- Mám stejnou zkušenost, jako paní přede mnou. Také bych se připojila k hromadné žalobě.
- Podvod
Bohužel, zakoupili jsme hoverboard, po 4 měsících nefunguje, na e-mail nikdo nereaguje. Asi jako jedna z mála mám i fakturu.
Ráda bych se připojila k hromadné žalobě na tento podvodný e-shop. -
Tak koukám, že jsem taky měl tu smůlu. Já bohužel vrátil hoverboard v zákonné lhůtě a peníze nikde, no aspoň, že ten co dostala holka funguje. Klukovi koupím jinde.
Když čtu ty recenze tak jsem měl vlastně štěstí. Já platil pri převzetí hoverboardu. Ale faktura nikde,návod žádný a funkce bluetooth nefunguje. Je to škoda protože stál docela dost peněz. Byl vlastně ten nejdražší co tam byl. Na e mail nikdo nereaguje. Tak jen doufám že to alespoň vydrží. Nemá zde nekdo radu k cemu jsou ty funkce na dalkovem ovladači. Mimo zámku to mi nejak došlo.
- Podvodnici nebo lhari
Pozooor neobjednavejte jde pravdepodobne o podvodniky po kterych uz jde ČOI i policie
Objednala jsem 27.11 2 hoverboardy za 8500 samozrejme nic neprislo a uz nekomunikuji, posledni potvrzeni platby4.12, nyni po vyhruznem emailu odpoved z hoversale ze poslou penize z5 a ty samozrejme nikde
Rada recenci upravim pokud dorazi kazdy se muze zmilit
Ale pokud nevrati penize nebudou mit deti darek po kterem touzi:(
Nejvic me stve ze je v dnesni dobr tohle jeste mozne a ze v listopadu tady na heurece meli jeste kladne recenze krere si ale asi psali sami uz je heureka smazala:(((
Penize a nervy asi uz z5 nedostanu:((( -
- Žádná !
- V žádném případě neobjednavejte!!! Podvodníci. Jsem bez hoverboardu i bez peněz :-(
- Pravděpodobně podvodný obchod POZOR !!
- Pozor, podvodná firma.
Chtěl jsem si na tomto webu objednat hoverboard, ale pak jsem zjistil, že chybí tel kontakt, recenze jsou téměř vyrovnané, tak jsem si dal tu práci a hledal dále. Zjistil jsem , že pod IČ 07482990 je na stejné adrese a pod stejným IČ firma podobného názvu , a to HAVERSO TRADE s.r.o. se základním kapitálem 5000Kč. Firma HOVERSO TRADE S.R.O. IČ 07482990 se na uvedené adrese, ani v rejstříku firem nenachází.. tato firma byla založena 25.září 2018 na jméno MIKHAIL ANDREENKO , což zní velmi nečesky. Tento pán je také jediný společník v této společnosti. Na uvedené jméno a IČ NENÍ firma HOVERSO TRADE S.R.O vůbec v rejstříku firem vedena. Pod jedním IČ nemohou být vedeny dvě různé firmy, proto se jedná o zřejmý podvod. ZÁRUKA, KTEROU TENTO WEB NABÍZÍ, JE TEDY NEREÁLNÁ.
Den po této recenzi byl na webu název firmy upraven v kontaktech, nikoliv však v obchodních podmínkách.
zdroje :
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoba/3074346/ -
Vyhněte se obchodu, jedná se o účelově založenou firmu nedodržující zákony ČR. Zboží dodáváno asi náhodně, bez faktury, tudíž bez záruky, bez manuálu. Kontakt neexistuje, emaily bez odpovědi.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Tady ty kladne recenze musel psat pan podvodnik sam, jaka pani na lince.???!!...dosel naprosto jiny hoverboard, bez faktury, takze bez zaruky...zatim bez reakce. Rozhodne nedoporucuji a taky to budu resit s policii CR.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Poslali jine zbozi nez bylo objednano a bez faktury.Na mail nereagují.
- Rozhodně nedoporučuji!!!
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Objednávka dorazila do 2 dnů. Bez faktury. Nemají žádný uvedený telefon. Dorazil zcela jiný výrobek. Fiktivní firma. Pokud se to nevyřeší, půjdu to řešit přes policii.
Pokud nechcete přijít o peníze a dostat něco, co jste si ne objednali, bez možnosti firmu telefonicky zkontaktovat. V žádném případě nedoporučuji.