- Rychle dodání
Nefunguje. Používám každý den a ani náznak bělení. Opět klamavé reklamy influencerů, kteří mají vybělene zuby jenom, aby nalákali lidi
- Zboži nefunguje. Jeto ojeb na lidi
Reakce obchodu hello coco
děkujeme vám za vaši recenzi. Prosíme o trpělivost s produktem, protože účinek nemusí být u každého zákazníka zcela stejný a rychlý, jelikož povrch zubů a zubní sklovina se u každého liší. Produkt je třeba používat dlouhodoběji, aby byly výsledky viditelné. Nejlepší je používat produkt ráno po vyčištění zubů.
- Rychlé doručení.
- Produkty byly vybrány jako dárek.
- Žádná není
team hello coco -
Rychlé dodání, super komunikace.
Určitě si objednám znova.Reakce obchodu hello coco
team hello coco -
Není co dodat vše proběhlo perfektně děkuji.
team hello coco -
Nefunguje! Vyrobek neni dobrý.
team hello coco -
výrobek nesplnil má očekávání, bohužel mi ani lehce nevybělil zuby
Dobrý deň,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a je nám veľmi ľúto, že výrobok nesplnil Vaše očakávania. Naším cieľom je, aby naši zákazníci boli spokojní, a preto by sme Vám radi pomohli. Prosím, napíšte nám viac o tom, ako ste produkt používali, aby sme mohli lepšie poradiť alebo situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti.
team hello coco -
- Velká reklama a já se unáhlila a hned objednala....až poté jsem se podivala na stejné zboží jinde - bylo v akcích a bylo levnější! Moje chyba....takže po radosti , ale snad udělám radost druhým...
Dobrý deň,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste neboli s objednávkou úplne spokojná. Snažíme sa naše produkty ponúkať za čo najlepšie ceny, no chápeme, že na trhu môžu byť akčné ponuky. Veríme však, že produkty splnia svoje poslanie a potešia Vás.
- Rychlé dodání, bezproblémová komunikace
Rychlé dodání, velká spokojenosti
- Sokojenost
team hello coco -
- Zboží nemá výsledky, které jsou v reklamě
- Dobré zboží
team hello coco -
Belici gel vůbec nefunguje totální blbost
team hello coco -
Doporučuji , večer jsem objednala a druhý den dostala zboží v perfektním stavu. Za mě vsemy 10 .
team hello coco -
Zboží bylo velmi rychle doručeno.
team hello coco -
Pasta je podvod vůbec nebělí, tak jak jsou na ní reklamy! Je to podvod na lidi jak z nich vytáhnout peníze!
- Zboží přišlo nefunkční!
Reakce obchodu hello coco
Děkujeme, že jste nás kontaktovali, a velmi nás mrzí, že Vám dorazilo nefunkční zboží. Naše zákaznická podpora Vás bude brzy kontaktovat, abychom situaci vyřešili k Vaší spokojenosti.
team hello coco