- Přehledné-rychlé-bez připomínek
- Nakupovala jsem podle ceny,
- multifunkční hrnec, má 39 programů,
- rychlá doprava,
- možnost platit dobírkou
Neznámá značka, zřejmě proto je výrobek levnější a já jsem se orientovala podle ceny výrobku.(již několikrát jsem nakupovala méně známou značku a vždy jsem nakoupila kvalitní výrobek)
prodejce informoval v nabídce že hrnec nemá tlačítka v českém jazyce, tím získal mojí důvěru. (jinde vás o tom neinformují)Ruštinu znám ještě ze školy.
zjistila jsem si že návod je v češtině, škoda že u toho není pár receptů, ale to není nutné, kuchařka by si měla poradit.
Objednávala jsem před silvestrem pak následovaly sváteční dny, hned v pracovní den bylo zboží odesláno-blesková doprava -
Rychlé dodání, dobrá komunikace, zboží bez vad,
- Na první pohled může zákazníky odradit jednoduchost designového provedení stránek.
Vše proběhlo bez problémů. Bohužel mým špatným zaměřením (el. trouba byla větší než policový prostor) jsem musel el. troubu vrátit. Vrácení proběhlo bez problémů, peníze byly vráceny druhý den po vrácení zboží.
- Špatná komunikace s obchodem - hovoří špatně česky
- Neberou telefony
- Zakoupená konvice teče a má krátký přívodní kabel
- Zboží se vrací na jinou adresu, než na tu co je uvedena na faktuře
zboží,které jsem si objednal dorazilo v pořádku,ale chtěl jsem barvu černou a přišla pistáciově zelena,tak nevím jestli mají v obchodě barvoslepé lidi.Zboží jsem již nevracel protože by nestihlo dorazit včas pod stromeček
- Osobní odběr.
- Ceny.
- Zatím žádné.
Vyzkoušejte sami.
- rychlost expedice,
- v této velikosti = jediný dodavatel za rozumné peníze.
- malý počet produktů
Neváhejte,
- Obchod nabizi sice mensi sortiment ale to co nabizi, je za velmi atraktivni ceny.
- Mensi sortiment, vsiml jsem si ale, ze se porad rozrusta.
Tento obchod ted patri k mym oblibenym. Parkrat do mesice se podivam co je noveho. Nektere polozky porovnavam a casto jsou nejlevnejsi na trhu.
- komunikace ceny rychlost
- Zadne
- RYCHLOST
- PRODUKT AC MEL V POPISU VYBAVU MOTORU AC JEHO VAHA VYPADALA NA MOTOR DC A TO JE ROZDIL PRODAVACTVRDIL ZE POUZE PRODAVA A OZBOYI NIC NEVI
NEVIM NEVIM
- Žádné
Dobrá komunikace rychlost dodání jsem spokojen.
- Termín doručení.
- dobré ceny
- zúžený výběr
Objednala jsem si kuchyňského robota, který tu prodávají pouze 2 obchody, tenhle jsem si vybrala kvůli ceně, přišlo mi poškozené víko na mixovací nádobě (ale úlomek nikde v krabici nebyl, takže to šlo už od výrobce), hned jsem psala email s fotografií dílu (v úterý odpoledne), ve čtvrtek mi z obchodu volali, že posílají nový díl a v pátek mi ho přivezla doručovací služba. Byla jsem mile překvapena, většina obchodů tuto proceduru nezvládá tak rychle, takže obchod mohu jen doporučit.
- Cena. Cena konvice byla oproti jiným obchodům výrazně nižší.Konvici mám a jsem spokojen.
- Délka dodací lhůty. Na tom je třeba zapracovat. Ale kdo si počká, ten se dočká.
- Dále bych ocenil platbu kartou. Tohle dost zvyšuje důveryhodnost obchodu. Bohužel, tahle možnost tam zatím není.
Lehce jsem zariskoval a vyplatilo se. Doporučuji
- komunikace se zákazníkem
- Stav zboží
- Příznivé ceny
- dlouhá dodací lhůta,ne však delší,než prodejce uvádí
Zboží vypadá hezky a přišlo v pořádku,což oceníte,když objednáte sklo nebo porcelán:)
- Rychlé dodání zboží
- Dobrou cenu
Vybrané zboží bylo výrazně levnější než v jiných obchodech
Hlavně rychlé dodání zásilky
Bezproblémová komunikace -
- Daný produkt byl výrazně levnější než v ostatních obchodech.
- Špatná komunikace.
- Člověk se musí připomínat, aby zaplacené zboží zaslali.
- Nepotvrdili, že přijali peníze, které šly převodem na účet.
- Dvakrát po nás chtěl dopravce peníze, ačkoliv bylo zboží zaplacené a telefonicky se to vyřizovalo.
V tomto obchodě již neic nekoupím.
Nedoporučuji.