální stav a znovu mi bylo potvrzeno, že chybějící díly budou odeslány 22.12., tzn. abych je obdržel 23.12. a mohl je doplnit do originálního balení, což jsem s ohledem na skutečnost, že se jedná o vánoční dárek pro děti i požadoval. Bohužel mi pan majitel zavolal 23.12. dopoledne s tím, že chybějící díly nestihli odeslat s ohledem na velké množství objednávek (jak překvapivé před Vánoci:). Díly by tedy měly dorazit někdy v průběhu vánočních svátků ... Domnívám se, že celá věc se do 23.12. dala bez problémů vyřešit a tudíž tento obchod i přes omluvy a slušné jednání ze strany majitele obchodu DOPORUČIT NEMOHU.
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milý Tomáši, velmi nás mrzí, že jsme přes veškerou snahu chybějící díly nestačili včas odeslat a Váš syn bude mít stavebnici pod stromečkem nekompletní ! Samozřejmě chápeme, že jsme Vás zklamali, jako zákazníka Vás naše potíže nezajímají a nemůžete tedy náš obchod doporučit ! Chybějící náhradní díly Vám samozřejmě pošleme nejrychlejší možnou cestou ! Přejeme Vám i Vašim blízkým veselé Vánoce a vše dobré do nového roku 2015 ! Zdraví Ing. Jan Říha - ITASPA
- spolehlivost dodavky
nedoporucuji
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Vážený pane Doležel, přiznáváme bez mučení, že Vaší recenzi jaksi nerozumíme (nejspíše máme dlouhé vedení) ! Zboží jste si začátkem minulého týdne objednal k osobnímu převzetí, ale na smluvené místo jste nedorazil ! Dnes jste si s námi domluvil nový termín a vzápětí nato jste nám poslal tento LIEBESBRIEF ??? Jsme především internetový, tedy ZÁSILKOVÝ obchod, nicméně pro své zákazníky jsme ochotni udělat VŠE, CO JIM NA OČÍCH VIDÍME (I NEVIDÍME) a tím, že Vám zboží přivezeme až do Prahy, Vám ušetříme peníze za poštovné, které byste jinak musel uhradit ! Takže bylo toto opravdu nezbytně nutné ??? Doufáme, že alespoň Vy teď máte hřejivý pocit u srdce :) ! Objednané zboží Vám samozřejmě dnes doručíme, jak bylo domluveno a pokud jsme TAK NESPOLEHLIVÍ, jak Vy tvrdíte, doporučujeme Vám najít si do budoucna spolehlivějšího dodavatele ! S pozdravem Ing. Jan Říha - ITASPA
- dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milá paní Blanko, díky za Vaši recenzi, i když pro nás nepříznivou ! Jak jsme již níže vysvětlili, došlo oproti loňské předvánoční sezóně ke značnému vzrůstu zájmu o námi nabízené hračky, na který jsme, bohužel, nebyli po stránce pracovních sil připraveni ! Veškeré nabízené zboží, až na několik výjimek, bylo samozřejmě permanentně na skladě, ale jakkoli jsme se snažili, nebyli jsme letos schopni dodací termíny dodržet ! Nicméně CHYBAMI SE ČLOVĚK UČÍ a vše špatné je pro něco dobré ! Na příští předvánoční sezónu se dokonale připravíme a k podobným zdržením už rozhodně docházet nebude ! Dovolte nám, abychom i Vám popřáli veselé Vánoce a vše dobré do nového roku 2015 ! S přátelským pozdravem Ing. Jan Říha - ITASPA
- zastaralé obrázky
přesně se předem informovat
Reakce obchodu Hračky Itaspa
Milý Miroslave, díky za Vaši recenzi, nicméně si dovolíme Vás opravit, neboť na našich webových stránkách neuvádíme dle Vašich slov "zastaralé obrázky", jedná se o starší fotografii toliko 1 produktu ! Není nám jasné, proč výrobce letos ze soupravy šerifskou hvězdu + kapslíky vypustil ! Vynasnažíme se však, abyste je co nejrychleji od nás dostal a za tímto účelem požádáme italského výrobce, aby nám je pro Vás zvláštní poštou poslal ! Přejeme Vám i Vaší rodině šťastné a veselé Vánoce a vše dobré do nového roku 2015 ! Zdraví Ing. Jan Říha - ITASPA
- kvalitní hračky?-zatím neověřeno
- 1.při platbě předem není zpětná vazba, že peníze přišly
- 2.žádné oznámení, kdy zásilka byla odeslána
- 3.velká čekací lhůta
- 4.není možnost sledování zásilky
1.nabízené zboží mě zaujalo
2.zkušenost-vzhledem k žádnému oznámení o stavu zásilky-nejistota, zda obchod není podfuk
3. doporučení-nevím, nechám ať každý posoudí sám podle své zkušenosti s tímto obchodemReakce obchodu Hračky Itaspa
Milá paní Gabrielo, díky za Vaše hodnocení, i když pro nás ne zrovna příznivé ! Nicméně 1. ZÁKAZNÍK MÁ VŽDYCKY PRAVDU, 2. NEMÁ-LI ZÁKAZNÍK PRAVDU, PLATÍ BOD Č. 1 ! Přejeme Vám i Vašim blízkým pěkně prožitý zbytek Adventu a vše dobré do nového roku 2015 ! S přátelským pozdravem Ing. Jan Říha - ITASPA