- Nízké ceny, rychlost, perfektní komunikace a ochota.
- O žádných nevím.
Perfektně fungující obchod, takto bych si to představovala. Velká vstřícnost ze strany obchodu. Všem DOPORUČUJI.
- pohodlí
velmi dobré
- Rychlost,cena
Spokojen
velmi dobrý,operativní!
- Dobré ceny
- Komunikace vázne
Přehled stránek supr a ceny jsou příznivé. Jen se zákazníky více komunikujte :-)
- Jediny obchod v CR kde maji nerezovy parni hrnec :-)
- výborné ceny, přiměřené poštovné, velmi rychlá doprava
Absolutně bez problémů, objednávka rychle vyřízená, určitě jsme zde nenakupovali naposled
- Nemohu zatím posoudit
Byla jsem velice spokojena
- ...žádné...
- Velmi špatná komunikace přijde pouze potvrzení objednávky a pak už ani ťuk dokonce jsem již chtěla nakoupit jinde :-( navíc špatně popsaný výrobek nabízí více funkcí než uvedli což je na jejich škodu ale milé překvapení pro nakupujícího
...komunikace nulová, špatné popisky u výrobků ale na druhou stranu výrobek v nadstandardní výbavě za velmi přijatelnou cenu..
- Zajimavé zboží
- Komunikaci
Zboží jsem objednala a podle zaslaných údajů ihned zaplatila. Za další den mi přišla faktura s vypsanými údaji pro zaplacení a informací, že budu informována o odeslání zboží. To že už bylo zboží zaplaceno mě nijak netrápilo a čekala jsem na info o dodávce. Za dva dny mi příbuzní z vedlejšího baráku balík předali, že jim ho řidič přepravní firmy vnutil se slovy, že má balík předat rodičům. Já o ničem nevěděla. Neměla jsem ani tušení, že je balík už na cestě a rozhodně bych nezatěžovala nikoho dalšího aby za mě přebíral zboží, když jsem doma. Děs!!!
Jednání na příšerné úrovni, zboží jsem dostala poškozené, vrátila jsem ho a už pět pracovních dní čekám na peníze. Rozhodně nedoporučuji!
- Výhodný poměr ceny a funkčnosti.
- Pro lepší orientaci zákazníků upřesnit prezentaci nabízených elektrických hrnců, rozdíl není jen v počtu nabízených programů,jak se lze v nabídce dočíst.
- Zajistit kvalitnější tisk českého návodu.
- Návod upřesnit,precizovat, aby uživatel netápal.
Pohotové, bezchybné vyřízení objednávky.
Vstřícná komunikace.
Vřele doporučuji. -
- Velmi rychlé vyřízení objednávky.
- Absence informací o expedici zboží. Dopravní služba dorazila bez upozornění předem.
Přehledný nákup. Velmi rychlé vyřízení objednávky.
- rychlost vyřízení objednávky, i při platbě převodem jsem měl 2. pracovní den zboží doma
- Zboží za dobrou cenu.
- O žádných nevím
Doporučuji.
- Kvalitní a atraktivní zboží
- Dobré ceny
- Komunikace se zákazníkem
Zaujala mě nabídka zboží,které jiné obchody nenabízí.
100% spokojenost s nákupem.
Doporučuji tento obchod všem náročným zákazníkům. -
- Rychlost dodání
doporučuji.
objednala jsem zboží, přišel potvrzující email s žádostí o platbu, tu jsem uhradila. Ani po týdnu po objednání žádná reakce ze strany obchodu. Posílala sem i dotaz emailem, ale ani na ten dosud nepřišla odpověď.
- Kvalitní zboží za dobré ceny.