Vždycky jsem byla s obchodem spokojená, ale je fakt, že jsem doposud objednávali pouze koření a publikace. Poprvé jsem objednala stolní kutr, který je k ničemu. Prostě nefunguje.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení a nedoporučení. Je nám to líto, že máte nějaký problém, ale psaním zde problém nevyřešíte.
S pozdravem, Herold řeznické potřeby -
nedodržuje dojednané podmínky - požadavky
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Vážený p. Kolláre vy potřebujete zboží IHNED, ale neumíte udělat ani rychlou platbu. Proto se na platbu muselo počkat. Objednávku jste udělal ve čtvrtek a platba přišla v pátek ráno a hned v pátek se také odeslalo, takže vše proběhlo v naprostém pořádku.
S pozdravem, Herold řeznické potřeby ☺ -
- Velmi dobrý sortiment, vše co potřebujete na jednom místě, ceny jsou možná o něco vyšší než třeba v Masoprofitu.
- Obchod používá k zasílání z e-shopu vyhradně Českou poštu, což je kapitální průser. Česká pošta většinu svých zásilek prostě nedoručí a musíte je shánět po různých poštách, kde zůstaly uloženy. V tomto bodě by se měla firma zásadně rozhodnout jinak a přejít na firmy, které jsou o něco úspěšnější v doručování.
Zásadní nevhýhodou je orientace na Českopu poštu. To znamená, pokud si vyberete tento e-shop, máte tak 50 % naději na to, že zásilka bude doručena tak o týdne později, protože bude ležet na nějaké poště a vy si pro ni budete muset někam jet, až na to budete mít čas.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Vše vysvětleno po telefonu, samozřejmě se moc omlouváme za Českou poštu, ale je to ojedinělý případ, kdy pošta zklame.
S pozdravem, Herold řeznické potřeby ☺ -
- bohužel mi ještě nedorazilo
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Samozřejmě se za Českou poštu omlouváme, není to naše chyba, ale hned se to řešilo a vyřešilo.
Tak nechápeme Vaší recenzi? Problém je u České pošty a dobře to víte? Od rána Vám voláme, píšeme, že si zásilku můžete vyzvednout v dané balíkovně i sms Vám přišla k vyzvednutí. Od Vás nemáme žádnou zprávu. Na emaily odpovídat neumíte a telefon neberete. Ale recenzi napsat umíte. ☺ Myslíme, že je to z Vaší strany úplně jinak.
S pozdravem, Herold řeznické potřeby ☺ -
Velice zmatečné vyplnění objednávky.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Dobrý den, p. Gurecký vše proběhlo v naprostém pořádku, jestli náhodou nebude zmatečné něco jiného ☺
S pozdravem, Herold řeznické potřeby ☺ -
Přišel balík jak od mikrovlnky a v něm malé těžké nic. Myslím si, že člověk k formě na masné výrobky nepotřebuje návod, ale ta forma je technicky nevyhovující a dělaná na koleně. Dva zbytečné zářezy pro stlačení pružiny jsou ve vzduchoprázdnu a tam, kde by to člověk uvítal už zářez není. Takže forma je určena přesně pro gramáž 1,3 až 1,4 kg a ani o deko víc nebo míň.
Uvnitř formy mám zápal - lidově řečeno sopel ze svařování, který při stlačení roztrhne fólii. Celkově ten výrobek je dělaný na koleně a moc práce si s tím ten řemeslník nedal. Cena tomu neodpovídá, ale vracet to nebudu. Byl to dar z lásky a před moji ženou to tajím, abych ji neublížil. Nezbývá mi nic, než si tu formu sám opravit a přizpůsobit běžnému užívání. Seženu si silnější nerez plechy na vypodložení, aby to stlačení mělo vůbec nějaký význam. Zklamali jste mně, že nabízíte výrobek, který jste buď nezkontrolovali nebo nevíte, co prodáváte.Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Pane Wenzele, asi není za co děkovat, ale odpovědět musíme (-:. Nevíme přesně, jak velký Vám přišel kartón, ale v případě forem, musíme mít dostatek prostoru na vystlání zásilky, jinak dojde k proražení krabice, když na depu trénují se zásilkou hod do dálky. S množstvím ve formě s Vámi musíme souhlasit, vše by sice vyřešilo prodloužení šroubů, ale čím delší pružina, tím menší stlačování díla. S lepším dílenským opracováním formy s Vámi také souhlasíme a bylo z naší strany s výrobcem i řešeno. Bohužel jsou formy určené pro řezníky, kteří si až tak na 100% provedení každé formy nepotrpí, proto se při výrobě s dotažením detailů moc netrápí. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
Dodávka dorazila nekompletní, reklamoval jsem e-mailem včetně fotodokumentace, další komunikace na zákaznické lince tragická, po tlf. rozhovoru jsem si připadal jako zloděj. Postrádám kvalitní zákaznickou podporu a prozákaznický přístup. Příště se raději obrátím na jiný e-shop
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Vážený p. Kylichu to co píšete není žádnou pravdou. Bylo Vám slušně voláno ohledně toho, proč byla reklamace řešena z Vaší strany, až po 12 dnech co jste převzal zásilku. Důvod jste ani neřekl a stále jste jen mluvil a mluvil a nikoho jiného jste ke slovu nepustil. Toto není standardní, jestliže přijde objednávka, tak si jí přece hned zkontroluji. Jestliže si chcete najít jiný eshop je to Vaše svobodné rozhodnutí. ☺
S pozdravem, Herold řeznické potřeby -
- Pomalé odesílání
- Využití neschopných přepravců - balikovna
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Pane Udič, za problém s Vaší zásilkou se omlouváme. Normálně, není s balíkovnou problém, ale jsou Vánoce a může se stát, že se zásilka někde zasekne. Jestli bude příště a k něčemu podobnému dojte, tak nás kontaktujte prosím. Sice nemáme 100% úspěšnost, ale někdy dokážeme zásilku popostrčit. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
Nepřišel žádný potvrzovací email zboží také nedorazilo nikdo nevolal
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Potvrzovací email objednávky odeslán, zálohový list na platbu předem odeslán, Vaše platba ale nepřišla. Není platba, není objednávka (-:. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
- Manuál není v českém jazyce.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Mrkněte do emailu prosím, tam určitě manuál v Českém jazyce najdete ☺, protože Vám byl odeslán při expedici. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
- Zboží bylo doručeno znečištěné, celý výrobek byl znečištěn lepidlem
- Cena neodpovídá kvalitě výrobku
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Za olepený výrobek se Vám omlouváme, nejedná se o lepidlo, ale o emulzi, která se používá při výrobě při spojování částí. S výrobkem nebyl nikdy problém a je odesílán v původním balení od výrobce, proto si případného většího olepení nikdo nevšiml. S cenou za výrobek s Vámi musíme souhlasit, slušela by mu poloviční cena, ale bohužel je z hliníku u kterého došlo k výraznému zdražení. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
Nezasílají na dobírku, eshop neumí pracovat s kartami uloženými v telefonu. Místo hledání karty jsem si pro věci zajel do kamenného obchodu.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Již se nebudeme vyjadřovat, jelikož to bylo několikrát vysvětleno do e-mailu.
