Ačkoli zboží na webu v době nákupu prezentováno jako skladem, ani po 2 týdnech nejen že nedorazilo, ale nepřišla ani jediná informace s výjimkou automatické odpovědi “děkujeme za objednávku”☹️

• Objednávka mi byla potvrzena. do dnešního dne nebyla doručena

Měsíc od objednání jsem objednávku zrušila. Až když jsem já volala, abych zjistila, co se děje, když už měsíc čekám na dodání zboží, které by mělo být dodáno do 10 dní, mi bylo sděleno, že zboží nedostanu...

• Obchod nekomunikuje, neinformuje o stavu objednavky

Nevim co si mam myslet objednavka potvrzena a od te doby dva tydny jedine info o zasilce, na muj dotaz emailem zadna reakce.

Zatím nemohu hodnotit,neboť objednané zboží ještě nedorazilo

• Dostala jsem mylné informace o výrobku.

Slibovali zboží skladem, objednáno před 14 dny, zaplaceno předem, bohužel nulová komunikace.

nebylo mi doručeno -Blomus Sítko na sypaný čaj Utilo!!!
    Srnáneková Gabriela

2 tydny od objednavky zbozi nedorazilo ani od vas nemam zadnou zpravu, kdy dorazi.

Velmi dlouhá doba doručení, nekvalitní výrobek, který je nutné si "doupravit" doma.

Spíše výrobek značně nekvalitní

• Zboží bylo předraženo.

Reakce obchodu Homein.cz

Děkujeme, že jste si u nás zboží objednali i "přes jak píšete jeho předraženou cenu:)". Obecně je konkurenční boj na internetu dost silný a dochází k podrážení cen. Upřímně Vám mohu říct, že u většiny našich výrobků při srovnání s konkurencí držíme spíše nižší průměrné hranice. Jsme moc rádi, že existují porovnávače cen - jako Heureka, na které jsou ceny hned jasné:)

Krásný den! Martin Kašpar, Homein.cz