- Koupené polarizační filtry mají výrazně levnější.
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi. Přejeme hezký den, tým Homedia
- skvělé ceny
- jednoduchý výběr
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi. Hezký den přeje tým Homedia
První drobný obchod. Rozhodně maximální spokojenost. Rychlé vyřízení, rychlé doručení. Vše v naprostém pořádku.
Šíře sortimentu není tak podsatná, jako vstřícný přístup k zákazníkům a velmi rozumná cenová politika.Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za nákup v našem eshopu i za recenzi. Těší nás, že jste s nákupem spokojen.
Hezký den přeje tým Homedia -
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi. Přejeme hezký den, tým Homedia
- Příznivé ceny
- Výborná komunikace
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za objednávku i recenzi. Přejeme hezký den, tým Homedia
- rychlé doručení, skvělá komunikace
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za objednávku i recenzi, přejeme vše dobré v novém roce 2021. S pozdravem Homedia
Zboží jsem objednal a během dvou dnů přišlo, musel jsem ho ale vrátit (zjistil jsem že potřebiji jiný rozměr), poslal jsem ho zpět a za tři pracovní dny jsem měl peníze na účtě. Žádný problém, vše rychle a bez komplikací. Objednám u nich znovu.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a přejeme vše dobré v novém roce 2021. S pozdravem Homedia
Nabídka mj. i foto-filtrů za dobré ceny.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za objednávku i recenzi a přejeme krásný den. Homedia
Rychlost, zboží dle popisu.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi a přejeme hezký den, tým Homedia
- Rychlá reakce
- Opravdu nízké ceny
- Na to, že e-shop je polský,tak termín dodání luxusní
Jakmile budu potřebovat podobný sortiment, určitě se k tomuto obchodu vrátím.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za recenzi i za nákup. Budeme rádi, pokud u nás opětovně nakoupíte. V případě odstoupení nebo reklamace se vše posílá na českou adresu.
Hezký den přeje tým Homedia -
Solidni eshop, kde co je oznaceno skladem, je opravdu skladem-originalni filtry Hoya za bezkonkurencni ceny v nejsirsi nabidce ve vsech moznych rozmerech-sen kazdeho fotografa
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Jsem rádi, že se Vám ceny a nabídka filtrů Hoya líbí. Hezký den přeje tým Homedia
- Cena zboží
- Slabší informovanost na průběh objednávky. Musel jsem si volat a zjišťovat stav. Telefonát bez problémů. Neberu to jako vítku spíše jako podnět k zamyšlení.
S nákupem jsem spokojen.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za objednávku i recenzi. U objednávek se automaticky odesílá e-mail o přijetí objednávky a o odeslání objednávky s číslem zásilky. Děkujeme za podnět pro zlepšení.
S pozdravem tým Homedia -
bezproblémové vyřízení objednávky
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za recenzi a přejeme hezký den, tým Homedia
- bez problému
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi a přejeme hezký a pohodový den, tým Homedia
Ceny obchodu v kategorii fotografickych filtru jsou temer bezkonkurencni. Nevim jak je obchod organizovany, ale balicek prisel v poradku po trech dnech s vytistenou fakturou a prepasany ochrannou paskou Packed in China.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi. Od nás balíček v žádném případě neodešel s páskou Packed in China, ale těší nás, že vše proběhlo v pořáku. Přejeme hezký den, tým Homedia
- Levné ceny foto filtrů
Takový zvláštní e-shop. Celkovou nabídkou na mě působí, jakoby to byl nějaký začínající e-shop, který se teprve hledá a co je zrovna napadne, to postupně přidají do portfolia. Každopádně tam mají úžasné ceny filtrů HOYA pro fotoaparáty a tak jsem si tam postupně nakoupil všechny, které jsem potřeboval.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za nákupy i recenzi. E-shop provozujeme již dlouho, ale zboží přidáváme dle poptávky trhu a novinkou jsou právě filtry HOYA. Přejeme hezký den, tým Homedia
Sháněl jsem konkrétní věc a v tomto obchodě byla nejlevnější. Po platbě mi bylo rychle doručeno, takže spokojenost.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi a přejeme hezký den, tým Homedia
cena.
Reakce obchodu Homedia
Dobrý den, děkujeme ze recenzi a přejeme hezký den, tým Homedia