S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o ☺ -
- Přes to že jsem objednané zboží ještě neobdržel a je po slíbené době dodání jsem zatěžovat formularem spokojenosti nakupu
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Sice se snažíme, aby byla informace o inventůrách, kdy neexpedujeme, pouze přijímáme objednávky viditelná, ale je vidět, že to nestačí. Příští rok se musíme polepšit (-:. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
Už přes týden čekám na zboží,obchod se mi zatím neozval
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
- Zklamáním byla nejen násobně vyšší cena střev, ale naprosto nepřijatelné bylo, když skopová střeva přišla velmi smradlavá, asi zapařená při opracování.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
No pěkně děkujeme za Vaše hodnocení. Je sice pravdou, že šla cena u skopových střev nahoru, ale násobně vyšší byla kvůli tomu, že jste si objednal střeva v kvalitě IAS, které jsou 2 x tak dražší, než pravidelně odebíráte v kvalitě A. Jak můžete Vy jako řezník napsat, že něco smrdí (-:. Určitě víte, že když jsou střeva zabalené v sáčcích a nedýchají, tak můžou chytnout, přesně jak píšete, takzvanou zapařeninu. A také by jste měl vědět, že tato střeva stačí nechat den, dva na vzduchu a zmiňovaná zapařenina je pryč. Jinak Vám děkujeme za spolupráci a přejeme hezké svátky. S pozdravem, Herold řeznické poteřby s.r.o.
- Nepochopil jsem důvod stornovali mě objednávky. Prý jsem firmu urážel na sociálních sítí. Nevěděl jsem že v dnešní době se takto trestá za nějaký názor. Už u této firmy objednávat nebudu a hlavně jsou i levnější řeznické potřeby než u Herolda. Ať si je nechá nebo strčí do p......
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
P. Cimboto, je to přesně jak píšete, jsou i jiné firmy, tak nevíme, proč u nás objednáváte, když jste s námi nespokojený. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o ☺
- Odlišná realita od popisu zboží na e-shopu.
Nákup 3ks alobalových silnostěnných rolí 50x300cm. Skutečnost délky rolí je následující: 1. role - 2,75m, 2. role 2,65m, třetí role 2,70m. Dost veliké rozdíly.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jestli, jste měl metráž jak píšete, tak se Vám omlouváme. V případě potřeby nás kontaktujete prosím a domluvíme se na vyrovnání. Né, že bychom Vám nevěřili, mohli u Vás skončit role, kde metráž neseděla, ale určitě znáte to heslo, důvěřuj, ale prověřuj (-:, tak jsme u nás přeměřili 10 rolí, ale v žádné jsme nenaměřili pod 3 metry. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o.
Velmi nepříjemná asistentka na telefonu u objednávek!!!
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám to líto, ale ani nejpříjemnější asistentka, Vám nemůže zaslat zásilku, když není zaplacená. S pozdravem, Herold řeznické potřeby s.r.o ☺
- Po týdnu zboží nedoručeno, žádná reakce.
Objednáno v pondělí 15.11. v 11:00, v 11:34 přišel potvrzující mail o přijetí platby za objednávku. Do dnešního dne, tj. pondělí 22.11. 12:00 žádná další reakce, zboží nedoručeno. Zboží jsem musel složitě shánět na poslední chvíli jinde. Nechápu, jak může takový obchod v dnešní době ještě přežívat.
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Přežíváme, protože někteří naši zákazníci umí číst a když jim přijde potvrzovací email, že expedujeme za 3 až 5 dnů a na dodání spěchají, tak zavolají, nebo napíšou (-:. Za pozdní odeslání se samozřejmě omlouváme, jsme schopni reagovat na vyšší množství objednávek, ale zrovna minulý týden, to byl masakr. Všichni chtěli ve Středeční svátek vyrábět, proto objednávali v Pondělí (-:. S pozdravem Herold řeznické potřeby s.r.o.
- Neochota zaslať tovar na dobierku
Reakce obchodu Herold řeznické potřeby s.r.o.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám to líto, ale na Slovensko na dobírku nezasíláme a to z důvodu velkého množství vratek (odmítnuté zásilky) a nemáme ani u dopravců dobírku nastavenou. S pozdravem Herold řeznické potřeby s.r.o.