po třech týdnech od objednávky ještě zboží nedorazilo
Zboží bylo prezentováno jako dostupné
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, objednané zboží není standardně k dostání a na skladě jsme měli poslední kus, bohužel se stalo, že přišla ten den stejná objednávka, jen dříve a tím pádem jsme vyřídili tuto a další kus již skladem nebyl. Omlouváme se za komplikace.
- Nabízí produkt, který chci koupit
- 2 x slíben termín dodání, 2 x nedodrženo.
Neobdržel jsem dosud objednané hodinky, byť jsem s obchodem několikrát telefonicky hovořil.
- Je to pouze otrava a reklama.
- Lze
Nebezpecni lhari, hlavne neplatte nic predem.
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, Vaše objednávka č. 31003673 byla v pořádku odeslána a platbu jste zvolil na dobírku. Žádné stížnosti nebo problémy s námi řešeny nebyly ani telefonicky ani písemně, takže bohužel nechápeme, kde je problém, nebo v čem lžeme. Doufáme, že to tedy je pouze nedorozumění. S pozdravem hodinky-sport.cz
- při výběru hodinek neodhadnete velikost, koupil jsem podle mého názoru spíše dámské hodinky
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, děkujeme za negativní komentář. Přitom stačilo zvednout telefon, nebo napsat email a zeptat se, jak jsou hodinky velké. Určitě by jsme vám poradili.
Pokud nejste s hodinkami spokojen, stačí napsat. Můžete je vrátit, nebo vyměnit za jiný model. Akorát jste si vybral funkčně unikátní hodinky, které jiný výrobce nevyrábí.
Každý negativ mě velmi mrzí. Obvzláště když se na nic nezeptáte, nic neřešíte a pak jen rozdáváte "hodnocení".
Pavel Tajduš -
- bylo doručeno špatne zboží
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, jak jsme Vám již psali začátkem týdne, skutečně nás velmi mrzí, že jste od nás neobdržel správné zboží. Po důkladné kontrole jsme zjistili, že chyba se vyskytla na našem logistickém centru, kde byly omylem zaměněny kódy u dvou různých položek a Vám tak byl zaslán jiný typ řemínku. Ještě jednou se za tuto nepříjemnost omlouváme, peníze za vrácené zboží Vám již byly samozřejmě odeslány.
- Rozhodl jsem se nakoupit v tomto obchodě, protože byl nabízen výrobek, který se mi líbil.
- Hlavní výhoda je to, že obchod objednané zboží nedodá, můžete si je tedy následně koupit někde jinde za nižší cenu.
- Obchod nedodal objednané zboží ani mě nikdo nekontaktoval.
- Ztráta času při výběru zboží.
Můj první a zároveň poslední nákup u tohoto obchodu.
Zboží jsem neobdržel, nikdo mě nekontaktoval.
Nabízené zboží pravděpodobně není k dispozici, tak nechápu, proč ho obchod nabízí.
Komunikace s obchodem nulová, rozhodně nedoporučuji a příště se obrátím jinam.Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, vámi objednaný řemínek se bohužel velmi těžko shání (už se nevyrábí). Sehnali jsme jej pro vás, nicméně stále ještě nedorazil na sklad. Samozřejmě máte pravdu, měli jsme vás o tom informovat, a za to se omlouvám. Ale nechtěli jsme vám slibovat nějaký termín, protože jsme ho sami neznali. Na komunikaci se zákazníky si zakládáme (ostatně je to vidět i v hodnoceních zde na heurece), a o to více mě mrzí, že jsme to ve vašem případě takto "dopracovali". Ještě jednou se omlouvám, a věřte, že příště se to nestane.