- Pokud má obchod objednané zboží na skladě, je zboží dodáno v nejbližším možném termínu.
- Rýchle dodanie bez problémov
Vše proběhlo rychle a v pořádku.
spolehlivý obchod
- Bleskové doručení zboží.
Po konzultaci s prodávajícím jsem objednala dva druhy houbiček.
Balíček přišel rychle, zboží bylo vhodně zabaleno, instrukce k užívání přehledné. Po Cordycepsu jsem měla energie na rozdávání během prvních pár dnů užívání. -
Perfektní komunikace a i když jsem musel zrušit objednávku ( z osobních ) důvodu snad během tří minut mě vrátili peníze na účet. Doporučuji.
Skvělé výrobky, určitě doporučuji pleťové krémy. Mám velmi citlivou pleť náchylnou k alergiím a krémy opravdu nedráždí a jsou vhodné i pro velmi suchý typ pleti, ideálně na noc. Nejlepší, jaké jsem za poslední dobu měla.
Výborná komunikace.
vše v pořádku
- První nákup: skvělá cena produktu
- skvělá komunikace s eshopem
- rychlost vyřízení objednávky
Dobrá cena , rychlost.
Použil jsem obchod potřetí a vždy bez problémů - spokojen.
- Rýchlosť vybavenia objednávky.
- Nie je určená doba užívania hubičiek, ako dlho sa má užívať - mesiac, dva,rok alebo iná doba.
Odporúčam
Reakce obchodu houbicky.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Co se týče užívání houbiček: z preventivních důvodů můžete houbičky v doporučeném dávkování užívat neomezeně dlouhou dobu. Obecně se doporučuje užívat houbičky jeden měsíc a pak 3 dny vynechat a pak zase pokračovat. Při terapeutickém použití se houbičky užívají do vymizení příznaků a nebo dle dohody s terapeutem čínské medicíny.
- Kvalitní produkty
- malou slevu
- Rychlé dodání.
Děkuji mnohokrát!
Už jsem si u Vás párkrát něco objednala.
Dodání bylo vždy velmi rychlé.
Několikrát jsem měla konkrétní dotazy a kontaktovala jsem Vás telefonicky. Vaše odpovědi byly vždy laskavé, rozumné a velmi profesionální!
Ještě jednou děkuji.
Olga -
- Rýchle vybavenie iobjednávky
Doporučujem.
- Skvělá komunikace, velká ochota vyhovět.
- Zboží krásně zabalené