Skvěle produkty, ale dlouhé čekací doby na doručení. Objednala jsem 20.8. a doručení bylo až 27.8.
Nakupuji jiné zboží v herbavis.cz a od nich mám zboží vždy na druhý den po objednání doma.Reakce obchodu houbicky.eu
Děkujeme za recenzi a za Vaši přízeň. Již pracujeme na změně doručovací společnosti. Zdá se, že Zásilkovna není to pravé ořechové. Mohlo se ale také stát to, že jste si objednala zboží, které v době Vaší objednávky nebylo skladem. V tom případě dodání může trvat i déle než 5 dní. Každopádně se omlouváme za komplikace a přejeme Vám pevné zdraví! František Hradecký.
Jsem velice spokojená !!!
Všetko OK, spokojnosť.
- Bleskové doručení.
- rychle doručený super
- Rychlé jednání
Ok
Super, reagují okamžitě a dodání rychlosti blesku :)
zboží mi bylo doručeno během 2-3dnů, spolupráci, mohu doporučit, vše proběhlo dle dohody u objednávky.
- Rychlé, spolehlivé super
super jako vždy
všetko ok
Kvalitní produkty, dobré ceny, spolehlivý obchod.
- Pokud jsou houbičky na skladě, jsou doručeny na místo určení bez odkladů (do tří dnů).
Perfektní komunikace, vše rychle dodáno. Skvělá kvalita zboží!
vše v pořádku, rychlé vyřízení a doručení objednávky
všechno ok
Vše OK
- Kupuji pro známého a obchod mi vždy vyjde maximálně vstříc, jsem velmi spokojen