tovar mi bol doručeny ale chybala 1 položka a ani po 2 mailoch žiadna reakcia takže sklamanie

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, bohužel podle čísla objednávky nedokáži dohledat o co se jedná a v emailech jsem nic nenašel. Zavolejte mi prosím a problém vyřešíme. https://hnojik.cz/kontakt/

• Zbozi nedorazilo

Bohuzel ani 9 dni od potvrzeni moji objednavky obchodem, nemam zadne informace o terminu doruceni. Na muj email s dotazem na stav objednavky jsem nedostala zadnou odpoved.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, vidím na heurece že jste nedostala svoji objednávku. Email jsem bohužel od vás nezaregistroval. Vaše objednávka bude odcházet 9.8. kvůli semínkům. Tato informace je na webu, že objednávky od 29tého se semínky se odesílají později.

Zaplaceno, nedošlo, žádají o hodnocení sebe i produktů, posílají další nabídku. Asi se pomýlili, tak uvidím:
    441Kč
    ID objednávky
    442253
    Jak se vám platilo?

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, důvodem opožděné expedice je dovolená. Na webu je uvedeno, že objednávky se semínky budou expedovány až 11.7. Počítejte tak v pátek že bude objednávka doručena. Omlouvám se , pokud Vám to způsobuje problémy. Ke každé zpožděné objednávce přihodíme dáreček.

• Jsem spokojená

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, přesto jste dala omylem že obchod nedoporučujete :)))). Stane se. Je dobré mít negativní recenzi se spokojeným zákazníkem :).

Jelikož jsme starší a nemáme možnost placeni on-line , tak jsem to zrušila. Je to pro tyto lidi nedostupné.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, nakoupit se dá na dobírku. Dobírka se nenabídne jen když zásilkovna balíčky mají přes 15kg. Já Vám zavolám. Hodně objednáváme po telefonu.

Svlečky proti mšicím vůbec nefungují ani formou zálivky,ani vsypáním do hlíny.
    Hnojivo také není žádný zázrak.Alespoň já tedy nevidím účinky.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

děkuji za Vaši zpětnou vazbu. Rád bych vysvětlil několik bodů, které mohou pomoci k lepšímu pochopení situace. Vaše objednávka byla podle našich záznamů doručena 17. května a Vaše recenze byla napsána již následující den, 18. května. Rozumím, že jste mohla být zklamaná, ale chci upozornit, že přírodní hnojiva vyžadují určitý čas na to, aby prokázaly svou účinnost.

Pro dosažení optimálního výsledku je nezbytné hnojivo správně připravit a použít dle návodu. Doporučujeme hnojivo přes noc vylouhovat ve vodě a následně použít jako postřik nebo zálivku. Hnojík sám o sobě nezabíjí škůdce, ale posiluje imunitní systém rostlin, což jim pomáhá lépe čelit napadení. V případě, že je rostlina napadena, je vhodné aplikaci opakovat minimálně třikrát týdně, aby se imunita stihla vybudovat.

Pokud budete postupovat podle návodu a hnojivo pravidelně aplikovat, věřím, že budete s výsledky spokojená. V případě dalších dotazů nebo nejasností se na nás neváhejte obrátit. Jsme zde, abychom Vám pomohli.

Objednala som tovar 30.1. a zatiaľ mi neprišiel!

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, děkuji za příjemný hovor který jsme spolu měli po telefonu. Na vině je dopravce který zásilku z nějakýho důvodu nedoručil a ani vás zřejmě nekontaktoval. Posíláme jiným dopravcem další balíček s bonusem.

• Zavádzajú zákazníkov

Moja objednávka bola HNOJÍK Organické hnojivo 12L / 7 kg + 1L zvlaček 50% + vzduchovanie . V skutočnosti balík vážil 5 kg a nie ako je uvádzané pri produkte 7 kg.
    Týmto verejne a vedome klamú zákazníkov.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, omlouváme se za chybný popis. 12L váží 4,2kg. 7kg byl omyl v popisu. Posíláme 2,8KG hnojiva navíc zdarma. Nebyl to rozhodně úmysl. Na CZ shopu to bylo dobře. Byl to omyl.

