Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Přihlásit se a přidat recenzi

• Klamavá reklama

Bělící výrobky nefungují, ještě aby ji za ty peníze. Mají to pěkně vychytaný aby to nikdo nemohl vyzkoušené vrátit

• Rychlá akce

Produkt vůbec nemá bělící účinek. Vyhozené peníze. NEDOPORUČUJI. Hlavně, že každý druhý na to dělá reklamu. Nechápu, ze jim není trapné propagovat něco, co nefunguje.

Reakce obchodu hello coco

děkujeme vám za vaši recenzi. Prosíme o trpělivost s produktem, protože účinek nemusí být u každého zákazníka zcela stejný a rychlý, jelikož povrch zubů a zubní sklovina se u každého liší. Produkt je třeba používat dlouhodoběji, aby byly výsledky viditelné. Nejlepší je používat produkt ráno po vyčištění zubů.

Lživá reklama. Vůbec nepůsobí

team hello coco

• Vše v pořádku, jak má být.

• 80 %

Bielenie funguje, ale nie rovnomerne, zosvetluje svetlejšie zuby a tie čo sú viac zazltnute vynikajú... Ale nie je to úplne k ničomu ☺️

rychlé dodání, jsem velice spokojená.

Obrovská tragédie,neprofesionální

Reakce obchodu hello coco

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste nebyla spokojena s vaší zkušeností.

Chtěli bychom situaci objasnit. Při vytváření objednávky jste si nevybrala příchutě zubních past, které byly součástí akční nabídky zdarma. Proto jsme vás několikrát kontaktovali s žádostí o výběr, avšak bez odezvy. Nakonec jsme vám pasty vybrali sami, abychom mohli objednávku expedovat bez dalšího zdržení.

Krátce poté jste se rozhodla celou objednávku stornovat. Bohužel v té době již byla zabalená a připravená k expedici, a proto nebylo možné ji včas odebrat ze skladu. O této skutečnosti jsme vás informovali a zároveň vás ujistili, že zásilku nemusíte přebírat.

Mrzí nás toto nedorozumění a pokud budete mít jakékoliv další dotazy, rádi vám je zodpovíme. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.

team hello coco

• Rychlé dodání, dobře zabaleno, ráda objednám znovu.

využila jsem výhodné akce 1+1ZDARMA

• Instant Whitening Set,bělící pásky doporučuji

team hello coco

• nemám pocit, že by to fungovalo - vyhozené peníze
    • Používám asi týden, a žádné výsledky.
    • Led světlo se vybije a vypne počas procesu bělení ( nevydrželo nabyté ani 3 bělicí procesy )
    • Kdybych mohl, hned vrátim
    • Rozhodně nedoporučuji, vyhozené peníze
    • Fialová pasta na korekci skvrn na zubech - nevidím žádný rozdíl

Za mne rozhodně vyhozené peníze - nedoručuji

Reakce obchodu hello coco

děkujeme vám za vaši recenzi. Mrzí nás, že nejste s produktem spokojeni. Účinky bělicích produktů se mohou lišit v závislosti na individuální struktuře zubní skloviny. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme pravidelné a dlouhodobější používání. Co se týče LED světla, pokud se zařízení neudrží nabité, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu, rádi vám pomůžeme najít řešení.

• Rychlé a kvalitní

• 10 %

Nechala jsem se nachytat Agátou a mám pastu a korektor. Není znát ani náznak bělení a to produkt používám již několik týdnů. Už znovu nekoupím

Bělící pásky malé tak na 4zuby vůbec nedrží oproti jiným značkám. Pasta na páru použití žádný výsledek vůbec by sem nedoporučila vyhozené peníze

Reakce obchodu hello coco

děkujeme vám za vaši recenzi. Mrzí nás vaše negativní zkušenost s našimi produkty. Při používání bělicích pásků je důležité pečlivě dodržovat návod. Před aplikací si důkladně osušte zuby. Poté odlepte dlouhý pásek a přiložte ho lepivou stranou na horní zuby. Pevně jej přitlačte a přeložte přes zadní část zubů, aby dobře přilnul. Stejný postup opakujte i u krátkého pásku na spodní zuby.
    Při korektoru vás prosíme o trpělivost, protože účinek nemusí být u každého zákazníka zcela stejný a rychlý, jelikož povrch zubů a zubní sklovina se u každého liší. Produkt je třeba používat dlouhodoběji, aby byly výsledky viditelné. Nejlepší je používat produkt ráno po vyčištění zubů.

• výborný

Super

team hello coco

• Doručení, komunikace obchodu bez problému.
    • Výrobek je absolutně nefunkční s tím co reklamují. Fialový korektor nevybělí ani po využítí celé tuby. Není špatný výrobek, vyčistí, možná i jemně vyleští chrup, ale nečekejte ani to co dokáží klasické , bělící pasty. Jsem absolutně podvedena! Obzvlášť když vydítě nevěrohodnou Hanychovou. Podfuk!

team hello coco

• Opravdu to funguje,jinak není co dodat...

• Spolehlivost, rychlost