Reklama

• Rychlost dodání

Zboží došlo v pořádku a rychle .. doporučuji

Nakupoval jsem podruhé a opět bezproblémové rychlé doručení.

Velmi rychlé dodání

OK,rychlé

• rychlé jednání , slušná cena

Rychlé a přehledné jednání

Oceňuju rychlé dodání, kvalitní produkt, zboží jsem osobně vyzvedla, obsluha obchodu byla vstřícná a milá:-)

Velmi vstřícný obchod, milý a profesionální přístup. Zboží dorazilo brzy a v pořádku. Děkuji

• Rychlost

Přišlo v pořádku

Objednané zboží nedorazilo. Nebyl jsem informován o stavu objednávky. Vůbec nic

Reakce obchodu houpačky.info

ve Vaší objednávce jsou ruské kuželky, které jsou bohužel dlouhodobě vyprodané. Termín naskladnění byl v době Vaší objednávky cca 5 týdnů. Aktuálně je Vaše objednávka první v pořadí na vyřízení, ale bohužel stále čekáme na naskladnění. Expedici Vaší objednávky odhadujeme na začátek příštího týdne.
    Vzhledem k tomu, že objednané zboží nebylo v době objednání skladem a tato skutečnost byla viditelně vyznačena na našich stránkách, tak jsme neposílali žádnou další informaci. Byl zaslán pouze e-mail potvrzující přijetí objednávky. V momentě, kdy budeme znát termín naskladnění a přibližný termín expedice, tak Vám bude zaslán druhý e-mail. Následně po expedici objednávky bude zaslán poslední - email o expedici. V případě jakýchkoli dotazů jsme vždy plně k dispozici, ale nemůžeme zaslat zboží, které není skladem, má navíc nastavenou relativně dlouhou dobu nového naskladní a zákazník je s touto skutečností v době vytváření objednávky obeznámen.
    I přesto se za komplikace omlouváme.
    Tým Houpačky.info

Jsem spokojen se službami i sortimentem obchodu

Reakce obchodu houpačky.info

děkujeme za kladnou recenzi.

• Kvalitni zbozi
    • Dobre ceny
    • Dostupnost

Reakce obchodu houpačky.info

děkujeme za kladnou recenzi.
    Tým Houpačky.info

• Vyborne jednani, osobni pristup.

Rychlé doručení. Vše v pořádku došlo.

• Rychlé dodání

Vše ok,akorát doprava ,že si člověk nemůže vybrat.

Obchod je přehledný a vše má proběhlo v naprostém pořádku.

• Opakovane skvela zkusenost. Ctvrta objednavka a pokazde rychle doruceni bez problemu.

Vše v pořádku, zboží pěkné.

• Na to, že to byl dárek na poslední chvíli, kupován s tím, že přijde až později, tak jsem byla velmi překvapena, že byl odeslán s takovou péči, aby byl doručen do Vánoc. Neskutečné!!! Nic neslibovali, prostě doručili!!! Moc děkuji. A přeji mnoho obchodních úspěchů v novém roce.
    • Těžké kuželky byly zabaleny tak, že balík přišel neporušen. To se mi obvykle u těžkých balíků nestává.

• Velmi rychlé a bezproblémové vyřízení zakázky.