Omlouvam se,ale objednávku jsem zrušila a proto nemohu sdělit svůj názor na spokojenost. Děkuji Kredvikova Jitka

• Zboží jsem doposud nedostal

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, děkujeme za upozornění. Zítra odesíláme co jste objednal a k tomu tučný bonus.

6 dnu a zatim nic nedorazilo..zasilat dotaznik o spokojenosti je trochu predcasne.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, dívám se že je Vaše zásilka na cestě a dorazit by měla v pondělí. Rozhodně ale souhlasím že takhle dlouhá dodací doba není u nás běžná. Souvisí s tím že jsme měli problém s dopravcem GLS, který opakovaně nedorazil a Vaši zásilku nabral s 4 denním zpožděním.

Pošlu Vám ještě jeden omluvný balíček s hnojivem a svlečky zdarma jako kompenzaci za čekání.

Věříme že nám zachováte důvěru i přes tuto zkušenost.

• zboží přišlo poškozené. Protržený obal na obou stranách uvnitř krabice.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, velice je ná to líto. Někdy k tomu dochází vlivem manipulace. Naštěstí velice sporadicky. Dneska Vám odejde 2x více hnojiva, než jste objednala spolu s bonusem ve formě dvou pytlíků svlečků. S pozdravem R. Tyburec HNOJÍK.CZ

Moje objednávka nebyla doručena. Možná jste solidní firma, ale přepravce
    s kterým spolupracejete vám to kazí. N a adresu, kterou jsem vám udával, mi
    běžně chodí od jiných firem zboží. Můj poznatek s vámi uvedu na sociální
    sítě, ať vaši příští zakazníci vědi, co je čeká. Nespokojený zákazník.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, je mi líto že s Vaší zásilkou je problém. Pár takových zákazníků je, ale ti se mnou komunikovali a další zásilku jsme jim doručili v pořádku poté co jsem se zásilkovnou upřesnil místo dodání. Vy jste s námi nekomunikoval abychom problém mohli vyřešit. Když mi pošlete odkaz na mapu kam zásilku dodat, tak Vám ji určitě zařídím i s bonusem hnojiva.

Bohužel nejsem zdatná v práci s počítačem a tak mi chybí návod na použití hnojiva.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, postup stále vylepšujeme a tak je použití hnojiva i s videi na stránce. Odkaz na tuto stránku je na každém balení hnojiva. https://hnojik.cz/aplikace-hnojiva/

Zatím jsem zboží nedostala. Psali 17.5. objednávka dokončena a nic se neděje, ani mi nebylo odpovězeno na dotaz, kdy bude zásilka doručena.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, bohužel jsem si Váš email sice označil, ale zapomněl zpracovat. Až poznámky na FB jsem si všimnul. Byla to naše chyba že jsme neexpedovali včas. Dneska Vám zásílám 2x více hnojiva než bylo zaplaceno. Velice se omlouváme za včasnost expedice.

Objednávka ze dne 8.3. a potvrzena 12.8.zatím nebyla dodána na telefonní číslo není stále dostupné.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, děkuji za zprávu. Zjistil jsem, že jste vybral osobní odběr a tak nebyla zásilka odeslána. Byla i vina na mé straně, že jsem omylem dal takovou objednávku vyřešenou a tak jsem Vás nedokázal kontaktovat včas, abychom si to ujasnili. Nyní si rozumíme a zásilka bude odeslána dnes. Mé telefonní číslo je stále dostupné. Tomu jedinému nerozumím.

HNOJIK.CZ

Hnojivo jsem objednala, provedla platbu a od té doby žádná informace o přijetí platby, o odeslání zboží- NIC!

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, tuším že jsme spolu mluvili že Vám neodešla platba a problém jste napravila. Nyní se dívám že zásilka bude již doručována.

Objednala a zaplatila jsem 28.1. a do dnes (4.2.) od obchodu žádná zpráva, jen žádost o hodnocení.

Reakce obchodu HNOJÍK.CZ

Dobrý den, objednávka je ve stavu zastaveno, protože nebyla zaplacena. Aspoň ne pod variabilním symbolem 9623 není žádná platba. Žádost o hodnocení posílá heureka naprosto nezávisle. Budu Vám volat abychom tomu přišli na kloub.
    Děkuji