- neviem nič oservise
- Našla jsem, co jsem potřebovala :-)
- Ochotná obsluha eshopu mi dobře poradila s výběrem!
Dobrý nákup a solidní jednání, doporučuji!
- Velmi dobrá komunikace.
- vynikající komunikace, ochota - měnil jsem zboží - bez problémů vyměněno a to velmi rychle
- Výborné poradenství s rychlou odezvou.
- Solidní celkový dojem, přiměřená cena.
- člověk by si chtěl zboží ohmatat, ale to je problém všech internetových obchodů
Na základě předchozí komunikace mi byl sice doporučen úplně jiný výrobek, než pro který jsem se rozhodl. Ale moje rozhodnutí vycházelo z finanční situace, kterou jsem předtím nespecifikoval. A protože potřebuji tak jako tak sportestery dva tak na to doporučení taky dříve nebo později dojde.
Bezproblémový nákup. Zboží dorazilo neskutečně rychle.
Skvělá komunikace s prodejcem,ochota, snaha, rychlost. Moc hezké zboží,100% spokojenost. Mohu jen doporučit!!!!
- výborná komunikace
- hodinky měly dorazit do 14dnů,ale přišly dřív a pán mi ihned informoval,že budou dřív a ihned mi je zaslal!
doporučuji
kvalita,ceny,ochota,komunikace -
S vyřízením objednávky jsem byla maximálně spokojena, stejně tak jako se zasílanými informacemi o vyřizování objednávky a komunikací s obchodem.
- komunikavnost
- žádné jsem nezjistil
S obchodem jsem byl spokojen, pro rychlé vyřízení objednávky ikdyž nebyla skladem, informovali mě ihned,že objednávka může dojít za dva týdny, ale byla vyřízena do týdne.
- při výběru hodinek neodhadnete velikost, koupil jsem podle mého názoru spíše dámské hodinky
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, děkujeme za negativní komentář. Přitom stačilo zvednout telefon, nebo napsat email a zeptat se, jak jsou hodinky velké. Určitě by jsme vám poradili.
Pokud nejste s hodinkami spokojen, stačí napsat. Můžete je vrátit, nebo vyměnit za jiný model. Akorát jste si vybral funkčně unikátní hodinky, které jiný výrobce nevyrábí.
Každý negativ mě velmi mrzí. Obvzláště když se na nic nezeptáte, nic neřešíte a pak jen rozdáváte "hodnocení".
Pavel Tajduš -
- pohodli nakupu,zajimave ceny,dodani do vlasnich rukou.
- podrobnějši popis zboži.
byl jsem mile překvapen ochotou a rychlosti dodani.Vřele doporučuju.
- Baterie v hodinkách byla úplně vybitá!!!
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, bohužel se to v některých případech stává.
Nicméně pokud máte doklad od výměny baterie, stačí nám jej zaslat na email, a my vám jej proplatíme. -
- Kvalitní informace, které jsou věcné, nemusí se někde jinde vyhledávat, ale jsou umístěny jako odpovědi pod daným zbožím :)
- neshledala jsem žádné
Jednoduchý kvalitní nákup
- vynikající komunikace,která probíhá prakticky on-line
- lehce delší dodací lhůty u některých výrobků, ale vzhledem k tomu, že se jedná o vysoce specializované zboží, je pochopitelné, že nemůže být všechno naskladněno
spolehlivý obchod
- bylo doručeno špatne zboží
Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, jak jsme Vám již psali začátkem týdne, skutečně nás velmi mrzí, že jste od nás neobdržel správné zboží. Po důkladné kontrole jsme zjistili, že chyba se vyskytla na našem logistickém centru, kde byly omylem zaměněny kódy u dvou různých položek a Vám tak byl zaslán jiný typ řemínku. Ještě jednou se za tuto nepříjemnost omlouváme, peníze za vrácené zboží Vám již byly samozřejmě odeslány.
- velký výběr kvalitních zahraničních hodinek pro sportovce, ať už aktivní nebo rekreační
- nutná poměrně vysoká útrata na doprav zdarma, mohla by být nižší
Jestli chcete začít sportovat a mít svoje funkce a progres pod kontrolou díky hodinkám, neváhejte si vybrat zde na hodinky-sport.cz
- Vše o sportovních hodinkách na jednom místě.
- Pár produktů jsem nenašel.
Doporučuji. Důvěryhodný.
- široká nabídka měřičů tepu
- komunikace
- nevím
- Rozhodl jsem se nakoupit v tomto obchodě, protože byl nabízen výrobek, který se mi líbil.
- Hlavní výhoda je to, že obchod objednané zboží nedodá, můžete si je tedy následně koupit někde jinde za nižší cenu.
- Obchod nedodal objednané zboží ani mě nikdo nekontaktoval.
- Ztráta času při výběru zboží.
Můj první a zároveň poslední nákup u tohoto obchodu.
Zboží jsem neobdržel, nikdo mě nekontaktoval.
Nabízené zboží pravděpodobně není k dispozici, tak nechápu, proč ho obchod nabízí.
Komunikace s obchodem nulová, rozhodně nedoporučuji a příště se obrátím jinam.Reakce obchodu hodinky-sport.cz
Dobrý den, vámi objednaný řemínek se bohužel velmi těžko shání (už se nevyrábí). Sehnali jsme jej pro vás, nicméně stále ještě nedorazil na sklad. Samozřejmě máte pravdu, měli jsme vás o tom informovat, a za to se omlouvám. Ale nechtěli jsme vám slibovat nějaký termín, protože jsme ho sami neznali. Na komunikaci se zákazníky si zakládáme (ostatně je to vidět i v hodnoceních zde na heurece), a o to více mě mrzí, že jsme to ve vašem případě takto "dopracovali". Ještě jednou se omlouvám, a věřte, že příště se to nestane.