- Dobrá cena a rychlé doručení
Velka spokojenost a navic dva drobne darecky
- Rychlost zaslání
- Komunikace
- odesílají zboží pouze 2x týdně :(
vše proběhlo v pořádku, jen škoda, že člověk musí nějaký den čekat než mu zboží dojde... tuto informaci se dozvíte až po zaplacení v emailu
Reakce obchodu Heri.cz
děkujeme za recenzi a pokusíme se na tomto nedostatku zapracovat. -
Zboží dorazilo, odskousene, ale co mne dorazilo zboží bylo špinavé a krabice otevřená, napájecí kabel který má být závazan drátem tak ten byl jen tak hozenej, mám dojem že zboží asi někdo použil
Reakce obchodu Heri.cz
je nám líto Vaši zkušenosti a Vašeho hodnocení. Zboží které jste zakoupil bylo označeno jako "poškozená krabice" tomu také odpovídala cena, oproti běžné ceně na trhu byla naše sleva 40%. Veškeré zboží prodáváme jako nové s plnou zárukou 24 měsíců. Je také možné dle zákona vrátit zboží do 14 dní a to bez udání důvodů. Věříme že Vám produkt nyní dobře slouží a nebude to Váš poslední nákup v našem e-shopu. Naše ceny jsou opravdu nejlepší v ČR a je důležité to, co je uvnitř. Krásný den HERI.cz. -
všechno jasné, přehledné, rychlé, super
Dobrá cena, rychlost, spolehlivost.
Dobrá komunikace obchodu ohledně zásilky, ale nechápu, že u holícího strojku nebyl český návod. Jestli obchod není schopen zajistit český návod, tak ať nic nenabízí. Protože hned po rozbalení a dobití jsem zjistil, že nesvítí modrá kulatá kontrolka u zapínání a vypínání. Ani nikde nezjistím, jak to má fungovat. Strojek sice holí, ale ještě se rozmyslím jestli jej nevrátím a odstoupím od kupní smlouvy. Mám na to ještě 9 dnů.
Reakce obchodu Heri.cz
velice nás mrzí Vaše první zkušenost. Každý strojek je originálně balení a v každé krabičce se nachází český manuál. Nejspíše se musela jednat o nějaký "zmetek". Tento problém řešíme prvně. Návod zasíláme v PDF souboru do Vašeho emailu + slevový kód na Váš případný další nákup. Manuál také přikládáme na stránky produktu k volnému stažení. Věříme že příště bude vše v pořádku. Krásný den, Heri.cz. -
- rychlost
- dobrá a rychlá komunikace, včasné doručení objednaného zboží
Obchod reaguje na objednávku velmi rychle.
Jsem spokojena. -
Přehledné stránky, skvělé ceny
Rychlé vyřízení objednávky
- bezproblémové a rychlé vrácení peněz po stornu objednávky
Osobní vyzvednutí tragické, trvalo více než týden, co jsem se domluvil na možnosti a čase vyzvednutí. Mám to 10 km.
- nákup od pc
- velmi vstřícný prozákaznický přístup
- Dodání zboží proběhlo v souladu s informacemi uváděnými v e-obchodu.
Spokojenost.
- ok