- Velký výběr, za stejné výrobky znatelně nižší ceny.
- U některých výrobků není zcela přesný popis, ale opravdu u minima výrobků.
Nakupoval jsem zde poprvé, byl jsem velmi překvapen ochotou a vstřícnou komunikací obchodu. Objednali pro mne i věci, které v nabídce nebyly, již zde jsou. Počítal jsem se třemi týdny u zboží na objednávku, přesto vše dorazilo zcela v pořádku do dvou týdnů. Jsem velice spokojen a mohou jen doporučit.
- Přehledná,jasná nabídka,rychlá a věcná komunikace,včasné dodání.
- Nejsem si vědoma žádných nedostatků.
Obchod,jak má být.
- obchod nabízí to, co prodává, informace o výrobku není zkreslená, super rychlé
- pro mne žádné
nakupujte zde
Dobrý.
- Toto zboží v našem městě vůbec nekoupím, takže za mě velká spokojenost. S výběrem, popisem zboží, dopravou. Infolinka taky funguje, paní ochotná, má o zboží přehled.
Infolinka funguje, paní má přehled o zboží a poradí. Expedice zboží velmi rychlá, dopravce naprosto v pohodě.
Toto zboží v našem městě vůbec nekoupím a na těchto stránkách je opravdu velký výběr.
Zboží jsme ještě nezkoušeli, ale vypadá kvalitně a bytelně. -
- Osobní přístup.
- Žádné.
- Skvělé ceny a individuální přístup.
Velmi sympatický přístup. Rady s montáží a možné chování skluzavky. Jednoznačně doporučuji!
- Ve zboží je návod, který není v češtině, jsou tam jen obrázky a je to tzv. dodo, čili doma dodělat. Musím si tam sám vrtat nějaké spojovací otvory, které když se nepovedou, což v plastu je raz dva, zničí celý produkt.
Možná, že je obchod dobrý, ale to zboží mě rozhodně neuchvátilo.
- nevím
- nevím
Spokojenost
- Všechny doplňky na dětské hřiště, které jsem potřeboval, měly skladem.
- Telefonní kontakt nebyl řidiči dodán, byl pouze v zabalené krabici. Kdybych si náhodou nevšiml, že je řidič před barákem, tak bych měl smůlu.
- dá se tu koupit skluzavka
- Rychle dodání,osobní odběr
- Poslal jinou skluzavku, ale je fajn.
Před objednáním jsem volala paní do obchodu, jestli když si objednám skluzavku v pondělí, tak kdy ji budu mít doma. Brala jsem v potaz státní svátek v úterý a ve středu. Paní mi řekla, že ve čtvrtek expedují všechny objednávky a v pátek ji budu mít doma. Objednala jsem řemeslníka na domeček pro dítě, ke kterému se měla skluzavka přidělávat. Ve čtvrtek jsem znovu psala mail, jestli skluzavku odeslali. Nikdo neodpověděl. V pátek mi poslali automatický mail, že byla teprve vyexpedována. Kdyby mi ve čtvrtek aspoň odpověděli, že nebude, tak mi to tak nevadí (může se stát), jak když mi lhali a neodepisovali. Proto nedoporučuji a už zde nic nekoupím.
- specializovaný obchod se slušným sortimentem
nabízí kvalitní zboží oproti marketům a přitom za příznivou cenu
- nízká cena dopravy
- ceny zboží
- platba za dobírku
Tento obchod měl jednu z nejnižších cen a i doprava byla o proti konkurenci jedna z nejlevnějších. Zboží jsem objednal a bez problémů přišlo do dvou dnů, takže vše OK.
- v nabídce jsou jiné udaje než ve skutečnosti. pozdní dodání.
- Zboží skladem, rychlé zaslání.
- Žádné.
Doporučuji.