- stav Vaší objednávky č.2024002508 byl změněn na stornováno. To vše bez udání důvodu a návrhu náhradního řešení
- naprosto neobchodní
nejsem žádný arogant, jsem obyčejný člověk z vesnice
Reakce obchodu Hobbyko.cz
Dobrý den, vaši objednávku jste vytvořil 1.4.2024 a zvolil jste způsob platby převodem. Platební údaje se odesílají automaticky v emailu s potvrzením objednávky. Nákup jste během 3 dnů neuhradil, proto systém objednávku automaticky 4.4.2024 stornoval, aby se zboží zbytečně neblokovalo jiným zákazníkům. Z naší strany tedy nevidím žádný důvod k psaní recenze s takto nízkým hodnocením.
- Chybí telefonický kontakt pro komunikaci
- Prodávají čínské kopie inzeruji ORIGINÁL např karburátor který jsem zakoupil
Reakce obchodu Hobbyko.cz
za našimi výrobky si stojíme. V případě, že nejste s některým z nich spokojen, můžete využít vrácení během 14 denní lhůty. -
- Není plátce DPH....v tu chvíli zjistíte že se jedná o nejdražší E-shop.....
Reakce obchodu Hobbyko.cz
velmi nás mrzí Vaše nespokojenost s objednávkou.
Rádi bychom však požádali o upřesnění Vaší nespokojenosti s naší komunikací, provedli jsme kontrolu a na e-mail zadaný v objednávce odešlo jak potvrzení, tak zpráva o expedici balíčku včetně správného odkazu pro trasování.
Zároveň bychom se rádi zeptali, co Vás vedlo k nízkému hodnocení délky dodací lhůty. Balíček byl podán v pondělí a ve středu (téhož týdne) v poledne připraven na výdejním místě. Přebrán byl po dalších 4 dnech.
Co se týče toho, že e-shop není plátcem DPH, informace je uvedena hned v záhlaví obchodních podmínek, které jste odsouhlasil zaškrtnutím políčka před odesláním objednávky. Podnikáme stejně jako vy a stejně jako vy jsme museli od něčeho začít. Na rozdíl od některých e-shopů se neskrýváme za žádnou neprůhlednou síť firem, ale fungujeme na živnost. Momentálně nejsme plátci, za rok už třeba budeme.
S pozdravem Tým Hobbyko.cz