Bezvadná hra.Baví se celá rodina včetně přátel.Rychlá komunikace obchodu i rychlé dodání.Obchod vřele doporučuji. Ostatní výrobky samozřejmě také super
- Rychlost dodání
- Kvalita zboží
- Skvělá komunikace a vše přišlo dokonale zabalené, aby se nic nerozbilo.
- zatiaľ nič
Platba pomalá, po platbe som musel čakať 24 hod. a overiť si či platba vôbec prešla.
- Pekne ako darce
- Vysoka cena
- Rychlost objednávky, žádné zbytečné reklamy na jiné nebo další produkty... Dostanete to co si objednáte. PEKELNÁ spokojenost :)
- Rýchle dodanie...
- Rýchle, bezproblémové doručenie
- Spokojnosť manžela s darčekom
- Krásne balenie
- rychlost dodání
- kvalita produktů
rychlé doručení, hezky zabalené, přehledné informace na obalu, za mě zboží, které odpovídá světovým standardům, děkuji
- Pálivé věci které jsou skutečně pálivé
- Rozřazení na stupně pálivosti
Všeobecná spokojenost, pokud budu mít chuť, objednám určitě znovu, objednal jsem si 18.12. skoro o půlnoci a 20.12. už jsem měl v boxu, banger
- Moc dobrý
Byl to můj první nákup zde. Ale vše super. Objednávala jsem včas jako vánoční dárek. Moc mě potěšil a zároveň rozesmál dárkový balicí papír s motivem papriček. Super a manžela dárek potěšil jak obsahem tak se zasmál papíru. Opravdu vtipný dáreček...
Moc děkuji. Ať se Vám daří -
- komunikácia
- doručenie
- obsah balíka sedel
- výborné a chutné produkty
Objednavka vytvorena 16.12.2024 s garanciou dorucenia do vianoc. 27.12.2024 a objednavka stale nie je dorucena. Nemozem preto hodnotit produkty, zatial len dopravu, ktora zlyhala.
rychlost
- Levně, rychle, kvalitně